- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
- #3.701
Seninki 3. Gün embriyosu ama normaldirkızlar 51 düşük mü bi fikir verin hevesim kursağımda kldı herkesin yüzlerde onuncu günlerde
Allah razı olsun darısı isteyen herkesin başına inşallahBence var hayırlı uğurlu olsun
Aaa kan testi verdinmiii 10.cu günündeysenkacıncı günde kac geldı ben de sonux beklıyprım ıkısı de tutundu mı dıe ;( bugun transfer dahil 10.günüm kaclarda olması lazım ıkız ıcın
Gözün aydin canim nie üzülüyosun bitane olsun senin olsun nasip hepsikızlar 11 eylül pazartesı transfer 3.gün eöbeıyosu bugun 20 etlül beta 51 çıktı sanırım ikiz degıl di miikizlerde daha yüksek okumustum hep biri kaliteli biri orta kaliteliydi
Sen naptin canim kese icin gidicektin bugun??Benim 11. Günde binlerde geldi inşallah senin 2000 lerde gelirrrr
Tebrikler canimmm gözün aydiiinGünaydın
Sabah kan vermiştim sonucum çıkmış. 12. gün 2022
Ben gece acillik oldum baş ağrısından serum verdiler de kendime geldimBelirsiz geçiyo bende de ya tuhaf tuttumu tutmadımı bilemiyorum hissetmiyorum
Çok geçmiş olsun canım daha iyi misinBen gece acillik oldum baş ağrısından serum verdiler de kendime geldimbu neymiş ya
Herkezin degeri farkli canim sacma sapan seyler düsünüp kendini bos yere üzme. Benim 10.cu gün 257 ‚ 15.ci gün 1310 geldibenım bıraz düşük mü o zaman 10.güne göre 51 - sizin 2000lerdeyse anlayamadım col bılgım yok da
Ağrı belirti değil sanki,ama gün gün bende artan kasiklarıma giren kramplar var. Birde ağzımda gece başlayan metal yemişim gibi bir tat. Şimdilik benim belirtilerim bunlar. Umarım 26 Eylülde guzel haberler alırız. Az kaldı.:)Ya benim transferden sonra bu çatlama iğne olduğum gün sol kasık ve bel ağrım çok kötüydü. Yıllardır ilaçla regl oluyorum hiç böyle ağrım olmamıştı. Hala sol tarafım çok kötü. İçimde de hiç umut yok niyeyse. Ağlayamıyorum bile
Alla alla cok gecmiş olsun canımBen gece acillik oldum baş ağrısından serum verdiler de kendime geldimbu neymiş ya
Bazen deger yüksek cikiyomus canim tek kese görününcede kisiden kisiye degisiyomus ben sordum doktorumada gayet normal diyorİkiye bölünmüş olmasın değer cok yüksek
Onu biliyorum evet ama 12. Gün de 2 binlerde değer aşırı aşırı yüksekBazen deger yüksek cikiyomus canim tek kese görününcede kisiden kisiye degisiyomus ben sordum doktorumada gayet normal diyor
Illa deger yüksek die ikiz gebelik olusmuyomus maglesef keske olussa dimi
He ben ikizci değilim zaten olmasa daha iyiBazen deger yüksek cikiyomus canim tek kese görününcede kisiden kisiye degisiyomus ben sordum doktorumada gayet normal diyor
Illa deger yüksek die ikiz gebelik olusmuyomus maglesef keske olussa dimi
Haha yalan degil ben cift embrio istedim hep ama nasip tabiki 1deneye bile muhtaciz cok sükürHe ben ikizci değilim zaten olmasa daha iyi
Degerin gayet güzel nie kendini üzüyosun anlamadim doktorun konusmadimi seninle canim ?kızlar 51 düşük mü bi fikir verin hevesim kursağımda kldı herkesin yüzlerde onuncu günlerde
Aynen birtaneye muhtacızda herseyi düşünmek lazımHaha yalan degil ben cift embrio istedim hep ama nasip tabiki 1deneye bile muhtaciz cok sükür
Benimde ilk tüp bebek transferim tek embryom vardı cok umutluydum o yüzden hemşirede illa 11. Günü bekle diyorBenim bi aşılama, 1. Tüp bebekte embriyolar 5. Güne gidemedi, transfer iptal oldu, 2. Tüp bebeğim şimdi 2 tane 5. Gün embriyosu oldu ,kalitesi şuankinin iyiydi ama 7. Gün negatif gördüm ,hevesim kırıldı ,cuma günü bide kanda baktırıcam , senin durumun nasıl kaçıncı tedavin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?