- 13 Eylül 2023
- 246
- 350
- 18
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
- #4.881
Dua etmwkten baska cagremız yok inş saglıkla alırız bebeklerimizi kucagımızaÇok teşekkür ederim:) inşallah görürüm bebeğimi. Son değerim 3500 müş bu arada yine 4 kattan fazla oluyor
Hayırlı olsun bence belliHerkese merhaba, 21 eylülde çift transfer oldum bu sabah dayanamayıp erkenden test yaptım sabah ilk idrar hafif bir çizgi çıktı gibi geldi sizde bakar mısınız acabaEki Görüntüle 3307470 Eki Görüntüle 3307471
Çok teşekkür ederimEvet evet görünüyor çizgi.2gun sonra yine yapın koyulasmayi takip edersiniz. Çok erken olduğu için silik çizgi
Teşekkür ederim sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah burada ki tüm arkadaşlarda güzel haberler alırlar inşallahBnmde böyle basladı gün gün koyulaştı ve pozitif haberimi dün aldım darısı isteyen herkesin basına
Teşekkür ederim çok mutlu oldumHayırlı olsun bence belli
Rabbim mutluluğunuzu daim etsin kucağınıza da almayı nasip etsinTeşekkür ederim çok mutlu oldum
Sizin son adet tarihiniz ne zamandı acaba. ? Sizinle hemen hemen aynı zamanda transfer olmuşuz da o yüzden merak ettimEvet evet görünüyor çizgi.2gun sonra yine yapın koyulasmayi takip edersiniz. Çok erken olduğu için silik çizgi
Hayırlı olsun❤ süreciniz sağlıkla devam etsin inşallahTeşekkür ederim. İnşallah kalınlaşarak devam eder çizgi. İnşallah bekleyen herkes pozitif görür
Amin , hepimizin inşallahRabbim mutluluğunuzu daim etsin kucağınıza da almayı nasip etsin
Teşekkür ederim , inşallah 5. Gün embriyosuydu biri çok kaliteli diğeri orta kaliteli demişti doktorumuz ikisini de transfer ettiler taze transfer olduHayırlı olsun❤ süreciniz sağlıkla devam etsin inşallahkaçıncı gün embriyosuydu? ve taze mi dondurulmuş mu?
Merhaba yol arkadaşım.8.günü sabah kanama başlayınca mecburi test verdim ve pozitifi gördüm.Önce pembe gibi geldi sonra kahverengi gibi.Dün 10. günüm çok az peçeteye bulaşan bir kanama vardı.Ama bu normal bir kanama mı yoksa fitilden dolayı mı bilmiyorum.Fitil bende alerji yaptı şişti itemiyorum artık.Bazı gebeliklerde 9 ay bile sürüyormuş bu lekelenmeler.Kafaya takmayın değeriniz düzgün bir şekilde artıyor mu ona odaklanalımTest gününden önce lekelenme yaşayıp pozitif olan arkadaslar lekelenmeleriniz nasıldı benım cumartesi ve pazar iç çamasırına cok az geldi dün gelmedi ama biraz peçete ile yokladım içerde kahverengilik var ama iç çamasırına gelen bişey yok bu yerleşme lekelenmesi mi yoksa adet olucam ilaç yüzünden olamıo ondan mı anlayamıyorum ilk lekeyide 5. Gün görmüştüm dr da dün ilaç kullanırken o kadar erken regl baslamaz dedi
Teşekkür ederim , inşallah 5. Gün embriyosuydu biri çok kaliteli diğeri orta kaliteli demişti doktorumuz ikisini de transfer ettiler taze transfer oldu
Günaydın cnm bugün nasılız ? :)Merhabalar ayni gun transfer olmusuz insallah birlikte pozitif haberlerimizide paylasiriz saglikla kucagimiza aliriz.. benm ilk transferim ne yapacagimi da cok bilmiyorum.. hareketlerime dikkat ediyorum kendimi yormamaya calisiyorum.. carsamba gunu de calismaya baslayacagm.. doktorum dikkat et ama evde kalip kafana takmani istemiyorum dedi.. siz neler yapiyorsunuz
5. Gün embriyosuydu taze transferHayırlı olsun❤ süreciniz sağlıkla devam etsin inşallahkaçıncı gün embriyosuydu? ve taze mi dondurulmuş mu?
Hayırlısıyla cnmYarın transfer oluyorum çok heyecanlıyım
Selam canim ben 6 haftaligim ve bendede pazar günü olmustu suan ise cok az kahve yinede geliyo o olurmus hersey yolunda canim bebegin sana simsiki tutunuyo korkma.Test gününden önce lekelenme yaşayıp pozitif olan arkadaslar lekelenmeleriniz nasıldı benım cumartesi ve pazar iç çamasırına cok az geldi dün gelmedi ama biraz peçete ile yokladım içerde kahverengilik var ama iç çamasırına gelen bişey yok bu yerleşme lekelenmesi mi yoksa adet olucam ilaç yüzünden olamıo ondan mı anlayamıyorum ilk lekeyide 5. Gün görmüştüm dr da dün ilaç kullanırken o kadar erken regl baslamaz dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?