- 18 Temmuz 2023
- 217
- 279
- 35
Aynı bende de canım sağ olsun kaşık ve bel ağrım aşılamadan beri beni hiç terk etmedi ek olarak göğüslerim büyüdüKasiklarimda batma var çok fazla bide gergin çok orasi sanki yirtilacak gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynı bende de canım sağ olsun kaşık ve bel ağrım aşılamadan beri beni hiç terk etmedi ek olarak göğüslerim büyüdüKasiklarimda batma var çok fazla bide gergin çok orasi sanki yirtilacak gibi
Amin canım benim çok aminAy hadi İnşallah kuzum inşallah belirtilerinin sonunda hamiş haberini alırız
Benimde goguslerimin uç kısımları devamlı acıyorAynı bende de canım sağ olsun kaşık ve bel ağrım aşılamadan beri beni hiç terk etmedi ek olarak göğüslerim büyüdü
Ayy hadi bakalım yaa inşallah sen test yapmıştın galiba ben hiç cesaret edemiyorumBenimde goguslerimin uç kısımları devamlı acıyor
Aslında bende umutsuzum ama öylesine yapmıştım tabi hala iğnenin etkisi olabilir bakalim yarin sabah tekrar yapicam aynı testten bulamadim ama başka test aldimAyy hadi bakalım yaa inşallah sen test yapmıştın galiba ben hiç cesaret edemiyorum
Dayanamadım kan tahliline geldim dua edinEvet bugün varsa kanda da idrarda da çıkar diye tahmin ediyorum kuzum ama işte gördüğüm kadarıyla hassas bi yapın var, test yap derim sonra da negatif çıkar üzülürsün diye ısrar edemiyorum
Dualarımız seninle canım kaç saate çıkacakmış?? Allah sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah kuzumDayanamadım kan tahliline geldim dua edin
Daha erken kuzum size. İğne etkisi olma ihtimali var. Bir kaç gün daha sıkın dişiniziAyy hadi bakalım yaa inşallah sen test yapmıştın galiba ben hiç cesaret edemiyorum
Canım aynı marka olsun testlerin. Hepsinin hassaslık derecesi başka oluyor. Yarın yapacağınla sonraki günler yapacağın aynı marka olsun kuzum.Aslında bende umutsuzum ama öylesine yapmıştım tabi hala iğnenin etkisi olabilir bakalim yarin sabah tekrar yapicam aynı testten bulamadim ama başka test aldim
Çok heyecanlı inşallah hayırlı haberler alırsınız.Dayanamadım kan tahliline geldim dua edin
Sıkıyorum bakalım kuzum geçen ay 7. Günde iğne etkisi geçmişti bendeDaha erken kuzum size. İğne etkisi olma ihtimali var. Bir kaç gün daha sıkın dişinizi
Ayy hadi inşallah özeldeyse 1 saatte çıkıyor canımDayanamadım kan tahliline geldim dua edin
Yarım saat kaldı hastahane de beklıorm heyecandan kalbim çıkacakAyy hadi inşallah özeldeyse 1 saatte çıkıyor canım
Allah razı olsun canım aynen öyleÇok heyecanlı inşallah hayırlı haberler alırsınız.
Allah razı olsun hastanede beklıorm yarım saate çıkacak kalbim çıkacakDualarımız seninle canım kaç saate çıkacakmış?? Allah sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah kuzum
Ayy bende çok heyecann yaptım kız sabırsızlıkla bekliyorumYarım saat kaldı hastahane de beklıorm heyecandan kalbim çıkacak
Negatif bence kızlarAyy bende çok heyecann yaptım kız sabırsızlıkla bekliyorum
Canım evet negatif görünüyor Allah'tan ümit kesilmez, adet olana kadar umut var ama olmadıysa hiç üzülme bu yeni bir başlangıç olacak, önemli olan sağlıkla gelmesi bebeğinin, tutmadıysa bir sebebi vardır. Sen şimdi gelecek ay neler yapacaksın yavaş yavaş onu planla kuzum. Bana en iyi gelen şey sonraki ay için plan yapmak oluyor, yoksa aşırı depresifleşiyorum. Allah geciktiriyorsa güzelleştiriyordur canım bunu aklından çıkarma ne zaman istersen destek için buradayızNegatif bence kızlar
Çok teşekkür ederim regl günüm çarşamba perşembe ama kendimi kandrmayacagım demek hakkımda böyle hayırlıymışCanım evet negatif görünüyor Allah'tan ümit kesilmez, adet olana kadar umut var ama olmadıysa hiç üzülme bu yeni bir başlangıç olacak, önemli olan sağlıkla gelmesi bebeğinin, tutmadıysa bir sebebi vardır. Sen şimdi gelecek ay neler yapacaksın yavaş yavaş onu planla kuzum. Bana en iyi gelen şey sonraki ay için plan yapmak oluyor, yoksa aşırı depresifleşiyorum. Allah geciktiriyorsa güzelleştiriyordur canım bunu aklından çıkarma ne zaman istersen destek için buradayız