Canım benim unuturmuyum hiç hep aklımdasın adını unuttuyom ben genelde dua ederken aayna diyom bazen
ismini yazda bu cuma doğuma girerken dua ederim inşallah unutmazsam heyecandan. Çok şükür canım 2nci
tüp bebek tedavimde kavuşcam inşallah. Geçen yıl İlki kimyasal gebelik oldu 2 ay sonradan kendiliğinden gebe kaldım ilk kez ama o da kese görünmeden düştü. Meğer benim rahmimde enfeksiyon varmış.önce doktorum rahimdeki enfeksiyonu tedavi etti. 3 kez histereskopi oldum.rahmimin sağ tarafıda darmış o tarafıda genişletti sonra başladık tedaviye. 2 tane kaliteli embriyom vardı 2 side nasip oldu şükür. 1. Kız 1 erkek olucak.Dualarınıza talibiz cuma kavuşcaz inşallah.Şükür bugünlerimize 5 yıldır sabırla bekledim.Rabbimin vardır bi bildiği deyip hayırlı vakti bekledik bugüne kadar. 2 düşük olunca cesaret edemedim yazmaya.kendi sosyal medyamda bile 30 haftadan sonra paylaştım.Çünkü erken doğum riskim vardı. 16ncı olmakda güzel denk geldi.yavrularım inşallah sağlıcakla hayırlısıyla 16sında doğum günü hediyelerim olucak.