- 18 Aralık 2022
- 252
- 66
- 29
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım ulatrasonda bakmıyor. Direk yapıyor. Talep etmeyi düşünmem sanırım Çünkü zaten sperm hazırlanıp gelmiş oluyor. Hani her türlü enjekte edecek.. en fazla ben ovulasyonla takip ederim aşılamadan önce çatlarsam yaptırmam diye düşünüyorum.Canım senin doktorun aşılama yapmadan önce ultrasonla bakıyor mu yumurtalarin çatlayıp catlamadigina ?
Tereddütte kalırsan baktır doktora.
Demekki klomen sana daha iyi oluyor bir yumurtan daha varmış. Bu çatlatma iğneleri küçük yumurtayı baskilamiyorsa diğeri de ardından catlayabilir.
Sana iki sorum olacak. Progestan verdi doktor, fitil olarak kullanmaya başladım. Bu ne işe yariyor neden kullanıyoruz ?
Doktor 10. Gün gel test yapalım dedi. Gebelik testi için ilçeden ile gitmeyecegim tabiki uzak, burdan yaptırırım ama 10. Gün erken değil mi ? Daha bugün okudum forumda 10. Gün beta sifirlanmis 15. Gün tekrar yükseldi yazmış biri.
Yaa gelirse de gelmezse de yola devam o bebişler buraya gelecek ister doğal yolla ister aşılamayla gelsinler nasıl geliyorlarsa. Moralimizi yüksek tutalım kuzum.Benim peçeteye silince bir şeyler geliyor geldi benim regl sanırım
Kuzum çok erken teste başlamışsın. İğnenin etkisi. Koyulabilir idrarını tutma süren sıvı alımın hepsi etkiliyor.. daha 4. Günde bebek rahme yerleşmedi bile... aşılama günün saymadan ertesi günden itibaren 1. Gün olarak sayılıyor kuzum.Kızlar merhaba 2.aşılamamı oldum 28 eylülde 1 ekim (4.günüm ) test yaptım silik cıktı. 2 ekim (5.günüm) bugün tekrr yaptm belirgin cıktı koyu yanı. Acaba çatlatma iğnesinin etkisimidir.
Ümitlenmek istemiyorum. Bu durumu yaşayıp hamıle olan varmı aramızda
Şu msjı sana yazmıştım canım15. Günde pozitifi gören arkadasin yazisi
Ay muhteşem bir örnek canım sağol paylaştığın için umut her zaman vardır
Aşılamanın olduğu günü saymıyorsun ben 27 sinde oldum benim 5. Günüm gecen ay 1. Aşılamamda 4. Günden itibaren test yapmıştım pozitif cıkıyor. Benim 9. Günde tamamen nefatife dönmüştü.Kızlar merhaba 2.aşılamamı oldum 28 eylülde 1 ekim (4.günüm ) test yaptım silik cıktı. 2 ekim (5.günüm) bugün tekrr yaptm belirgin cıktı koyu yanı. Acaba çatlatma iğnesinin etkisimidir.
Ümitlenmek istemiyorum. Bu durumu yaşayıp hamıle olan varmı aramızda
Bende şaşırdım.Yok canım ulatrasonda bakmıyor. Direk yapıyor. Talep etmeyi düşünmem sanırım Çünkü zaten sperm hazırlanıp gelmiş oluyor. Hani her türlü enjekte edecek.. en fazla ben ovulasyonla takip ederim aşılamadan önce çatlarsam yaptırmam diye düşünüyorum.
Progestan, gebelik oluşursa tutunsun diye veriliyor canım. Fitil olarak kullanmak en iyisi.
10. Gün kan için erken bencede. 14. Gün versen daha mantıklı gibi geldi bana canım. Hiç 10. Gün kan isteyen doktor görmemiştim.
Kaç yumurtan vardı canım, şimdide küçükler çatlıyor belki.Kızlar cuma 4 bucukta aşılama oldum da bugun biraz akıntı gelmiş ya neden olabilir yenimi çatladı acbaaa
Olur tabi birbirmize umut oluruz ekleyebilirsinizKuzum çok erken teste başlamışsın. İğnenin etkisi. Koyulabilir idrarını tutma süren sıvı alımın hepsi etkiliyor.. daha 4. Günde bebek rahme yerleşmedi bile... aşılama günün saymadan ertesi günden itibaren 1. Gün olarak sayılıyor kuzum.
Dilersen seni sayfamızın başındaki aşışama tablomuza ekleyeyim. Hangi ilacı kullandın ve kaç tane yumoşun oldu? Umarım güzel haberlerini alırız birlikte
KaçOlur tabi birbirmize umut oluruz ekleyebilirsiniz
K karkedkah canım ekledim. Gonal-F ile Kaç yumurtan oldu?
