• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

teşekkür ederim. o 2020 deki gebeliğimdi çok şükür 2 buçuk yaşında kızım var.
şimdi 8 eylülde 5.gün embriyosu transfer edildi. idrarda pozitifi gördüm yarın 12.günüm kan vericem. inşallah orda da güzel sonuç görürüm. bu arada 2sinde de hiç bir belirti yaşamadım.
Merhabalar tedaviniz hayırlı olsun inşallah. Sizinle 2021 haziran annelerinde birliktemiydik emin olamadim

Yoo bence alakası yok canım çoğu belirtiler hamilelik öğrendikten sonra basliyor diye biliyorum ben şuan ki bütün belirtilerimiz ilaçlardan zaten o yüzden kendini çok dinleme Rabbim nasip ederse olacak dua et bolca biz elimizden geleni yaptık gerisini Allah'a havale ettik hayırlısıyla güzel sonuçlar almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻 test falan yaptin mi sen hiç?
Yoo idrar testinyapmadım onda çıkmazmış

Selamlar bende yeni katıldım aranıza sizce bir hayalet çizgi varmı bana mı öyle geliyor 😞 bugun transferimin 5.günü

Eklentiler

• IMG_1677.jpeg
    IMG_1677.jpeg
    92,8 KB · Görüntüleme: 96
Selamlar bende yeni katıldım aranıza sizce bir hayalet çizgi varmı bana mı öyle geliyor 😞 bugun transferimin 5.günü
Benimde dün ve bugün hayalet bir çizgi çıktı ama ben öylemi görmek istiyorum acaba diyorum kendime🙈 iyice beynim yandı sanırım. Benimde 6.gün transfer gününü saymıyorum

Benimde dün ve bugün hayalet bir çizgi çıktı ama ben öylemi görmek istiyorum acaba diyorum kendime🙈 iyice beynim yandı sanırım. Benimde 6.gün transfer gününü saymıyorum
İnşallah gebesinizdir görmek istediğimiz gibi mi görüyoruz yoksa gercekten bi çizgi varmı düye paylaşmak istedim bende 🥰

Back