Aaa ben cok yıkıyorum rahat edemiyorum ama şimdi asla yapmıycam o zamanLütfen yıkamayın. Çok yanlış. Vajinanın doğasını bozuyor. Asla suyla falan yıkanmamalı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaa ben cok yıkıyorum rahat edemiyorum ama şimdi asla yapmıycam o zamanLütfen yıkamayın. Çok yanlış. Vajinanın doğasını bozuyor. Asla suyla falan yıkanmamalı.
Bende de kuruluk yapıyor ama vajen dedikleri için diğer türlüsü içime sinmedi. Bi de yan etkisi daha çok oluyormuş ağızdan alınca. Ben günde 3 kez kullanıyorum. Siz ne kadar kullanıyorsunuz?Fitili vajen kullan dedi hemşire ama kurulk yapıyor bende. Ağızdan alsam bir şey farkeder mi ?
Sabah akşm 2 kezBende de kuruluk yapıyor ama vajen dedikleri için diğer türlüsü içime sinmedi. Bi de yan etkisi daha çok oluyormuş ağızdan alınca. Ben günde 3 kez kullanıyorum. Siz ne kadar kullanıyorsunuz?
Ağızdan yan etkisi çok diye biliyorum canım. Baş dönmesi halsizlik vs. Fitil olarak kulanabiliyorsan onu zorla bence kuzum. Fitil olarak etkisi daha çok oluyor diye de okumuştum.Fitili vajen kullan dedi hemşire ama kurulk yapıyor bende. Ağızdan alsam bir şey farkeder mi ?
Çok mantıklı hadi güzel haberlerle gelirsin inşallahPazartesi kontrol var canım. Klomenin 5. Günü olacak. Muhtemelen çarşamba aşılama olurum.. bugün eşimle konuştuk, geçen ayki gibi tek yumurta çıkarsa aşılama olmama kararı aldım. Birden fazla yumurta olduğunda olacağım. Boşu boşuna hakkımı az yumurta ile doldurmak istemedim. Zaten dördüncü aşılama acele etmeyeceğim.
Aşılama değil ama klomen kullanıyorum 4 Ekim de yumurtalarıma Bakıp çatlatma iğnesi olacağım
ANNE ADAYI AŞILAMA TARİHİ İLAÇ YUMURTA SAYISIDURUM @iftade 1 Eylül Gonal-f 2
3. Aşılama@festina lente 4 Eylül Gonal-f 4
1. AşılamaM minadilda 4 Eylül Gonal-F 2
1. Aşılama@turuncummm 7 Eylül Letu 2
1. Aşılama@bebis6767 8 Eylül Gonal-F 1
1. Aşılama@GulcanKarakayaTurker NZ 9 Eylül Fostimon
Klomen 3
1. Aşılama@Mihra95 9 Eylül Gonal-F 3
1. Aşılama@sumeyye 1306 11 Eylül Klomen 2
2. Aşılama@Mimeily 12 Eylül Femara 1
1. Aşılama@-nelly 14 Eylül Gonal-f 2
1. Aşılama@esray35 15 Eylül Gonal-F 1
1. Aşılama@Milkamzzgr 15 Eylül Gonal-F 1
2.Aşılama@TOMURCUK_27 21 Eylül Gonal-F 3
1. Aşılama@mucizeolsunnnn 22 Eylül Gonal-F 4
1. AşılamaSincapgiller 27 Eylül Gonal-F 4
2. AşılamaH hayaldunyasi92 28 Eylül Gonal-F 4
1. AşılamaK kuppkuppkupp 28 Eylül Gonal-F 1
1. AşılamaK keug0 29 Eylül Klomen 1
1. AşılamaHayvanseverbiri 29 Eylül Gonal-F 1
1. AşılamaSafransari 2 EkimLetu 1
1. Aşılamaedahandro 4 Ekim Klomen
4. Aşılama@GRCLK Gonal-F
1. Aşılama@ELIF7007 @12sevgi12 Gonal-F
1. Aşılama
Merhaba Güzel Anne Adayları
Gelin Eylül ve Ekim ayında aşılama sürecimizi birlikte takip edip birbirinize destek olalım. Adımı etiketleyip, bana aşılama gününüzü, yumurta gelişimi için kullandığınız ilacı, yumurta sayınızı iletirseniz adınızı tablomuza eklerim. Umarım bu ay aylardır hasretini çektiğimiz yavrularımıza kavuştuğumuz bir ay olur
Sincapgiller @festina lente @Mimeily mucver veya mucver @sumeyye 1306 @reyhan boga @NGZNA @turuncummm @bebis6767 @berfin0518 @-nelly @kardrbc @fresa @esray35
Değerim en son 1.20 çıkmıştı idrar da görünmez diye düşünüyorum Çarşamba günü vercem gene negatif çıkarsa kesin kist oldu bu ağrı ondanİdrar testin varsa yapsana kuzum belki bişiler görürüz 4 olan değerin arttıysa belki test yakalar
AA benim aklımda 4 kalmış. Beklemekten bşka çare yok. İnşallah bebiştirDeğerim en son 1.20 çıkmıştı idrar da görünmez diye düşünüyorum Çarşamba günü vercem gene negatif çıkarsa kesin kist oldu bu ağrı ondan
