- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
- #3.741
Ben hiç test yapmadım, 4 eylül transfer günüydü 18 eylül test yaptımSiz erken test yapmışmıydınız. Transfer günü sayılıyormu acaba. Bazıları sayıyor bazıları saymıyor. Benim sayarsak 5 saymazsak 4. Günüm. 7. Günde idrar testi yapayım diyorum. Tabi sabredebilirsem
Hayırlısı olsun canım amiiinTek gibi duruyor ama 2 de olabilir dedi bişiler var dedi daha transferimin 14. Günü Rabbim herkese göstersin ya
inşallah :)5 gün oldu sadece karnıma adet ağrısı gibi ağrılar giriyo onun dışında başka bişey yok hayırlı olsun size de inşallah pozitif görmek nasip olur
idrarda negatifi gördük ama testte pozitifi görelim Allahın izniyle aminnnBenimde ilk tüp bebek transferim tek embryom vardı cok umutluydum o yüzden hemşirede illa 11. Günü bekle diyor
Bende çözemedim bir türlü bu doktorların kararlarınıAma bu cok sacma cunku 3.gün embriyosuyla hanime kalan bı cok kişi var onu nasıl kesın bılebılırler
bende 3.gün embriyosu transfer edildi ve şuanda hamileyimAma bu cok sacma cunku 3.gün embriyosuyla hanime kalan bı cok kişi var onu nasıl kesın bılebılırler
Size tavsiyem merkezinizi değiştirin çünkü yanlıs bişey belkı olacakBende çözemedim bir türlü bu doktorların kararlarını
Bana da doktor cumartesi yumurta toplama olabilir dediSelam kizlar ben de şimdi hastaneden çıktım
Kan verdim ultrasondan baktı hoca
Cumartesi yumurta toplama işlemi olacak inşallah embiryolar gelişir aksilik olmazsa Salı ya da perşembe de transfer olacağım inşallah
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahKızlarr dün gece biraz rahatsızlanınca eşim sabah doktora gidelim dedii keseleri göründü fındıklarımınnikiside annesine sıkı sıkı tutunmuş 10 gün sonra kalp atışını duymaya gidicez
hayırlı olsun.Sağlıcakla ilerlesin inşallah.bende cuma günü 3.gün embriyosu transferi oldum.kaçıncı gün test yaptınız.bende hiç belirti yok iyice stres oldumbende 3.gün embriyosu transfer edildi ve şuanda hamileyim
Beni de ekleyebilir miyizEylül hepimize mucizelerimizi getirsin inşallah
Merhaba hanımlar hepimiz zorlu yolculuklardan geçiyoruz. Mucizelerimize kavuşmak için son bir adım kaldı umarım hepimizin gönlüne göre sağlıkla sıhhatle tamamlarız süreçlerimizi
Birlikte paylaşmak isterseniz ve listeye isim yazdırmak isterseniz beni etiketleyebilirsiniz
ANNE ADAYI YAŞ TRANSFER TARİHİ SONUÇ@Ezgickk 29 3 Eylül @Zeynep8793 30 1 Eylül S sunshinebaby 12 Eylül M moral arayan 34 15 Eylül @ayse vera 34 8 Eylül -kuzeyildizi- 28 9 Eylül @dorcha1 33 8 Eylül @sedakaraaslan 29 1 Eylül @busra262 26 6 Eylül @jojumis 33 14 Eylül @elifizm 25 14 Eylül @irem82irem 41 14 Eylül P Papatyammkuzumm 41 16 Eylül ebrar0635 28 1 Eylül @mirayyy12 28 25 Ağustos karamel Latte 26 16 Eylül @izmrgl 33 18 Eylül @Sibelll 37 4 Eylül Y yumukgulsah 29 2 Eylül @aysimam1993 29 4 Eylül birmucizeistiyorum 32 4 Eylül @Macengcans 28 