- 20 Mayıs 2023
- 621
- 755
- 23
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
- #4.361
Merhaba değeriniz kaç çıkmıştıKızlar bende de devam ediyor hatta reglim başladı diye düşünmüştüm ben de eski mesajlara da bakarsanız . İlk 3. Gününde kahverengi lekelenme gelmiş durmuştu sonra tekrar 8. Günde başladı hala devam ediyor yerleşme kanaması normal dedi doktorum benim de . Bugün tekrar kan vericem ben de 12. Günüm
Merhaba 174 çıkmıştıMerhaba değeriniz kaç çıkmıştı
hayırlı uğurlu olsun çok sevindim sağlıkla kucağına alırsın inşaAllah evladınıKızlar bende de devam ediyor hatta reglim başladı diye düşünmüştüm ben de eski mesajlara da bakarsanız . İlk 3. Gününde kahverengi lekelenme gelmiş durmuştu sonra tekrar 8. Günde başladı hala devam ediyor yerleşme kanaması normal dedi doktorum benim de . Bugün tekrar kan vericem ben de 12. Günüm
58 canımDeğerin kaç çıktı?
İnşallah yerleşme kanamasıdır canım.Pozitifi gördük ama sevinemiyoruz önceden 2 kimyasal gebeliğim var korkuyorum.Dua edeceğim hepimiz içinKızlar bende de devam ediyor hatta reglim başladı diye düşünmüştüm ben de eski mesajlara da bakarsanız . İlk 3. Gününde kahverengi lekelenme gelmiş durmuştu sonra tekrar 8. Günde başladı hala devam ediyor yerleşme kanaması normal dedi doktorum benim de . Bugün tekrar kan vericem ben de 12. Günüm
Muhteşemsin. Güzel haberlerle devamı gelir.58 canım
İnşallah canım hayırlarıyla pazartesi tekrar test vereceğim o gün az çok belli olur.Önceden 2 kimyasal gebeliğim var korkuyorum sevinemedimMuhteşemsin. Güzel haberlerle devamı gelir.
Kızlar benimde 11 günüm transferi sayarsak kan değerim 56.54 çıktı iyimi sizce salı günü tekrar kan vericemMuhteşemsin. Güzel haberlerle devamı gelir.
Bana dr um agır iş yapma yeterli dedi yatmayı önermediler öğlen trasfer olmustum ogün ve ertesi gün yattım evde sonra işe başladım ama benım işim otururarak ve kendı aracımla gidip geliyorumKızlar, çalışanlar transferden kaç gün sonra işe döndünüz? Kaç gün sonra başlamak doğru olur
Gayet iyi bir değer benim 9. Günde 31 çıkmıştı 11. Gün 63 olmuştu.. sonra birsen bir yükseldi biraz önce doktordan geldim 2 kese göründüKızlar benimde 11 günüm transferi sayarsak kan değerim 56.54 çıktı iyimi sizce salı günü tekrar kan vericem
Amin inşallah hepimiz canımhayırlı uğurlu olsun çok sevindim sağlıkla kucağına alırsın inşaAllah evladını
değerin kaç şimdi canım ... benim 7.ci günüm lekelenme var sana iğne verdiler mi prolutun Depot verdiler bana .
İnşallah öyledir canm benim de bir önceki kimyasal çımıştı ama böyle kanamalar yaşamamıştım hiç belirtim yoktu neredeyse.İnşallah yerleşme kanamasıdır canım.Pozitifi gördük ama sevinemiyoruz önceden 2 kimyasal gebeliğim var korkuyorum.Dua edeceğim hepimiz için
Evet onu koyacaksınız. Yumuşak zaten elinize aldığınızda farkedersiniz.Progestan fitil diyor ama içinden hapa benzer ilaç cikti
Bunu mu vajinaya Koyacağız, nasıl kullandınız
Önceki doktorum bir gün sonra rutinine dön demişti bu Doktorum 10 gün rapor kullanmamı önermişti ama ben 6 gün sonra döndüm . Her kafadan bir ses çıkıyor yaniKızlar, çalışanlar transferden kaç gün sonra işe döndünüz? Kaç gün sonra başlamak doğru olur
Evet hem hap hem fitil olarak kullanılıyorProgestan fitil diyor ama içinden hapa benzer ilaç cikti
Bunu mu vajinaya Koyacağız, nasıl kullandınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?