- 13 Eylül 2023
- 227
- 311
- 18
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
- #3.421
Amin canım nasipte ne varsa oİkiniz içinde çok üzgünüm hakkınızda hayırlısı olsun inşallah pes etmeyin rabbim aratmadan sağlıkla kolayca nasip etsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım nasipte ne varsa oİkiniz içinde çok üzgünüm hakkınızda hayırlısı olsun inşallah pes etmeyin rabbim aratmadan sağlıkla kolayca nasip etsin
Yok tamamen teslimiyetteyim şuan. Elimden geleni fazlasıyla yapıyorum gerisi rabbimin takdiri. Üzülmemek elde değil tabiki ama vakti zamanı gelmemiştir diye düşünüyorum.Bence moralini yüksek tut üzüllme inancını kaybetme sakın çok erken henüz test günümüz için
Merhabalar tedaviniz hayırlı olsun inşallah. Sizinle 2021 haziran annelerinde birliktemiydik emin olamadimteşekkür ederim. o 2020 deki gebeliğimdi çok şükür 2 buçuk yaşında kızım var.
şimdi 8 eylülde 5.gün embriyosu transfer edildi. idrarda pozitifi gördüm yarın 12.günüm kan vericem. inşallah orda da güzel sonuç görürüm. bu arada 2sinde de hiç bir belirti yaşamadım.
Benim göğüslerimde ağrı var ama regli olmadan önce de böyle ağrılar oluyordu bilemedim umarım gebelik belirtisidir. Görünürde damar belirtisi yokBen bir iki kere soru sordum ama kimse yanıtlamadı goguste sızlama ve yeşilimsi mavimsi damarları cıkan Oldumu ?
Yoo idrar testinyapmadım onda çıkmazmışYoo bence alakası yok canım çoğu belirtiler hamilelik öğrendikten sonra basliyor diye biliyorum ben şuan ki bütün belirtilerimiz ilaçlardan zaten o yüzden kendini çok dinleme Rabbim nasip ederse olacak dua et bolca biz elimizden geleni yaptık gerisini Allah'a havale ettik hayırlısıyla güzel sonuçlar almayı nasip etsin inşallah test falan yaptin mi sen hiç?
Ya kuzum şimdi yaptırsam pozitif olsa yükseldi mi yükselmedi mi diye kafayı yicem kendimi tanıdığım için tutuyorumBitmiş zaten bişey kalmamış ama leken var diye doktorun belki erken yapmanı isteyebilirdi gecmezse yada artarsa söyle ozaman
Hayırlısı olsun inşallah güzel haberler ver bize yarınBenım yarın test gunum 2 gündür belırgın sekılde damarlarım var baya belırgın agrı degıl sızlama yasıyorum
İyi bari leke devam ederse yaparsın erken önlem amaçlıYa kuzum şimdi yaptırsam pozitif olsa yükseldi mi yükselmedi mi diye kafayı yicem kendimi tanıdığım için tutuyorum
Benım regl de böle gogus agrısı yada sızısı olmaz hıc bakalım hayırlısıBenim göğüslerimde ağrı var ama regli olmadan önce de böyle ağrılar oluyordu bilemedim umarım gebelik belirtisidir. Görünürde damar belirtisi yok
İnşHayırlısı olsun inşallah güzel haberler ver bize yarın
Evet var hayırlı olsunSelamlar bende yeni katıldım aranıza sizce bir hayalet çizgi varmı bana mı öyle geliyor bugun transferimin 5.günü
Bana da çok silik olsada var gibi geldi inşallah rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin çok saolunEvet var hayırlı olsun
Amin 2 gün sonra bidaha yapın koyulaşmayı görünBana da çok silik olsada var gibi geldi inşallah rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin çok saolun
TamamAmin 2 gün sonra bidaha yapın koyulaşmayı görün
Benimde dün ve bugün hayalet bir çizgi çıktı ama ben öylemi görmek istiyorum acaba diyorum kendime iyice beynim yandı sanırım. Benimde 6.gün transfer gününü saymıyorumSelamlar bende yeni katıldım aranıza sizce bir hayalet çizgi varmı bana mı öyle geliyor bugun transferimin 5.günü
Teşekkürler sizin de tedavinin hayırlı olsun. Ben 2021 mart annelerindeydimMerhabalar tedaviniz hayırlı olsun inşallah. Sizinle 2021 haziran annelerinde birliktemiydik emin olamadim
İnşallah gebesinizdir görmek istediğimiz gibi mi görüyoruz yoksa gercekten bi çizgi varmı düye paylaşmak istedim bendeBenimde dün ve bugün hayalet bir çizgi çıktı ama ben öylemi görmek istiyorum acaba diyorum kendime iyice beynim yandı sanırım. Benimde 6.gün transfer gününü saymıyorum
Benm 5.gün 5bb blast 2 embriyo transferi oldu sizin kaçıncı gündüBenimde dün ve bugün hayalet bir çizgi çıktı ama ben öylemi görmek istiyorum acaba diyorum kendime iyice beynim yandı sanırım. Benimde 6.gün transfer gününü saymıyorum