• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

KIZLARR BUGUN 19.cu günüm Pazartesi kese icin gidicem cok sükür Fakat yeni cok cok az kahverengi bi lekelenmem oldu endiselendim insallah bisi yoktur yaa .. Bilgisi olan Arkadaslarim yazabilirmi icimi rahatlatmak isdiyorum 🥹❤️🤲🏻
Lejelenme olabilirmiş parlak kırmızı olmadığı sürece sıkıntı yok progesreron verirler

KIZLARR BUGUN 19.cu günüm Pazartesi kese icin gidicem cok sükür Fakat yeni cok cok az kahverengi bi lekelenmem oldu endiselendim insallah bisi yoktur yaa .. Bilgisi olan Arkadaslarim yazabilirmi icimi rahatlatmak isdiyorum 🥹❤️🤲🏻
Bişey olmaz korkma canım.
Ben hamileyken 10. Haftaya kadar lekelenme yaşadım içerde kanama alanı yoktu yinede oluyordu sonra gecmişti.

Kizlarrr prodüktör ekspres ile yaptım az önce sonuç bu🙏🙏

Eklentiler

• IMG_20230916_192527.jpg
    IMG_20230916_192527.jpg
    76,8 KB · Görüntüleme: 74
  • IMG_20230916_192416.jpg
    IMG_20230916_192416.jpg
    104,5 KB · Görüntüleme: 71
Amin canim hayirlisyla inaniyorum rabbim bizim icin kolaylastirsin bol bebis haberlerimizi gorelim valla insan beyniyle savasyor 😀
Amin inşallah canim bu benim 4.denemem hic pozitifi görmedim inşallah bu defa gorucem tüm kalbimle inaniyorum sende inan evrene pozitif enerji gönderelim hamişiz biz hemde ikizlere 😂😂😂

Amin inşallah canim bu benim 4.denemem hic pozitifi görmedim inşallah bu defa gorucem tüm kalbimle inaniyorum sende inan evrene pozitif enerji gönderelim hamişiz biz hemde ikizlere 😂😂😂
Bmmde 3. Denemem 2.cidi kimyasal olmustu valla bu sefer umudumda inancimda tam icerlerde zaten hareketlilik oluyor burdayiz diyorlar 🤣 valla ben hep brsey derken biz diyorum bebeklerle bn 😀😀

Back