2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

Selam arkadaşlar çok şükür hamilelik listesine eklenme zamanım geldi.Belki biraz geç bile oldu ama sürekli şu muayeneyi şu bilmem ne kaçıncı haftayı atlatayım öle haber ederim yada hamilelik takvimimi yaparım diye diye bugünlere geldik.ara ara girip sessiz takip edenlerdenim. Tabi listenin baş demirbaşlarından oluyorum aaynaa canım tedaviye başlamana az kalmış çok sevindim Rabbim gönlüne göre tek yada ikiz sağlıcakla nasip etsin inşallah.Dualarım her dua edişimde hep seninle. Şükür bugün ikizlerimle 36 hafta olduk. Haftaya cunaya kadar inşallah dayanırlar da 37de sağlıcakla hayırlısıyla kavuşmak nasip olur.Dualarınıza talibiz. Mevlid kandiliniz mübarek olsun.
 
Allah bi avazda kurtasin .
darisi diger kizlara.
cumleten hayirli kandiller kizlar hepinize
 
ay canım hem çok sevindim hem şaşırdım bu kadar zaman vallaha bekleyebilmek de sabredip buradakilere de dememen iyi sabretmişsin canım çok çok sevindim evet az kaldı benim de çok stresliyim ben de tüp bebek mi canım senin de ?
ALLAH bir ağrıda kurtarsın canım cinsiyetleri ne isim düşündün mü ? gerçekten dualara çok ihtiyacımız var unutma sakın ha biz en eski bekleyenlerdeniz seninle ve birkaç arkadaş ...
ben de kaynanamı getirdim yanıma kendi kendime konuşup durmam kafam dağılır diyorum..
hemen listemize ekliyorum canım bir sevinçli haber bir umut daha oldu bizlere
 
ay canım benim senin için de sevindim benim listemde senin sevinçlerini paylaştım senin listende de benimkini paylaşırız inşallah kandil gecesi de rüyamda oğlan çocuğu gördüm biri verdi kucağıma sonra çocuk küçük abdestini yapıyor milletin üzerine sonra benim üzerime isedi oradan bir adam bağırıypr çocuk anasını buldu bak bu kalabalığın içinde anasını tanıdı diyor..
garip bir rüyaydı inşallah bizler içinde zamanı gelmiştir..
hepimiz sevinelim hayırlı sağlıklı evlatlarımız olur inşallah amin
 
hayirlisi insAllah canim ya
 
benım bütün heyecanım gitti canım ya cok donuk bı vazıyetteyım.
yok yok öyle şey olur mu hiç?
bebbişlerimize hazırlıklarımızı anlatacağız diğer arkadaşlarımız da öyle ilk ne alacağız bakalım bilmiyorum ...
ilk hediyemiz beşik almamız karnımızın büyümesi vs..
aaa örgüler falan ne güzel olur
 
canımsın ruyanı okudum ınsallah gercek olur :) biraz ustun batar ama olsun
Allah im insAllah.dualarim sizinle Amin insAllah
 
Canım benim unuturmuyum hiç hep aklımdasın adını unuttuyom ben genelde dua ederken aayna diyom bazen ismini yazda bu cuma doğuma girerken dua ederim inşallah unutmazsam heyecandan. Çok şükür canım 2nci tüp bebek tedavimde kavuşcam inşallah. Geçen yıl İlki kimyasal gebelik oldu 2 ay sonradan kendiliğinden gebe kaldım ilk kez ama o da kese görünmeden düştü. Meğer benim rahmimde enfeksiyon varmış.önce doktorum rahimdeki enfeksiyonu tedavi etti. 3 kez histereskopi oldum.rahmimin sağ tarafıda darmış o tarafıda genişletti sonra başladık tedaviye. 2 tane kaliteli embriyom vardı 2 side nasip oldu şükür. 1. Kız 1 erkek olucak.Dualarınıza talibiz cuma kavuşcaz inşallah.Şükür bugünlerimize 5 yıldır sabırla bekledim.Rabbimin vardır bi bildiği deyip hayırlı vakti bekledik bugüne kadar. 2 düşük olunca cesaret edemedim yazmaya.kendi sosyal medyamda bile 30 haftadan sonra paylaştım.Çünkü erken doğum riskim vardı. 16ncı olmakda güzel denk geldi.yavrularım inşallah sağlıcakla hayırlısıyla 16sında doğum günü hediyelerim olucak.
 
ay canım benim adım MÜNEVVER....doğuma giderken dua nasip olur inşallah ...
benim de 7. seneye döndü bebeklerime kavuşamamam canım sen de az sıkıntı çekmemişsin benim de psikoloji gitti bayağı stresim var heyecanım falan karışık duygulardayım canım ne güzel bir kız bir erkek darısı tüm isteyenlerin yanında bize de inşallah canım..
ben de haziranda histeroskopi oldum kendiliğinden olur diye bekledim ama olmadı da
şimdi bakalım nasipse çift yumurta koyacak canım doktor benim de 2 aralık doğum günüm eğer hamişlik nasip olursa bana o da bana doğum günü hediyesi olacak ..
ALLAH'IM bir ağrıda kurtarsın sizleri canım kolay doğumun olur inşallah hayır ile sağlıcakla kucağında bulursun yavrularını inşallah amin ikizlere hamilelik çok zorluk verdi mi canım hamileliğin nasıl geçti ?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…