2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Ben hiç test yapmadım, 4 eylül transfer günüydü 18 eylül test yaptım

Kızlar maşallah ne güzel değerleriniz var . Çok sevindim hepinize . Benim pazar günü değerim düşmüştü 64 e . Dün dedim evde test vardı bir yapayım belki değerim düştüyse zaten tek çizgi görürüm . Akşam idrarı ile yine ikinci çizgi çıktı . Dün geceden beri midem de rahatsız . İlaçları da bıraktım iyice şaştı bünyem .

Bana da doktor cumartesi yumurta toplama olabilir dedi ama benim yumurtalarım büyüklü küçüklü bi tane 17 bi tane 18 diğerleri 11,10 civarlarında inşallah gelişirler de onlar da toplamaya kadar yetişir

Kızlarr dün gece biraz rahatsızlanınca eşim sabah doktora gidelim dedii keseleri göründü fındıklarımınn ikiside annesine sıkı sıkı tutunmuş 10 gün sonra kalp atışını duymaya gidicez
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Beni de ekleyebilir miyiz yas 34 transfer tarihi 19 Eylül

hayırlı olsun.Sağlıcakla ilerlesin inşallah.bende cuma günü 3.gün embriyosu transferi oldum.kaçıncı gün test yaptınız.bende hiç belirti yok iyice stres oldum
Stres yapmayın ve evde test yapıpta eziyet etmeyin kendinize benim de hiç belirtim yoktu 8. Gün leke geldi dün acillik oldum baş ağrısı yüzünden serum aldım beta bakılmadı yarın test günüm ve ben hala var mı yok mu bilmiyorum. 3. Transfer olunca böyle oluyor demek ki. Ailem bile bana şaşırıyor sabrıma

Amin bnmde 6.günüm varmı sizce arkadaşlar
Canım var gözün aydın sağlıkla kucağına da alırsın inşallah.
Kızlarr dün gece biraz rahatsızlanınca eşim sabah doktora gidelim dedii keseleri göründü fındıklarımınn ikiside annesine sıkı sıkı tutunmuş 10 gün sonra kalp atışını duymaya gidicez

Allahimmm bin maşallah kuzucuklara sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Ayy MaaşAllah annesi sağlıkla gelsinler gebe kadınların duaları kabul olur banada dua edermisin bende görürüm o günleri inşaAllah ...

Sizin ilk degeriniz neydi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…