- 22 Temmuz 2014
- 30.036
- 26.828
hayırlı uğurlu olsun bebeğin canım ALLAH analı babalı büyütsün hayırlı sağlıklı salih saliha evlatlardan olur inş hepimize de dua etttttttttttttttttttttttttAllahn izniyle insallah 2016 agustos annesiyim:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlı uğurlu olsun bebeğin canım ALLAH analı babalı büyütsün hayırlı sağlıklı salih saliha evlatlardan olur inş hepimize de dua etttttttttttttttttttttttttAllahn izniyle insallah 2016 agustos annesiyim:)
Hamileyim :)hamilemisiniz yada hamile kalırsanız tahmini doğum ayınızmı :)
hamiledir canım kasımda hamiş kalsa ağustosta doğum olur bu ay gebe kalan eylülde doğum yapacak meselahamilemisiniz yada hamile kalırsanız tahmini doğum ayınızmı :)
Amin canm dua etmem mi ederim tabi canlarim benimhayırlı uğurlu olsun bebeğin canım ALLAH analı babalı büyütsün hayırlı sağlıklı salih saliha evlatlardan olur inş hepimize de dua ettttttttttttttttttttttttt
seni de listemize eklesek hamiş annemiz olarak uğur getirir bize inşHamileyim :)
Aynen öyle canm kasimda kaldim hamilehamiledir canım kasımda hamiş kalsa ağustosta doğum olur bu ay gebe kalan eylülde doğum yapacak mesela
Hamileyim :)
Ekle ekle iyi olurseni de listemize eklesek hamiş annemiz olarak uğur getirir bize inş
Ekle ekle iyi olur
Cok bi zaman degil canm zaten 2.bucuk aylk evliyimhayırlı olsun bizleride eksik etmeyin duanızda Rabbim hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle kucağınıza almanızı nasip etsin inşallah çook sevindim :) ne kadar süredir bekliyordunuz
darısı bizlere inşallah canım ALLAHIN İZNİYLE NASİPSE BU AY hamileysem benimde tahmini doğum tarihimhamiledir canım kasımda hamiş kalsa ağustosta doğum olur bu ay gebe kalan eylülde doğum yapacak mesela
Çok iyi bi tarih evlilik yıl dönümümden 3 gun sonra dogumun olur insallah canm insallahdarısı bizlere inşallah canım ALLAHIN İZNİYLE NASİPSE BU AY hamileysem benimde tahmini doğum tarihim 13.10.2016 :))
Cok bi zaman degil canm zaten 2.bucuk aylk evliyim
Amin insallah sen ne zamandr istiyosun canmMaşallah size canım Rabbime şükürler olsun tez vakitte kavuşmuşsunuz Allah analı babalı büyütsün inşallah :) tez vakitde hayırlısıyla darısı bizlere olsun :)
Çok iyi bi tarih evlilik yıl dönümümden 3 gun sonra dogumun olur insallah canm insallah
Amin insallah sen ne zamandr istiyosun canm
Canm sıkntı yapma emzirmede çok rahat olursun geçer insallah bebeginle güzel gunler gecirirsin insallah. Sıkma canınıselam kızlar ben de 6 aylık hamileyim. Allah isteyen herkese hayırlısıyla versin inşallah. kalçamda iltihaplı romatizma çıktı bir aydır. maalesef zor geçiyo. bazen insan umutsuzluğa kapılıyo hareketlerim kısıtlandığı için acaba bebeğime iyi bakabilir miyim diye. emzirme döneminde de gücüm yettiği kadar ilaç kullanmayı düşünmüyorum. sağlık olsun herkes için her şeyden önce.
Aaa ben o tarihler dogurcam kız insallahay gününü yanlış yazmıişım eylülde dicektim hayırlısıyla inşallah canım ağustos 17 evlilik yıldönümümüz :)
selam kızlar ben de 6 aylık hamileyim. Allah isteyen herkese hayırlısıyla versin inşallah. kalçamda iltihaplı romatizma çıktı bir aydır. maalesef zor geçiyo. bazen insan umutsuzluğa kapılıyo hareketlerim kısıtlandığı için acaba bebeğime iyi bakabilir miyim diye. emzirme döneminde de gücüm yettiği kadar ilaç kullanmayı düşünmüyorum. sağlık olsun herkes için her şeyden önce.