22Eylül @zaraam 39 7 Eylül @Yasbel 31 9 Eylül @Senosunuzzzz 24 6 Eylül @neolurneolmaz 33 5 Eylül @tupbebekseruvenim 7 Eylül @kafadadelisorular 38 1 Eylül @ggllssrrnn 30 1 Eylül @complex 36 1 Eylül geceyagmuru 26 11 Eylül @Yardmlslm16 25 7 Eylül @melikekoz 27 6 Eylül @albatros23 45 9 Eylül @Themiscan 29 22 Eylül @Melegim3 27 5 Eylül @ay1515 42 7 Eylül lunalucy 39 8 Eylül @enerrciiii 30 7 Eylül @ilyada35 37 11 Eylül @Evrimdisi 27 8 Eylül @zeus93 33 1 Eylül @husna16 28 20 Eylül @FLZGUL 31 4 Eylül @avokadokadin 33 21 Eylül @Allah de 45 21 Eylül Havva Aras 37 21 Eylül @Kaderella 33 21 Eylül @emreko 32 23 Eylül @mia2023 27 15 Eylül @funda4423 33 15 Eylül @hafsaesma 35 2 Eylül @Oyzg96 27 7 Eylül @sulemrl 38 13 Eylül @Balgozlu55 36 18 Eylül
Stres yapmayın ve evde test yapıpta eziyet etmeyin kendinize benim de hiç belirtim yoktu 8. Gün leke geldi dün acillik oldum baş ağrısı yüzünden serum aldım beta bakılmadı yarın test günüm ve ben hala var mı yok mu bilmiyorum. 3. Transfer olunca böyle oluyor demek ki. Ailem bile bana şaşırıyor sabrımahayırlı olsun.Sağlıcakla ilerlesin inşallah.bende cuma günü 3.gün embriyosu transferi oldum.kaçıncı gün test yaptınız.bende hiç belirti yok iyice stres oldum
Ah masallah kuzucuklaraKızlarr dün gece biraz rahatsızlanınca eşim sabah doktora gidelim dedii keseleri göründü fındıklarımınnikiside annesine sıkı sıkı tutunmuş 10 gün sonra kalp atışını duymaya gidicez
Canım var gözün aydın sağlıkla kucağına da alırsın inşallah.Aminbnmde 6.günüm varmı sizce arkadaşlar
Kızlarr dün gece biraz rahatsızlanınca eşim sabah doktora gidelim dedii keseleri göründü fındıklarımınnikiside annesine sıkı sıkı tutunmuş 10 gün sonra kalp atışını duymaya gidicez
Allahimmm bin maşallah kuzucuklara sağlıkla kucağına alırsın inşallahKızlarr dün gece biraz rahatsızlanınca eşim sabah doktora gidelim dedii keseleri göründü fındıklarımınnikiside annesine sıkı sıkı tutunmuş 10 gün sonra kalp atışını duymaya gidicez
Ayy MaaşAllah annesi sağlıkla gelsinler gebe kadınların duaları kabul olur banada dua edermisin bende görürüm o günleri inşaAllah ...Kızlarr dün gece biraz rahatsızlanınca eşim sabah doktora gidelim dedii keseleri göründü fındıklarımınnikiside annesine sıkı sıkı tutunmuş 10 gün sonra kalp atışını duymaya gidicez
Sizin ilk degeriniz neydi ?Kızlar maşallah ne güzel değerleriniz var . Çok sevindim hepinize . Benim pazar günü değerim düşmüştü 64 e . Dün dedim evde test vardı bir yapayım belki değerim düştüyse zaten tek çizgi görürüm . Akşam idrarı ile yine ikinci çizgi çıktı . Dün geceden beri midem de rahatsız . İlaçları da bıraktım iyice şaştı bünyem .
Aminnidrarda negatifi gördük ama testte pozitifi görelim Allahın izniyle aminnn
Benim doktorda ki test gününde ilk değerim 55 ti . Sonra 77 oldu . Sonra da 64 e düştü zaten .Sizin ilk degeriniz neydi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?