AMINNNN insALLAHMerak etme sende oda bu süreci sağlıkla atlatacaksınız dört kişilik ailenizde mutlu sağlıklı huzurla ömür sureceksinz insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AMINNNN insALLAHMerak etme sende oda bu süreci sağlıkla atlatacaksınız dört kişilik ailenizde mutlu sağlıklı huzurla ömür sureceksinz insallah
sende benim gibisin duramiyorsun kiz bare 40 in cikana kadar oyle ustun koru yap agir is yapmaSağol canım. Ben salak gibi balkon yıkadım iyilik halime güvenip omdan hasta oldum kesin. Terlemekte cabası dediğin gibi
ben im oluyo du arada halada oluyo bazen. ama tansiyonlada alakasi olabilir havalarda sicak cunkuKızlar hamilelikte baş dönmesi yaşayan var mı?
Teşekkürler canım. Umut dünyası.ben im oluyo du arada halada oluyo bazen. ama tansiyonlada alakasi olabilir havalarda sicak cunku
.
testte pozitifi gormeden cok kapilma derim ben
Rabbim isteyen herkese hayirlisiyla nasip etsin insAllahTeşekkürler canım. Umut dünyası.
ben onden gidince ona gorr aliyolar biliyodum .kizlar bisey sorucam 2 hafta onden gidince nasil oluyo bilen varmi . simdi ben 35 in icindeyim yani 37 mi oluyorum. çünkü 39 olunca engec alicaz dedi de normal olmazsa ondan sordum. 37 ye goremi 39
35 e goremi 39
doğumdan sonra kardeşimde nasıl terliyordu baya hasta oldu meğer doğum sonrası oluyormuş geçmiş olsunSelam kızlar nasılsınız. Ben hasta oldum bebeklerle de ilgilenmek gerekiyor Boğaz enfeksiyonu İnşallah çabuk atlatırım sizler nasılsınız
Canım önden gitmesi çok önemli değil normal haftan baz alınır. Bebek fazla kilolu, gebelik şekeri falan varsa başka o zaman erken sezeryan oluyorkizlar bisey sorucam 2 hafta onden gidince nasil oluyo bilen varmi . simdi ben 35 in icindeyim yani 37 mi oluyorum. çünkü 39 olunca engec alicaz dedi de normal olmazsa ondan sordum. 37 ye goremi 39
35 e goremi 39
Sağol canımdoğumdan sonra kardeşimde nasıl terliyordu baya hasta oldu meğer doğum sonrası oluyormuş geçmiş olsun
anladım sagolCanım önden gitmesi çok önemli değil normal haftan baz alınır. Bebek fazla kilolu, gebelik şekeri falan varsa başka o zaman erken sezeryan oluyor
Sağol canım
. Canım adeti baz alıyor drlar benimnsanci var diye 37+2 de alındı bebek 40+1 görünüyordu bebek iri ise doğumu erken başlatıyor bizde öyle oldu 34 haftalık iken sancilandim serum ile durdurdu o zaman ultrasonda 37 haftalık idi Dr biraz daha durmalı dedikizlar bisey sorucam 2 hafta onden gidince nasil oluyo bilen varmi . simdi ben 35 in icindeyim yani 37 mi oluyorum. çünkü 39 olunca engec alicaz dedi de normal olmazsa ondan sordum. 37 ye goremi 39
35 e goremi 39
Memleketteyim canım pek tatil gibi değil maalesef hayırlısı inşallahcennetkokulumm nerdesin hamislik nasıl gidiyor
aaynaa sen nsailsin tedaviye bAsladin mi
limoncicegi41 sen nasılsın tatil nasıl geçiyor
I am mad sen nasılsın canım
devlete gittigim icin hep ayni dr olmuyoki malesef tam net tarih vermiyo su gun demiyor iste. Canım adeti baz alıyor drlar benimnsanci var diye 37+2 de alındı bebek 40+1 görünüyordu bebek iri ise doğumu erken başlatıyor bizde öyle oldu 34 haftalık iken sancilandim serum ile durdurdu o zaman ultrasonda 37 haftalık idi Dr biraz daha durmalı dedi
Sana ne dedi Dr doğum tarihi için
Çok şükür canım iyiyiz alışıyoruz birbirimize yavaş yavaş sen nasılsınSaye- sen nasıl oldun pasalar nasıl
Rabbim vesile kilsinmerhaba arkadaslar bende 4 asılamadan sonra 10 gun önce tüp bebege basladım bugun 10. gün iğnelerimi vurdum yarın bellı olacak ınsallah 6 gunde 12-11-11-9 sağda 11-11-10-9 solda yumurta vardı ve e2 sonucum 200 cıkmıstı yarın bakalım sonuc nasıl olacak :)
Çok şükür canım iyiyiz alışıyoruz birbirimize yavaş yavaş sen nasılsın