- Konu Sahibi sehribann16
- #3.921
Enfeksiyon biraz zorlaştırıyormuş spermin canlılığını ama Allah bilirİnşallah olur birde vajinamda koku var duş alsam bile gitmiyor bundan kaynaklı olur mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Enfeksiyon biraz zorlaştırıyormuş spermin canlılığını ama Allah bilirİnşallah olur birde vajinamda koku var duş alsam bile gitmiyor bundan kaynaklı olur mu
Umarım canlı kalırEnfeksiyon biraz zorlaştırıyormuş spermin canlılığını ama Allah bilir
İnşallah canım Rabbim hepimize nasip etsin inşallahağrılada aynen oluyor hamilelikte umut RABBİM nasip etsin kucagını doldursun inşallah canım kulun kula duası gerekli:)
En alttaki bugün yaptığım sanırım çatladı canım dimi erken yumurtladim bu ay 10. Gün incir havuç yedim çok galiba ondan olduYarın daha koyu olabilir t cizgisi,bu üç günü dağerlendirmeye çalışın tutar inşallah
Aslında bence 4 numara da çatlamış demek oluyorEn alttaki bugün yaptığım sanırım çatladı canım dimi erken yumurtladim bu ay 10. Gün incir havuç yedim çok galiba ondan oldu
Ahh deme kuzum yaa dur bakalım daha gelmedi ümitsiz olmaDurup dururken duygusallaşıp ağlama kısmına da geçtiğime göre ben kırmızı kartı göreceğim sanırım arkadaşlar
Canım hayırlı olsun hayırla sonuçlansın inşallahSelam kizlar bende bgn aşılama oldum
Artk beraber gün sayarız başınızı şişircem belli kii
Hayırlısı olsun. Nasıl oluyor süreç uzun sürüyor mu. Anestezi filan olmuyor dimi Sanırım adet gününe kadar bekleyeceksin birliktelik olmayacak dimiSelam kizlar bende bgn aşılama oldum
Ayyy hadi bakalım inşallah bu ay senin güzel haberini alırız burdan,sen yaz bol bol bizeSelam kizlar bende bgn aşılama oldum
Hamilelik belirtisi olabilir mi diyeceğim ama yumurtlamadan beri varmış bellide olmaz yani şeffaf akıntı önemli bir belirtiKızlar selam, benim yumurtlamadan beri bitmeyen bir bazen beyaz bazen şeffaf uzayan akıntım var. Ve ateş basması. Reglime 6gün var. bu akıntılar insanın kafasını çok karıştırıyor. Normalde hiç olmazdı regl öncesi kuru olurdum.bilgisi olan var mı?normal derseniz ümitlenmiycem
Yumurtlama da yumurtlama akıntısı olduğunu anlıyordum ama yumurtlama bitti akıntı kesildi bi kaç gün sonra tekrar başladı hatta burda da sordum da o zaman çok da şeetmedik yani olabilir deyip geçtik.neyse bakalım 6gün daha bekleyeyim ama inşallah vardırHamilelik belirtisi olabilir mi diyeceğim ama yumurtlamadan beri varmış bellide olmaz yani şeffaf akıntı önemli bir belirti
Aminnnn amin güzelliğimCanım hayırlı olsun hayırla sonuçlansın inşallah
Hayırlısı olsun. Nasıl oluyor süreç uzun sürüyor mu. Anestezi filan olmuyor dimi Sanırım adet gününe kadar bekleyeceksin birliktelik olmayacak dimi
Ala ala kızz aslnda seffaf akıntı hamişlik belirtileri arasnda amaaa hadi hayırlısı olsunKızlar selam, benim yumurtlamadan beri bitmeyen bir bazen beyaz bazen şeffaf uzayan akıntım var. Ve ateş basması. Reglime 6gün var. bu akıntılar insanın kafasını çok karıştırıyor. Normalde hiç olmazdı regl öncesi kuru olurdum.bilgisi olan var mı?normal derseniz ümitlenmiycem
Amin bıtanem yaa inşallahAyyy hadi bakalım inşallah bu ay senin güzel haberini alırız burdan,sen yaz bol bol bize
18 gibi duruyorKızlar ben işin içinden çıkamadım ya sizce pik ne zaman çatlama ne zaman
Bakalım artık regle üç gün görünüyor beklemekten başka çare yok18 gibi duruyor
Hanımlar pik sizce hangi gün 23 ü olma ihtimali var mıKızlar ben işin içinden çıkamadım ya sizce pik ne zaman çatlama ne zaman
Beybisi sanki 18 gibii yaaaKızlar ben işin içinden çıkamadım ya sizce pik ne zaman çatlama ne zaman