2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

hayırlı uğurlu olsun bebeğin canım ALLAH analı babalı büyütsün hayırlı sağlıklı salih saliha evlatlardan olur inş hepimize de dua ettttttttttttttttttttttttt
Amin canm dua etmem mi ederim tabi canlarim benim

selam kızlar ben de 6 aylık hamileyim. Allah isteyen herkese hayırlısıyla versin inşallah. kalçamda iltihaplı romatizma çıktı bir aydır. maalesef zor geçiyo. bazen insan umutsuzluğa kapılıyo hareketlerim kısıtlandığı için acaba bebeğime iyi bakabilir miyim diye. emzirme döneminde de gücüm yettiği kadar ilaç kullanmayı düşünmüyorum. sağlık olsun herkes için her şeyden önce.

selam kızlar ben de 6 aylık hamileyim. Allah isteyen herkese hayırlısıyla versin inşallah. kalçamda iltihaplı romatizma çıktı bir aydır. maalesef zor geçiyo. bazen insan umutsuzluğa kapılıyo hareketlerim kısıtlandığı için acaba bebeğime iyi bakabilir miyim diye. emzirme döneminde de gücüm yettiği kadar ilaç kullanmayı düşünmüyorum. sağlık olsun herkes için her şeyden önce.
Canm sıkntı yapma emzirmede çok rahat olursun geçer insallah bebeginle güzel gunler gecirirsin insallah. Sıkma canını

hayırlı olsun gebeliğiniz gönlünüzü ferah tutun derdi veren RABBİM dermansızda bırakmaz inşallah :) bebeğinize sağlıklı sıhhatle hayırlısıyla kavuşursunuz inşallalh :) cinsiyeti belli mi

X