AminCok şükür Allah analı babalı büyütsün inşallah bahtı açık ömrü uzun olsun inşallah aminn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AminCok şükür Allah analı babalı büyütsün inşallah bahtı açık ömrü uzun olsun inşallah aminn
Hayirli olsun :) Allah saglikli,hayirli,guzel ve uzun bir omur nasip etsin sizlerle birlikte :)Allahım sizler ede nasip etsin
Amin darisi rum isteyenlere olsunHayirli olsun :) Allah saglikli,hayirli,guzel ve uzun bir omur nasip etsin sizlerle birlikte :)
dün doktora gittim kızlar ekimde tüp bebepe başlıyoruz..
Aminnn inşallah canımAllah razi olsun canim sende :))
Allah im diger kizlarada burdan haber vermeyi nasip etsin
doğum olmadı değil mi canım?Allah razi olsun canim sende :))
Allah im diger kizlarada burdan haber vermeyi nasip etsin
11 gun oldudoğum olmadı değil mi canım?
inşallah bizler de seviniriz ya
ooo maşallah maşallah canım ALLAH analı babalı gülerek sağlıcakla hayırlarla büyütmek nasip etsin inşallah amin...11 gun oldu
Amin canim insAllah insAllah
Muhammed Hamzaooo maşallah maşallah canım ALLAH analı babalı gülerek sağlıcakla hayırlarla büyütmek nasip etsin inşallah amin...
ismini ne koydunuz?
bayağı zamandır da hamiş haberi alamıyoruz
ismiyle yaşasın inşallah canım..Muhammed Hamza
Allah im inisAllah ısteyen herkese nasip etsin
insAllah Rabbim gonlune gore versinismiyle yaşasın inşallah canım..
benim de histeroskopiden sonra iki ay 5 er gün erken oldu adetlerim gününde geldi ama bu ay şimdi 3 gün geciktim ama umut edemiyorum eğer gelmezse pazartesi kan tahlili yaptıracağım direk..
gebelik testlerinden nefret ediyorum artık
inşallah canım ya bilmiyorum umut da edemiyorum pek söylemesi ayıp sadece de tek ilişki yaşadık bu ayinsAllah Rabbim gonlune gore versin
bende histereskobi den sonra doktor en az 3 ay bekle demisti 3. ay hamile kaldim hayirlisi Rabbim vesile kilar insAllah da guzel haberler verirsin burdan