- 19 Temmuz 2012
- 11.307
- 22.352
Evet canım çok şükür. İnşallah o günlerini de görürüz sağlıkla huzurlatatli yorgunluklar bi bakmissin iki koca adam olmuslar:))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım çok şükür. İnşallah o günlerini de görürüz sağlıkla huzurlatatli yorgunluklar bi bakmissin iki koca adam olmuslar:))
başıma okutacam canım . arada giderim bu hocaya kötü işler yapmayan biri .demeyi unuttum canim
sinavinda basarilar
iyiyim bende canım kilo vermeye çalışıyorum ınofolic combi kullanmaya başladım 4 5 ay kullanıp aşılama düşünüyorum .yumurta kalitesi için kilo vermemin iyi olacağını söylemişti doktorum. son denemeler işte.İyiyiz Şükür sen nasılsın sınavında başarılar canım
kaç aylık oldular . allah kolaylık versinGünaydın kızlar iki bebekli yorgun anneden. Nasılsınız
12 günlük oldular canım sağolasınbaşıma okutacam canım . arada giderim bu hocaya kötü işler yapmayan biri .
sağol canım benim.eşin mi rahatsız ? biliyorsam da unuttum canım kusura bakma
iyiyim bende canım kilo vermeye çalışıyorum ınofolic combi kullanmaya başladım 4 5 ay kullanıp aşılama düşünüyorum .yumurta kalitesi için kilo vermemin iyi olacağını söylemişti doktorum. son denemeler işte.
oğlan nasıl senin büyümüştür.
kaç aylık oldular . allah kolaylık versin
oyy kıyamam miniminacıklardır onlar şimdi. allah analı babalı büyütsün canım12 günlük oldular canım sağolasın
Allah razı olsun canım aminn inşallah. Rabbim sizlerden de güzel haberler almak nasip etsinoyy kıyamam miniminacıklardır onlar şimdi. allah analı babalı büyütsün canım
evet canim esim rahatsiz insAllah daha iyi olacak Allah in izniylebaşıma okutacam canım . arada giderim bu hocaya kötü işler yapmayan biri .
iyiyim bende canım kilo vermeye çalışıyorum ınofolic combi kullanmaya başladım 4 5 ay kullanıp aşılama düşünüyorum .yumurta kalitesi için kilo vermemin iyi olacağını söylemişti doktorum. son denemeler işte.
Canım 5 yumurtadan ikisi 5.gün donduruldu biri 6.gün donduruldu. Diğer ikisi çöp oldulimoncicegi41 embriyolarin nasil
Amin inşallah canımAllah razı olsun canım aminn inşallah. Rabbim sizlerden de güzel haberler almak nasip etsin
Geçmiş olsun canım allah şifa versin neyi vardı özel değilse.evet canim esim rahatsiz insAllah daha iyi olacak Allah in izniyle
Maşallah canım 5. Güne gitmişler. Transfer ne zaman belli oldu muCanım 5 yumurtadan ikisi 5.gün donduruldu biri 6.gün donduruldu. Diğer ikisi çöp oldu
cok sagolAmin inşallah canım
Geçmiş olsun canım allah şifa versin neyi vardı özel değilse.
Maşallah canım 5. Güne gitmişler. Transfer ne zaman belli oldu mu
İnşallah agustosta olur transferAmin inşallah canım
Geçmiş olsun canım allah şifa versin neyi vardı özel değilse.
Maşallah canım 5. Güne gitmişler. Transfer ne zaman belli oldu mu
Canımmm nasılsın hepiniz aklımdasınız memleketteyim cok yazma fırsatım olmuyor. Yegenlerle ilgileniyorumcok sagol
esim kanser canim
başıma okutacam canım . arada giderim bu hocaya kötü işler yapmayan biri .
Canım 5 yumurtadan ikisi 5.gün donduruldu biri 6.gün donduruldu. Diğer ikisi çöp oldu
Amin inisAllahİnşallah agustosta olur transfer
iyiyiz sukur limon neolsun insAllah daha da iyi oluruz insAllahCanımmm nasılsın hepiniz aklımdasınız memleketteyim cok yazma fırsatım olmuyor. Yegenlerle ilgileniyorum
İnşallah canım bakalım sürpriz yumoşum tutunacak mı banaSana diyorum yine Allah bilir ama6. Gün embriyosu o supriz yumurta Allah sana hayırlı ve sağlıklı evladlar nasip etsin inşallah
İnşallah kuzum güzel haberler vermek nasip olur.iyiyiz sukur limon neolsun insAllah daha da iyi oluruz insAllah
senden de bomba haberrler bekliyorum Aminnnn
Kusura bakma canım ya üzdüm belki seni de. Allah şifasını versin.cok sagol
esim kanser canim
Insallah canım allah olunu aydınlatsın.İnşallah agustosta olur transfer
Senide takipteyim inşallah aşılaman tutar kuzum allah hepimizin yoşunu aydınlatsın.Kusura bakma canım ya üzdüm belki seni de. Allah şifasını versin.
Insallah canım allah olunu aydınlatsın.
Insallah ya senelerdir uğraşıyorum tembelim ben :) .İnşallah kilo verirsin seninde güzel haberlerini alırız inşallah
6 aylikolduk iyiyiz şükür canım biraz uykusuz kuzu benimki