- 3 Eylül 2023
- 1.098
- 867
- 30
Çok iyi ettinBen de hepimiz için dua ediyorum. Bu topikteki tüm kızlar biliyorum ki binbir zorlukla, farklı farklı öykülerle buradalarAllah her birimizin içindeki evlat hasretini görür umarım hep birlikte Eylül sonunda hamiş haberlerimizi alıp, anneler grubuna geçeriz inşallah topik uğur getirsin hepimize ilk defa cesaret edip bi topik açtım, güzel enerjiler dönsün etrafımızda, yalnız olmadığımızı görelim istedim
AA öyle mi değişik ama güzelÇok iyi ettinyarın için sanmıyorum pozitif cıkacağını. Bugün dijital test aldım. Yarın normal testi yaparım. Ertesi gün dijitali yaparım. Bakalım nasibimde varsa olur. Yoksa da denemeye devam. Burda 3 ilaclı aşılama yapıyorlar. Eğer olmazsa 3 te iğneli aşılama yapıyorlar.
Yok hayır burda tüp bebek falan öyle hemen yapmıyorlar. Hatta cok ciddi hasta olmadığın sürece ilac bile vermiyorlar. Hastaneye istediğin zaman gidemiyorsun. Acile bile gidemiyorsun önce arıyorsun şikayetini söylüyorsun gerekli görürlerse acil randevusu veriyorlar. Sistem türkiye gibi değil burda. Mesela hamile olsam bile kan vermiycem. Testlerle kontrol edicem sonra hamile kliniği var oraya yazılacam onlar ne zaman çağırırsa gidicemAA öyle mi değişik ama güzelhemen tüp bebeğe yönlendirmiyorlar yani. Bana hemen tüp bebek diyenler biraz dolandırıcı gibi geliyor. Benim doktorum da 4. Aşılamaya kadar deneriz diyor. Eskiden tüp bebek yapan bi doktor benimki. Ondan ona güveniyorum.
Bizden baya farklı sistemleri. Hangi ülkedesin canım Hollanda mı?Yok hayır burda tüp bebek falan öyle hemen yapmıyorlar. Hatta cok ciddi hasta olmadığın sürece ilac bile vermiyorlar. Hastaneye istediğin zaman gidemiyorsun. Acile bile gidemiyorsun önce arıyorsun şikayetini söylüyorsun gerekli görürlerse acil randevusu veriyorlar. Sistem türkiye gibi değil burda. Mesela hamile olsam bile kan vermiycem. Testlerle kontrol edicem sonra hamile kliniği var oraya yazılacam onlar ne zaman çağırırsa gidicem
Evet hollandaBizden baya farklı sistemleri. Hangi ülkedesin canım Hollanda mı?
Evet tahmin ettim. Bi arkadaşım daha orda baya zorlanıyorlarEvet hollanda
Aynı bizim bura gibi doktor konusundan çok şanslısınız balımBizden baya farklı sistemleri. Hangi ülkedesin canım Hollanda mı?
Bak Holllanda lafı geçince hemen yakaladınAynı bizim bura gibi doktor konusundan çok şanslısınız balım
Yakalarım yok kız buralarda ölmeden bakmıyorlarBak Holllanda lafı geçince hemen yakaladınarkadaşım şey diyordu "burda ölmeden bakmıyorlar" . Baya zorlanıyor sisteme alışmak için. Kan değerleri düşük, ona baktırmak için bile üç kez doktora gitmiş bakmamış, en son diyetisyenim istiyor deyince bakmışlar.
Burdayım canım yeni gördüm sancılarımla baş etmeye çalışıyorum canımturuncummm canım nerelerdesin? Seni de tablomuza ekleyelim. Nasıl gidiyor sürecin ?
Tamamm, yazarımAşılamadan sonra bize yaz mutlaka kuzumseni merak ederiz kolaylıkla atlat inşallah.
