- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.886
Inşallah canım yarin drye gidicem beğenirsem dr yi belki özelde yaptırırım. Kaşıntım ve yanmam varSenide takipteyim inşallah aşılaman tutar kuzum allah hepimizin yoşunu aydınlatsın.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Inşallah canım yarin drye gidicem beğenirsem dr yi belki özelde yaptırırım. Kaşıntım ve yanmam varSenide takipteyim inşallah aşılaman tutar kuzum allah hepimizin yoşunu aydınlatsın.
estağfurullahKusura bakma canım ya üzdüm belki seni de. Allah şifasını versin.
Insallah canım allah olunu aydınlatsın.
herşey insanlar için nerde ne zaman ne olacağımızın garantisi yok. allah babanızı bebeğine sana bağışlasınestağfurullah
insan nelere alisiyomus ogrendik artik ...
Sukurler olsun Rabbime.
Amin insAllah. Allah razi olsun canim
Amin canim guzel dualarin icin cok sagolherşey insanlar için nerde ne zaman ne olacağımızın garantisi yok. allah babanızı bebeğine sana bağışlasın
Insallah ya senelerdir uğraşıyorum tembelim ben :) .
Maşallah ya zaman nasıl akıyor büyümüş.
Gaz sancısı falan mı oluyor yoksa uykuyu mu sevmiyor
Amin inşallah sagolasın. Rabbim yardımcısı olsun büyüdü annesi masallah süphallahGaz sancısı geçti canım şimdi diş çıkarma süreci var
Yeterki doğma zaman hizla akıyor
Rabbim hayırlısı ile sana limoncicegi41 aaynaa E Efembahya ve diğer kızlara nasip etsin inşallah
cok gecmis olsunSelam kızlar nasılsınız. Ben hasta oldum bebeklerle de ilgilenmek gerekiyor Boğaz enfeksiyonu İnşallah çabuk atlatırım sizler nasılsınız
Sağol canım Allah razı olsuncok gecmis olsun
Allah im sifa versin
Selam kızlar nasılsınız. Ben hasta oldum bebeklerle de ilgilenmek gerekiyor Boğaz enfeksiyonu İnşallah çabuk atlatırım sizler nasılsınız
cok gecmis olsun
Allah im sifa versin
hazirliklar bitti canim coktan hemde .Sen nasılsın hamisim hazırlıklar bittimi
Sağol canım. Ben salak gibi balkon yıkadım iyilik halime güvenip omdan hasta oldum kesin. Terlemekte cabası dediğin gibi
Canım çok şükür iyiyiz sen nasıl hasta oldun çok terliyorsundur ondan oldun dimi ben Aralık'ta doğum yaptım o nasıl terfi öyle
Sanada geçmiş olsun canım maske kullan olmazsa
Merak etme sende oda bu süreci sağlıkla atlatacaksınız dört kişilik ailenizde mutlu sağlıklı huzurla ömür sureceksinz insallahhazirliklar bitti canim coktan hemde .
dogursam bide hayirlisiyla saglikla aklim hep esimde
Yanlış iş yapmisiin balkon yıkamak ne demek sen lohusasin bunla geçmiş olsun canımSağol canım. Ben salak gibi balkon yıkadım iyilik halime güvenip omdan hasta oldum kesin. Terlemekte cabası dediğin gibi
Evet canım acısı çıktı bana da ders olduYanlış iş yapmisiin balkon yıkamak ne demek sen lohusasin bunla geçmiş olsun canım
Benim hiç olmadiKızlar hamilelikte baş dönmesi yaşayan var mı?