• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Nasip olursa bu benim ikinci gebeliğim kızımda son adet tarihine göre hesaplıyorlar ben de perşembe gidicem keseyi görür müyüm diye merak ettim o sebepten sormuştum
Anladım ama bende bilmiyorum tecrübeli değilim tüp bebekte biraz farklı sanırım hesaplama yöntemi hiç anlayamadım anlarsanız bize de yazın 🥰

13 eylülde transfer olanlar her hangi belirti yasiyormusunuz yeni üye oldum
Ben oldum canım iki tane 5.gun embriyosu öyle bariz bi belirtim yok valla hafif göğüs uclarim sızlıyor o kadar birde bugün hasta olacak gibiyim kırgın hissediyorum kendimi sende varmı belirti falan

Kızlarrr az önce wc girdim silince pembemsi leke geldi bugün 8. Günüm oluyor yerleşme kanaması mıdır?
Olabilir hayırlısı
Ben oldum canım iki tane 5.gun embriyosu öyle bariz bi belirtim yok valla hafif göğüs uclarim sızlıyor o kadar birde bugün hasta olacak gibiyim kırgın hissediyorum kendimi sende varmı belirti falan
göğüs ağrısı hiç yok bende tutmamış olabilirmi

Olabilir hayırlısı

göğüs ağrısı hiç yok bende tutmamış olabilirmi
Yoo bence alakası yok canım çoğu belirtiler hamilelik öğrendikten sonra basliyor diye biliyorum ben şuan ki bütün belirtilerimiz ilaçlardan zaten o yüzden kendini çok dinleme Rabbim nasip ederse olacak dua et bolca biz elimizden geleni yaptık gerisini Allah'a havale ettik hayırlısıyla güzel sonuçlar almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻 test falan yaptin mi sen hiç?

Öyle miii inşallah öyledir. 🥰 dediğiniz gibi olabilir doğru şimdi bi düşündüm de sürekli sürekli uğraştırmamak için o şekildedir.
17 gün var daha.
Aynen öyle hani çünkü genelde ilk muayene ücretsiznya . Şimdi iki güne gitsen k kese görünür dicek ki bı haftaya gel bebebk sonra bı hafta kalp atışı falan fistan zaten bu süreç 2 hafta olur rahat. Tek seferde işte randevu veriyorlar bence daha güzel . Benm de yarın insallwh kan tekrar iki katına çıkar 1000 olursa bakalım bana kaç güne randevu verirler

Aynen öyle hani çünkü genelde ilk muayene ücretsiznya . Şimdi iki güne gitsen k kese görünür dicek ki bı haftaya gel bebebk sonra bı hafta kalp atışı falan fistan zaten bu süreç 2 hafta olur rahat. Tek seferde işte randevu veriyorlar bence daha güzel . Benm de yarın insallwh kan tekrar iki katına çıkar 1000 olursa bakalım bana kaç güne randevu verirler
Aynen daha mantıklı dediğiniz gibi. Size de işte hesap edip ona göre verirler muhtemelen son adet gününüze göre

Ben bir iki kere soru sordum ama kimse yanıtlamadı 😔 goguste sızlama ve yeşilimsi mavimsi damarları cıkan Oldumu ?
Canım benim göğüslerim transfer öncesinden itibaren ağrıyor yürürken bile ağrıyor bunlar progestan fitil ve progestan dex iğne yüzünden oluyor çünkü Dr transfer gününden önce bana bunları kullandırdı o yüzden belirt olarak görmedim ben bu durumu. Ve geçen gün banyo etmeden önce aynadan göğüslerimde damarları net şekilde fark ettim hatta daha önce hep varmıydı yoksa ben mi belirti arıyorum dedim anneme gösterdim annem görmedi mesela. Dün gece de lekelenmem oldu 3 gündür bağırsaklarım çok fazla çalışıyor hep acıkıyorum iki gün önce adet sancısı çektim. Bugün transferimin 8. Günü 5. Gün embriyosu 21 Eylül test tarihim 🦋

Canım benim göğüslerim transfer öncesinden itibaren ağrıyor yürürken bile ağrıyor bunlar progestan fitil ve progestan dex iğne yüzünden oluyor çünkü Dr transfer gününden önce bana bunları kullandırdı o yüzden belirt olarak görmedim ben bu durumu. Ve geçen gün banyo etmeden önce aynadan göğüslerimde damarları net şekilde fark ettim hatta daha önce hep varmıydı yoksa ben mi belirti arıyorum dedim anneme gösterdim annem görmedi mesela. Dün gece de lekelenmem oldu 3 gündür bağırsaklarım çok fazla çalışıyor hep acıkıyorum iki gün önce adet sancısı çektim. Bugün transferimin 8. Günü 5. Gün embriyosu 21 Eylül test tarihim 🦋
Benım yarın test gunum 2 gündür belırgın sekılde damarlarım var baya belırgın agrı degıl sızlama yasıyorum

Benım yarın test gunum 2 gündür belırgın sekılde damarlarım var baya belırgın agrı degıl sızlama yasıyorum
Benim halen daha herhangi bir göğüs hassasiyetim yok dediğiniz gibi damarlanma sa mevcut değil.
Önceki tedavi de progestan dex yüzünden yatamıyordum bile sızısından ağrısından. Yani biraz ilaçların etkisi de olabilir. Ama tabi her insan başka belirti de olabilir.

Degerin cokk güzel dilmiydi senin nasil düsmüs canim bu kadar??
İki gün önce 42 ydi . Dr um çok fazla bi düşüş olmamış bazen böyle dalgalanmalar olup sonradan yükselme olabiliyor ama kimyasal da olabilir dedi ilaçlara devam etmemi söyledi persembe tekrar test verip görüşeceğiz tabi ama hiç umudum yok

Back