- 19 Temmuz 2012
- 11.307
- 22.352
Fırsat yok kuzum kahvaltı yapalı bir saat oldu sen düşün. Evi götürüyorher firsatta uyu:)))))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fırsat yok kuzum kahvaltı yapalı bir saat oldu sen düşün. Evi götürüyorher firsatta uyu:)))))
kiz Allah seni biz yatacaz birazdan sen simdimi kahvalti ettin::)))))))))Fırsat yok kuzum kahvaltı yapalı bir saat oldu sen düşün. Evi götürüyor
ustten ustten supur bare yorma kendini bosverrrrrrrrFırsat yok kuzum kahvaltı yapalı bir saat oldu sen düşün. Evi götürüyor
adetime son bir hafta bu ay düzenli çalıştık ama bakalım süpriz olur mu acabaCanım çok gazlı ikisi de onun dışında iyiler şükür. Sende inşallah Ağustos ayında hayırlı haberler alırsın
ben histeroskopi oldum tüp bebek düşünüyoeum ama bayramdan sonra bu ay bir süpriz olmazsa kendiliğinden de hamile kalan birkaç ay içinde çok arkadaşım var bu ameliyatlar sonrasındamerhaba arkadaşlar bende 7 gün önce histeroskopi ile miyom ameliyatı oldum acaba aranızda olupda transfere geçen varmı
vay gazlı bebeler desene kesinlikle zordur canım ya biri sussa biri ağlar heralde biz de ssenin gibi uykusuzuz deriz inşallah ama uslu olsunlar keratalar haaa teyzeler kızar :)Yok canım grip değiller çok şükür uyku düzenleri yok. Bende yalnız olunca uykusuzluktan bittim ama dayanıyorum
Canım gece gündüz fark etmiyor kıvranıp duruyorlar. Üniversiteden arkadaşım geldi de bir iki gün yardımcı oldu sağolsun. İnşallah düzelir 40 çıkınca az kaldıustten ustten supur bare yorma kendini bosverrrrrrrr
herseyin bi onem sirasi var valla suan bebekler sen onemlisin...
gecedemi uyutmuyolar biri susuyo birimi basliyo..
40 i cikana kadar oyle idare etcen neyapacan
Hadi inşallah canım rabbim yüzünü güldürsünadetime son bir hafta bu ay düzenli çalıştık ama bakalım süpriz olur mu acaba
Rabbim nasip etsin inşallah canım ama uslu olsun seninkiler.vay gazlı bebeler desene kesinlikle zordur canım ya biri sussa biri ağlar heralde biz de ssenin gibi uykusuzuz deriz inşallah ama uslu olsunlar keratalar haaa teyzeler kızar :)
Masallh masllh ☺ bi avazda kolayca dogur .Saglicakla kucagina al insllh. Darisi biz bekleyenlere insllhkizlar banada bu hafta dogum icin gun verecekler ...
muhtemelen buhafta ici dogurmus olurum tahminimce...
Allah im isteyen herkese hayirlisiyla nasip etsin insAllah
Amin insAllahMasallh masllh ☺ bi avazda kolayca dogur .Saglicakla kucagina al insllh. Darisi biz bekleyenlere insllh
Sağlıkla kavuşun inşallah canımkizlar banada bu hafta dogum icin gun verecekler ...
Rabbim saglıkla sıhatle kucagına aldırsın Bi avazda dogur insallah. Dogumma giderken ismimi söyleyip banada Bitane saglıklı cocugum olsun diye dua edermisin ismim Hatice. Bu arada bi arkadasım oglunu dogurmaya odaya alınırken allahım bütün agrılarım hastalıklarımı dogum masasında bırakıp kus gibi cıkayım diye dua etmiş hamile kalmadan önce beli kolları cok agrıyor mus. Dogum yaptım sezaryen la 20 gün sonra hiçbir seyim kalmadı agrılarım masada bıraktım geldim der hep. Bol bol eşini de dua et. Bizler içinde et Rabbim vesile kılsın inşallah. Hayırlı haberlerini bekliyoruz. Günü belli olunca haber verirsen bende müsait olursam yasin okurum sana insallah. Hayırlısıyla haberlerini bekliyoruzkizlar banada bu hafta dogum icin gun verecekler ...
Ay canim ya Allah razi olsun valla.Rabbim saglıkla sıhatle kucagına aldırsın Bi avazda dogur insallah. Dogumma giderken ismimi söyleyip banada Bitane saglıklı cocugum olsun diye dua edermisin ismim Hatice. Bu arada bi arkadasım oglunu dogurmaya odaya alınırken allahım bütün agrılarım hastalıklarımı dogum masasında bırakıp kus gibi cıkayım diye dua etmiş hamile kalmadan önce beli kolları cok agrıyor mus. Dogum yaptım sezaryen la 20 gün sonra hiçbir seyim kalmadı agrılarım masada bıraktım geldim der hep. Bol bol eşini de dua et. Bizler içinde et Rabbim vesile kılsın inşallah. Hayırlı haberlerini bekliyoruz. Günü belli olunca haber verirsen bende müsait olursam yasin okurum sana insallah. Hayırlısıyla haberlerini bekliyoruz
insAllah gun belli olsun soyluycem :)
Canım annem bir haftadır yok ev taşınacak mecburen gitti gelecek inşallah dört gözle bekliyorum
Rabbim sağlıkla kavuşmak nasip etsin canımkizlar terslik olmazsa yani sancim falan ayin 5 inde dogumum dr gun verdi