- 27 Aralık 2019
- 1.827
- 1.871
- 133
- 31
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
Amin canım Allah razi olsun bakalim aricaklar bugün hakkimizda hayırlısı olsunİnşallah hepsi dolu dolu çıkar canım e 2 doluluk ve kalite ile ilgili bence hadi bakalım 10tane 5 ci gün emriyosu hayırlı haberlerini bekliyorum . Dondurulmuş transfer mi olacaksın taze mi ...
Amin inşallah evet beklicem. Perşembe test günüm ama salı yapabilirim galibaa2 gün daha bekle canım bence genelde 3.gün embriyoları geç çıkıyor.Şimdi çıkmazsa ister istemez canın sıkılacak.Beslenmene dinlenmene devam et inşAllah pozitif sonucunu alırız
Nar suyu ben kızımın transferinde de içmiştimAmin canım Allah razi olsun bakalim aricaklar bugün hakkimizda hayırlısı olsunprogestana baslattilar taze olacak yüksek ihtimal ama ilk opumr göre bu sefer çok çok iyiyim nar suyu falanda aldım bakalım herşey çok güzel olacak inşallah hepimiz için
Hepimizin bebbisleri anneleriyle kalsin hayirlisi olsun simdiden sen dondurulmus mu yapacaksinÇok güzel canım sımsıkı tutunsun bebisin sana inşallah benide bugün aricaklar bakakim kac tanesi dollendi
Yaa canım benimm gerçekten çok zor süreçlerden geçiyoruz bazen yaşayan insanlar bile samimiyetsiz davranıyo iyi ki samimi olarak duygularımızı paylaşanlar var Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinAmin Allah ragzi olsun canim benim yaatabikiii bende 4 senedir bu guruplardayim ve neler cektimi bi ben bi Allah bide sizler biliyosunuz yasamayan cok güzel konusuyor bos bos. Dualarim hep sizinlee Rabbim kalbindekini vericek canimm
Amin canım inşallahNar suyu ben kızımın transferinde de içmiştiminşallahhh güzelce tutunsun miniş
Yok canim taze olacak ama gunu belli degil daha bugün aricaklar ya pazartesi yada Çarşamba olur bakalımHepimizin bebbisleri anneleriyle kalsin hayirlisi olsun simdiden sen dondurulmus mu yapacaksin
Yediklerime dikkat edicem canım sende dikkat ethadi hayırlısı Avokado kabak çekirdeği havuç suyu içmek tutunmayı kolaylaştırdığı söylüyorlar ev yoğurdu bal polen sağlıklı şeyler yee .. beni dün hemşire aradı emriyo yapıştırıcı gebeklik aşısı önerdiler sana önerdiler mi benimde haftaya cuma kısmetse transfer olacak pazartesi kontrol var hakkımızda hayırlısı hayırlı evlatlar olsun Allah'ım ne verirse kabulüm
Ben bu denemede embriyo glue yaptırıcam yani yapıştırmahadi hayırlısı Avokado kabak çekirdeği havuç suyu içmek tutunmayı kolaylaştırdığı söylüyorlar ev yoğurdu bal polen sağlıklı şeyler yee .. beni dün hemşire aradı emriyo yapıştırıcı gebeklik aşısı önerdiler sana önerdiler mi benimde haftaya cuma kısmetse transfer olacak pazartesi kontrol var hakkımızda hayırlısı hayırlı evlatlar olsun Allah'ım ne verirse kabulüm
Bende lucrin depot ile transfer oluyorum ilk iğnemi 26 Temmuz da vuruldum sonra 15 ağustosta vuruldum 2 eylülde transfer hazırlığına başladık 14 eylülde kontrolüm var transfer gününe karar vericek doktor benimde çok fazla miyomum var baskılaması için yaptımSelaaamm kızlarnasipse bende ekim ayında transfer hazırlığına gireceğim.Pko var ve minik çikolata kistleri görülmüştü.Doktorum Baskılama yöntemi yapacağız demişti. İğneden sonra adet görmeyeceksin denildi
17 Ağustosta Lucrin Depot yaptım.2.dozu 17 Eylül’de.Sonraki 19.günde transfer söylendi.
Şuan beklenen adetimin ilk günü hiç adet belirtisi yok zaten. Bu şekilde transfer olan var mı?
Hayırlı olsun inşallahSelaaamm kızlarnasipse bende ekim ayında transfer hazırlığına gireceğim.Pko var ve minik çikolata kistleri görülmüştü.Doktorum Baskılama yöntemi yapacağız demişti. İğneden sonra adet görmeyeceksin denildi
17 Ağustosta Lucrin Depot yaptım.2.dozu 17 Eylül’de.Sonraki 19.günde transfer söylendi.
Şuan beklenen adetimin ilk günü hiç adet belirtisi yok zaten. Bu şekilde transfer olan var mı?
Merhaba Sizin e2 değeriniz 2200 lerde değilmiydiAmin canım Allah razi olsun bakalim aricaklar bugün hakkimizda hayırlısı olsunprogestana baslattilar taze olacak yüksek ihtimal ama ilk opumr göre bu sefer çok çok iyiyim nar suyu falanda aldım bakalım herşey çok güzel olacak inşallah hepimiz için
Canımm banada gebelik serumu önerdiler ama ben de onun yerine embriyo glue isteyeceğim inşAllah faydasını görürüzBen bu denemede embriyo glue yaptırıcam yani yapıştırma
Ben 7. Günde kan verdim çıkmadı . Bugün 8. Gün sabah predictor marka ile test yaptım ince bi çizgi çıktıBenim transferden sonraki 6. Günüm bugün hala bekliyorum 3.gün embriyosu çıkmaz diye düşünüyorum... Ne zaman idrar yapsam yapmasam mi bilemiyorum...Belirti dün hafif bi kasık ağrısı oldu minik minik bıçak saplar gibi çizik çizik hissettim böyle. O kadar..
Bende o şekilde 2 doz şeklinde olacak canım inşAllah pozitifi görürüzBende lucrin depot ile transfer oluyorum ilk iğnemi 26 Temmuz da vuruldum sonra 15 ağustosta vuruldum 2 eylülde transfer hazırlığına başladık 14 eylülde kontrolüm var transfer gününe karar vericek doktor benimde çok fazla miyomum var baskılaması için yaptım
Ben cesaret edemem şu an ya. 9. gün idrar testi yapmayı düşünüyorum dayanabilirsem. Yani bugün de kan verecek misinizBen 7. Günde kan verdim çıkmadı . Bugün 8. Gün sabah predictor marka ile test yaptım ince bi çizgi çıktı
2442 idi canım ama 10 yumurta toplandi bende anlamadımMerhaba Sizin e2 değeriniz 2200 lerde değilmiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?