Amin insAllah canim Allah razi olsunRabbim sağlıkla kavuşmak nasip etsin canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin insAllah canim Allah razi olsunRabbim sağlıkla kavuşmak nasip etsin canım
Allah saglık sıhatle tamamına erdirip kavustursun insallah evladınakizlar terslik olmazsa yani sancim falan ayin 5 inde dogumum dr gun verdi
hoşgeldin merhabaMerhaba kızlar
Amin canim darisi sizleree olsun insAllah AminAllah saglık sıhatle tamamına erdirip kavustursun insallah evladına
güzel haberini bekliyoruz Allah sağlıkla kucağını almayı nasip etsin benide duanda unutmazsan sevinirim canımkizlar terslik olmazsa yani sancim falan ayin 5 inde dogumum dr gun verdi
Amin.sagolasin canimgüzel haberini bekliyoruz Allah sağlıkla kucağını almayı nasip etsin benide duanda unutmazsan sevinirim canım
Hoşbulduk bende ikinci tedaviye basliycamhoşgeldin merhaba
hayirlisi Rabbim vesile kilsinHoşbulduk bende ikinci tedaviye basliycam
Amin inşallah şimdi hastanedeyim bakalım plan ne olacakhayirlisi Rabbim vesile kilsin
kizlar terslik olmazsa yani sancim falan ayin 5 inde dogumum dr gun verdi
Eren61 merhaba nasılsın dualarım seninle hayırlı haberlerinizi bekliyoruz
dogum yaptim kizlar Sukurler olsun Rabbime ikimizde iyiyiz
allah analı babalı büyütsün canım gözün aydındogum yaptim kizlar Sukurler olsun Rabbime ikimizde iyiyiz
Allahim sizlere de isteyen herkesede nasip etsin inisAllah
sevindim canım gözün aydındogum yaptim kizlar Sukurler olsun Rabbime ikimizde iyiyiz
Cok şükür Allah analı babalı büyütsün inşallah bahtı açık ömrü uzun olsun inşallah aminndogum yaptim kizlar Sukurler olsun Rabbime ikimizde iyiyiz
Amin canim sagolallah analı babalı büyütsün canım gözün aydın
Allah razi olsunsevindim canım gözün aydın