Hoşgeldin canım ilk defa yumurta takibi yaptırıp klomen kullanıyorsun değil mi? Umarım yumoşların güzel gelişir ve güzel haberlerini alırız kuzum benim ilk klomen kullanmamda 3 yumurtam olmuştu, çatlatma iğnesi vermemişti doktorum. Bir tanesi kiste vermişti. Ama en basit kist türü olduğu için adetle hemen atıldı, doktorumda korkulacak birşey olmadığını söyledi. Sanırım çatlatma iğnesi olmadığımdan ve ilk kez kullandığımdan öyle oldum. Sonrasınsa 3 kez daha klomen ve 2 kez femera kullandım kist mist olmadı hiç. Heyecanlı bi serüven oluyor bu süreç ilacı iç, kaç yumoşun olmuş ne kadar büyümüş kontrol et, iğneni kendin yap veya yaptır vs. umarım sonunda bebeğine kavuştuğun bir serüven olur canımAşılama değil ama klomen kullanıyorum 4 Ekim de yumurtalarıma Bakıp çatlatma iğnesi olacağım
Bende varım merhabalar 22 Eylül aşılama günüm 4 yumurtam vardı Gonal f kullandım
Merhaba ben pazartesi günü ilk aşılamamı oldum gonalf kullandım her gün 100 yapiyordum bugün bir hafta oldu
ANNE ADAYI AŞILAMA TARİHİ İLAÇ YUMURTA SAYISIDURUM @iftade 1 Eylül Gonal-f 2
3. Aşılama@festina lente 4 Eylül Gonal-f 4
1. AşılamaM minadilda 4 Eylül Gonal-F 2
1. Aşılama@turuncummm 7 Eylül Letu 2
1. Aşılama@bebis6767 8 Eylül Gonal-F 1
1. Aşılama@GulcanKarakayaTurker NZ 9 Eylül Fostimon
Klomen 3
1. Aşılama@Mihra95 9 Eylül Gonal-F 3
1. Aşılama@sumeyye 1306 11 Eylül Klomen 2
2. Aşılama@Mimeily 12 Eylül Femara 1
1. Aşılama@-nelly 14 Eylül Gonal-f 2
1. Aşılama@esray35 15 Eylül Gonal-F 1
1. Aşılama@Milkamzzgr 15 Eylül Gonal-F 1
2.Aşılama@TOMURCUK_27 21 Eylül Gonal-F 3
1. Aşılama@mucizeolsunnnn 22 Eylül Gonal-F 4
1. AşılamaSincapgiller 27 Eylül Gonal-F 4
2. AşılamaH hayaldunyasi92 28 Eylül Gonal-F 4
1. AşılamaK kuppkuppkupp 28 Eylül Gonal-F 1
1. AşılamaK keug0 29 Eylül Klomen 1
1. AşılamaHayvanseverbiri 29 Eylül Gonal-F 1
1. AşılamaSafransari 2 EkimLetu 1
1. Aşılamaedahandro 4 Ekim Klomen
4. Aşılama@GRCLK Gonal-F
1. Aşılama@ELIF7007 @12sevgi12 Gonal-F
1. Aşılama
Merhaba Güzel Anne Adayları
Gelin Eylül ve Ekim ayında aşılama sürecimizi birlikte takip edip birbirinize destek olalım. Adımı etiketleyip, bana aşılama gününüzü, yumurta gelişimi için kullandığınız ilacı, yumurta sayınızı iletirseniz adınızı tablomuza eklerim. Umarım bu ay aylardır hasretini çektiğimiz yavrularımıza kavuştuğumuz bir ay olur
Sincapgiller @festina lente @Mimeily mucver veya mucver @sumeyye 1306 @reyhan boga @NGZNA @turuncummm @bebis6767 @berfin0518 @-nelly @kardrbc @fresa @esray35
Yumurta sayim 25 ekimde ilk aşılamaMerhaba ben pazartesi günü ilk aşılamamı oldum gonalf kullandım her gün 100 yapiyordum bugün bir hafta oldu
Aşılama öncesi tekrar ultrasonla baktı mı yoksa direkt aşılama yapıp çatladı mı dedikızlar ya bir şey sorucam normalde çatlatma iğnesinin 36-40 saatinde aşılama yapılıyormuş ama bana 30. saatinde aşılama yaptı çatlamıştı diye sordum hatta cıkıcna evet dedi
tekrar bakmadı öncesi ama aşılama esnasında baktı büyük ihtimal akıntı gelmişti benden ama gerçi bilmiyorumAşılama öncesi tekrar ultrasonla baktı mı yoksa direkt aşılama yapıp çatladı mı dedi
Aşılama esnasında katater gönderiyor ben ordan anlayabileceğini sanmıyorum çatladığını. Öncesi ultrasonla bakması lazım. Sperm 24 saat canlı kalıyor ya belki catlama olunca spermle karsılassın diye yapmıştır. 36-40 saat arası yapılıyor. Hatta benim hastanede 40. Saat yapıyorlar. Garantiye almak için. Tabii sizin doktorun vardır bi bildiği öyle dediyse. Hiç moralini bozma olacak olduktan sonra her türlü oluyor.tekrar bakmadı öncesi ama aşılama esnasında baktı büyük ihtimal akıntı gelmişti benden ama gerçi bilmiyorum
İnşallahAA benim aklımda 4 kalmış. Beklemekten bşka çare yok. İnşallah bebiştir