- 19 Temmuz 2012
- 11.307
- 22.352
Geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsun. Bebekle hastalık çekmek zorBenim belim çok ağrıyor yakı koydu eşim
oglan kucak istiyor ama benim belim ağrıyor
dogum kiloları gitmedi o belimi zorluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsun. Bebekle hastalık çekmek zorBenim belim çok ağrıyor yakı koydu eşim
yazmissin nasil oldugunu Allah kolaylik veersin sifa versin RabbimBenim belim çok ağrıyor yakı koydu eşim
canım 6 ağustos kontrolüm var ameliyattan sonraki ilk doktora gidişimiz olacak..@cennetkokulumm nerdesin hamislik nasıl gidiyor
aaynaa sen nsailsin tedaviye bAsladin mi
@limoncicegi41 sen nasılsın tatil nasıl geçiyor
@I am mad sen nasılsın canım
sen nasılsın canım bebiş büyüdü mü bayapıcanım 6 ağustos kontrolüm var ameliyattan sonraki ilk doktora gidişimiz olacak..
beni samsunun nemi çok etkiledi alerjik astımım azdı nefes aldırmıyor havaları saraldıkça alıyordum şimdi bu sıcak ve nem de neredeyse hergün alır oldum üzülüyorum biraz alışırmıyım bu havaya ya
nasıl yaramazlar mı kuzular canımÇok şükür canım iyiyiz alışıyoruz birbirimize yavaş yavaş sen nasılsın
Canım çok gazlı ikisi de onun dışında iyiler şükür. Sende inşallah Ağustos ayında hayırlı haberler alırsınnasıl yaramazlar mı kuzular canım
Sen nasılsın az kaldı Rabbim saglıkla sıhatle tamamına erdirsin. Aynı denemelere devam henüz birsey yok. iyiyim yuvarlanıp gidiyoruz işte.A anneveoglusu nasil oldu belin insAllah iyisindir
Saye- sen nasil oldun bebislerde iyidir insAllah
diger kizzlardan sesyok???
iyi Allah a sukurler olsun aynen az kaldi buaralar gelebilir:)))))))Sen nasılsın az kaldı Rabbim saglıkla sıhatle tamamına erdirsin. Aynı denemelere devam henüz birsey yok. iyiyim yuvarlanıp gidiyoruz işte.
merhaba arkadaşlar bende 7 gün önce histeroskopi ile miyom ameliyatı oldum acaba aranızda olupda transfere geçen varmı
Canım bebeklere yalnız bakıyorum bir kaç gündür. Girip bakayım diyorum yazmaya fırsat olmadan çıkıyorum bebekler durmuyor. Sen nasılsın kontrolün falan var mıydıA anneveoglusu nasil oldu belin insAllah iyisindir
yarin var canim kontrol..Canım bebeklere yalnız bakıyorum bir kaç gündür. Girip bakayım diyorum yazmaya fırsat olmadan çıkıyorum bebekler durmuyor. Sen nasılsın kontrolün falan var mıydı
A anneveoglusu nasil oldu belin insAllah iyisindir
Geçmiş olsun pasalara grip mi oldularCanım bebeklere yalnız bakıyorum bir kaç gündür. Girip bakayım diyorum yazmaya fırsat olmadan çıkıyorum bebekler durmuyor. Sen nasılsın kontrolün falan var mıydı
Yok canım grip değiller çok şükür uyku düzenleri yok. Bende yalnız olunca uykusuzluktan bittim ama dayanıyorumGeçmiş olsun pasalara grip mi oldular
Yaz bebeği daha zor canım ya kışın evde sıcak tut misafire çıkarma bebeğini koruyorsun yazın sıcaktan bebekleri korumak daha zor geliyir bana Dr götürdün mu sen nasıl oldun
iyi olduguna sevindim.Maşallah canım doğum yaklaşmış normal mi sezeryan mi olacak az kaldı kavuşmaya hayırlısı ile
tarih verldimi
Biz babamlarin Alanya'da yazlık var oraya geldik ondan yazamıyorum pek canım
Belim yakı koyduk şükür daha iyi canım
her firsatta uyu:)))))Yok canım grip değiller çok şükür uyku düzenleri yok. Bende yalnız olunca uykusuzluktan bittim ama dayanıyorum
haftaya alabilirler beni doguma belki bilemiycem net tarih yokGeçmiş olsun pasalara grip mi oldular
Yaz bebeği daha zor canım ya kışın evde sıcak tut misafire çıkarma bebeğini koruyorsun yazın sıcaktan bebekleri korumak daha zor geliyir bana Dr götürdün mu sen nasıl oldun