- 24 Eylül 2022
- 649
- 367
- 33
- 35
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
- #3.721
Umarım sağlıcakla tutunur inşallah.Bende cuma günü 3. Gün embriyosu transferi oldum benim de belirtim yok bütün moralim bozuldu.Stres yapmayın lütfen.Mecburen bekleyeceğizMerhaba kaçıncı gününüz bende cumartesi transfer oldum herhangi bir belirti yok 3. Gün embriyosuydu inşallah tutunur bebeklerimiz sağlıklı sıhhatli
MaşaAllah canım hayırlı uğurlu olsun ikiz galiba yaa çok seviniyor insan görünce Rabbim bize de nasip etsinGünaydın
Sabah kan vermiştim sonucum çıkmış. 12. gün 2022
5 gün oldu sadece karnıma adet ağrısı gibi ağrılar giriyo onun dışında başka bişey yok hayırlı olsun size de inşallah pozitif görmek nasip olurUmarım sağlıcakla tutunur inşallah.Bende cuma günü 3. Gün embriyosu transferi oldum benim de belirtim yok bütün moralim bozuldu.Stres yapmayın lütfen.Mecburen bekleyeceğiz
Ayy ne güzellAynen birtaneye muhtacızda herseyi düşünmek lazım
Benim kendi ikizim var annem de her zaman ikize karşıdır zorluklarını cok dinledm
Gözün aydın canım benımkızlar 11 eylül pazartesı transfer 3.gün eöbeıyosu bugun 20 etlül beta 51 çıktı sanırım ikiz degıl di miikizlerde daha yüksek okumustum hep biri kaliteli biri orta kaliteliydi
Hayır değerin gayet normalkızlar 51 düşük mü bi fikir verin hevesim kursağımda kldı herkesin yüzlerde onuncu günlerde
E yaniAyy ne güzell
Tabi zorluklari illaki vardir tek cocukla basa cikamiyoruz yeri geliyo
Yıllardır her tedavi de fitil olarak kullanıyorum hiç böyle bir yan etki yapmadı doktorunuzla konuşunMerhaba.pregestonu fitil halde kullandığım halde bana çok yan etki yapıyor.bulantı,baş dönmesi.nasıl devam edicem bilmiyorum.bir bilgisi olan var mı ? Şimdi de transfer sırasında gerginlikle bekliyorum
Benim de dün baş ağrısı boğaz ağrısı ateşle acillik oldum şimdi iyiyim ama hafifi boğaz ağrısı bi de iştahsızlık tatsızlık var hamilelikten mi hastalıktan mı bilmiyorum.Geçmiş olsun size deBen gece acillik oldum baş ağrısından serum verdiler de kendime geldimbu neymiş ya
Gördük elhamdülillahSen naptin canim kese icin gidicektin bugun??
Âmin canım tek kese miymiş o kadar yüksek değereGördük elhamdülillahRabbim herkese yaşatsın.. herkese çok dua ettim daha çok başındayız kalp atışı falan hepsi uzun süreçler Rabbim tamamına erdirsin hepimiizn sonucunu
Tebrikler canim gözün aydin Rabbim devamini getirsin insallahGördük elhamdülillahRabbim herkese yaşatsın.. herkese çok dua ettim daha çok başındayız kalp atışı falan hepsi uzun süreçler Rabbim tamamına erdirsin hepimiizn sonucunu
Ama bu cok sacma cunku 3.gün embriyosuyla hanime kalan bı cok kişi var onu nasıl kesın bılebılırlerGittiğim 2 merkezde 5. Gün şartı arıyor ,3. Gün tutma ihtimali düşük diye ,sağlıklı olsa zaten 5. Güne ilerler bu şartlarda diyorlar
yok öğlen gidecegım ne bılım herkesın 500 lü 1000 şi 2000 li görunce bi dedım sorun mu varDegerin gayet güzel nie kendini üzüyosun anlamadim doktorun konusmadimi seninle canim ?
Yok yok hic bi sorun yoktur canim gözün aydin cok güzel degerinyok öğlen gidecegım ne bılım herkesın 500 lü 1000 şi 2000 li görunce bi dedım sorun mu varhiç bilmiyorum ilk olacak inşallah
Tek gibi duruyor ama 2 de olabilir dedi bişiler var dedi daha transferimin 14. Günü Rabbim herkese göstersin yaÂmin canım tek kese miymiş o kadar yüksek değere
amin inşallah teşekkür edermYok yok hic bi sorun yoktur canim gözün aydin cok güzel degerin
Teşekkür ederim. İnşallah sizde pozitifi görürsünüzMaşaAllah canım hayırlı uğurlu olsun ikiz galiba yaa çok seviniyor insan görünce Rabbim bize de nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?