ANNE ADAYI AŞILAMA TARİHİ İLAÇ YUMURTA SAYISIDURUM @iftade 1 Eylül Gonal-f 2
3. Aşılama@festina lente 4 Eylül Gonal-f 4
1. Aşılama@minadilda 4 Eylül Gonal-F 2
1. Aşılama@turuncummm 7 Eylül Letu 2
1. Aşılama@bebis6767 8 Eylül Gonal-F 1
1. Aşılama@GulcanKarakayaTurker NZ 9 Eylül Fostimon
Klomen 3
1. Aşılama@Mihra95 9 Eylül Gonal-F 3
1. Aşılama@sumeyye 1306 11 Eylül Klomen 2
2. Aşılama@Mimeily 12 Eylül Femara 1
1. Aşılama@-nelly 14 Eylül Gonal-f 2
1. Aşılama@esray35 15 Eylül Gonal-F 1
1. Aşılama@Milkamzzgr 15 Eylül Gonal-F 1
2.Aşılama@TOMURCUK_27 21 Eylül Gonal-F 3
1. Aşılama@mucizeolsunnnn 22 Eylül Gonal-F 4
1. Aşılama@balkalp 25 Eylül Gonal-F 1
1. AşılamaSincapgiller 27 Eylül Gonal-F 4
2. Aşılama@hayaldunyasi92 28 Eylül Gonal-F 4
1. AşılamaK kuppkuppkupp 28 Eylül Gonal-F 1
1. AşılamaK karkedkah 28 Eylül Gonal-F
2. AşılamaK keug0 29 Eylül Klomen 1
1. Aşılama@Hayvanseverbiri 29 Eylül Gonal-F 1
1. AşılamaSafransari 2 EkimLetu 1
1. Aşılamaedahandro 7 Ekim Klomen 2
4. Aşılama@GRCLK Gonal-F
1. Aşılama@ELIF7007 @12sevgi12 Gonal-F
1. Aşılama
Merhaba Güzel Anne Adayları
Gelin Eylül ve Ekim ayında aşılama sürecimizi birlikte takip edip birbirinize destek olalım. Adımı etiketleyip, bana aşılama gününüzü, yumurta gelişimi için kullandığınız ilacı, yumurta sayınızı iletirseniz adınızı tablomuza eklerim. Umarım bu ay aylardır hasretini çektiğimiz yavrularımıza kavuştuğumuz bir ay olur
Sincapgiller @festina lente @Mimeily mucver veya mucver @sumeyye 1306 @reyhan boga @NGZNA @turuncummm @bebis6767 @berfin0518 @-nelly @kardrbc @fresa @esray35
1 tane vardı 25mm canım başka göremedi amaKaç yumurtan vardı canım, şimdide küçükler çatlıyor belki.
Kızlar cuma 4 bucukta aşılama oldum da bugun biraz akıntı gelmiş ya neden olabilir yenimi çatladı acbaaa
O işler hiç belli olmaz kuzum. Bak benim geçen ay 1 yumurtam oldu. Tutmadı. Adetliyken doktora gittim ya orda 3 sönen yumurta gördü... demek ki sonradan da yumurtlamışım. Eski yumurta bunlar dedi.. mesela bugün o üç yumurta yoktu... başka iki yumurta vardı... o işler biraz karışık benim anladığım kadarıyla ve herşey mümkün1 tane vardı 25mm canım başka göremedi ama
Evet canımmm Oladabilir sizler bana hep olumlu konustumzu hepinizden allah razı olsun tüm sorunlarıma cevap verdiniz çok teşekkür ediyorumO işler hiç belli olmaz kuzum. Bak benim geçen ay 1 yumurtam oldu. Tutmadı. Adetliyken doktora gittim ya orda 3 sönen yumurta gördü... demek ki sonradan da yumurtlamışım. Eski yumurta bunlar dedi.. mesela bugün o üç yumurta yoktu... başka iki yumurta vardı... o işler biraz karışık benim anladığım kadarıyla ve herşey mümkün
Allah senden de razı olsun kuzum Allah tüm evlat hasreti çekenleri yavrularına kavuştursun İnşallahEvet canımmm Oladabilir sizler bana hep olumlu konustumzu hepinizden allah razı olsun tüm sorunlarıma cevap verdiniz çok teşekkür ediyorum
En mantıklısı bence de. Sabah çıkmadan yaptım. Öğle arasında sadece disarda yapmamız gerekiyor. Zorlanırim sandım ama kolay oldu.Progestandan bahsediyorsunuz değil mi ?
Bende aşılama oldum bugün doktor yazdı ama nasıl kullanılacağını söymedi.
Asistanını aradım şimdi, iki türlü de kullanabilirsiniz dedi. Ağızdan biraz yan etkisi olabiliyor dedi.
Bende çalışıyorum günde 3 kez alacağım halsizlik uyku hali baş donmesi olursa iş yerinde çok perişan olurum. Vajinadan koydum şimdi. Öyle yaparım olmadı.