2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Hayırlı olsun canım çok güzel belirgin çıkmış

bence keske ilacları bırakmasaydınız daha once de yazdıgım gıbi düşüp tekrar cıkanı hamılelıgı devam edenı gördum ıyıce dusmeden baska bo doktora mı gorunsenız

bence keske ilacları bırakmasaydınız daha once de yazdıgım gıbi düşüp tekrar cıkanı hamılelıgı devam edenı gördum ıyıce dusmeden baska bo doktora mı gorunsenız
Belki bugün tekrar kan veririm . Doktorum bırak dedi ilaçları . Zaten içim boş hissediyorum . İlk gördüğüm değerden sonra akşam çok kaşık ağrım oldu . Muhtemelen o akşam birşeyler ters gitti .

Doktorumla haberleştim. 2gün sonra tekrar kan ver dedi illa artışı görmek istiyormuş. Bir de 12.haftaya kadar estrofem, progestan dex 25 mg devam dedi. oksapar zaten doğum+40gün devam edilecek kan pıhtılaşmam olduğu için. galiba haftaya da kontrole çağıracakmış. Geç gitsem diyordum ama bakalım nasıl olacak.
Sizde ilaçlar ne zamana kadar kullanılıyor??

Sizde önce keseye sonra kalp atışına keseden 10 gün sonra mı çağıracaklar
Kuzum ben bugün son kez yine kan verdim değerim bugün 1100 olmuştu .doktoruma attım sonucu gayet güzel ilerleme çok çok iyi dedi . Pazartesi yani ayın 25 ine kese için ilk muayeneye çağırdı

geçmiş olsun.yok en güzelini yapmışsınız sabrederek.eşim de bir deneyelim test yapalım diyor bende cesaret edemedim.

Kuzum ben bugün son kez yine kan verdim değerim bugün 1100 olmuştu .doktoruma attım sonucu gayet güzel ilerleme çok çok iyi dedi . Pazartesi yani ayın 25 ine kese için ilk muayeneye çağırdı
Anladım benimki 6. Hafta da çağırıyor anladığım kadarıyla kalp atışı göremez muhtemelen ama içte kesenin haftayla uyumuna bakacak muhtemelen

Bida kan verdinmiydi canim düstükten sonra?

Kromozom testinizi nerede yaptırdınız acaba benim doktorumda eşli olarak bizden istedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…