Canım sayfası şimdi gördüm hemen duruma hakim olup sana bilgileri geçerim
Hoşgeldin canım. Ekledim seni deumarım topik bize uğurlu gelir ilk defa bir topik açıyorum umarım herkes faydalanır, birbirimize destek oluruz güzel haberlerimizi paylaşırız
Canım öncelikle böyle bir topik açtığın için çok memnun oldum aşırı mı aşırı sevindim çünkü sürekli bilgi arayışındaydım burası ilaç gibi gelecek buna çok inanıyorum ben yumurta büyütmek işin letu kullandım 2 tane yumurtam gelişti biri 20 diğeri 17 6 Eylül sabah 10 da çatlatma iğnem vuruldu 7 Eylül gece 10 da aşılamam yapıldı esteofem ve duphaston kullanıyorum aşılama sonrasında ve 17 ml olan yumurtam için aşılamadan sonraki gün ilişki önerdiBak Holllanda lafı geçince hemen yakaladınarkadaşım şey diyordu "burda ölmeden bakmıyorlar" . Baya zorlanıyor sisteme alışmak için. Kan değerleri düşük, ona baktırmak için bile üç kez doktora gitmiş bakmamış, en son diyetisyenim istiyor deyince bakmışlar.
Bizim ev doktorumuz iyi Allahtan istediğiniz testi yaptırıyor ama hastane konusu sıkıntı kan vermeye bile randevu alıp gidiyoruzBak Holllanda lafı geçince hemen yakaladınarkadaşım şey diyordu "burda ölmeden bakmıyorlar" . Baya zorlanıyor sisteme alışmak için. Kan değerleri düşük, ona baktırmak için bile üç kez doktora gitmiş bakmamış, en son diyetisyenim istiyor deyince bakmışlar.
Estrofem i ben tüp bebek tedavisinde kullanmıstım rahim kalınlığı için galiba yanlıs hatırlamıyorsamCanım öncelikle böyle bir topik açtığın için çok memnun oldum aşırı mı aşırı sevindim çünkü sürekli bilgi arayışındaydım burası ilaç gibi gelecek buna çok inanıyorum ben yumurta büyütmek işin letu kullandım 2 tane yumurtam gelişti biri 20 diğeri 17 6 Eylül sabah 10 da çatlatma iğnem vuruldu 7 Eylül gece 10 da aşılamam yapıldı esteofem ve duphaston kullanıyorum aşılama sonrasında ve 17 ml olan yumurtam için aşılamadan sonraki gün ilişki önerdi
Hadi uğurlu gelsin bu tablo bizlerefestina lente ve @bebis6767 kızlar sizleri de isterseniz tablomuza ekleyeyim. Bu ay ki aşılama sürecimizi birlikte takip edelim.
Vallahi hiç bilmiyorum ki bir açıklama da yapmadı doktorum duphaston u hep veriyordu ama bu sefer ilk defa verdi zaten ilk aşılamamEstrofem i ben tüp bebek tedavisinde kullanmıstım rahim kalınlığı için galiba yanlıs hatırlamıyorsam
Rahimi gebeliğe hazırlıyor kalınlasmasını sağlıyor bana öyle demişlerdi. Ama aşılamadan sonra kullanacağım birsey vermedilerVallahi hiç bilmiyorum ki bir açıklama da yapmadı doktorum duphaston u hep veriyordu ama bu sefer ilk defa verdi zaten ilk aşılamam
Hoşgeldin canımCanım öncelikle böyle bir topik açtığın için çok memnun oldum aşırı mı aşırı sevindim çünkü sürekli bilgi arayışındaydım burası ilaç gibi gelecek buna çok inanıyorum ben yumurta büyütmek işin letu kullandım 2 tane yumurtam gelişti biri 20 diğeri 17 6 Eylül sabah 10 da çatlatma iğnem vuruldu 7 Eylül gece 10 da aşılamam yapıldı esteofem ve duphaston kullanıyorum aşılama sonrasında ve 17 ml olan yumurtam için aşılamadan sonraki gün ilişki önerdi
Hoşgeldin kuzummHadi uğurlu gelsin bu tablo bizlere
Ben gonal f kullandım yumurtaların uyarılması için, 4 yumurtam vardı ama aşılama zamanında hepsi yeterli büyüklüğe ulaştı mı orası muallak onu sormamıştım