benim bikac gundur halim yok biseye sicaktanmi ne . daha bebegin kiyafetlerini bile yikamadim artik isleri bitirmek lazimCanım dondurma yedim ondan oldu şükür daha iyiyim ballı zencefil ve ıhlamur elma tarçın karanfil demledim iyi geldi şükür daha iyiyim
sen nasılsın
eçmişler olsun o halde. ben ıyıyım bugun kontrol vardı. en büyüğü11.5,sonrakıler 9.5ve 9 mm buyuklugunde 3 yumurta gordu. gecenkıne gorwe daha ıyı gelısıyorlar gibi görünüyor.Canım dondurma yedim ondan oldu şükür daha iyiyim ballı zencefil ve ıhlamur elma tarçın karanfil demledim iyi geldi şükür daha iyiyim
sen nasılsın
masAllah Allah im tamimini erdirir inisAllah saglikla gebe kalirsing
eçmişler olsun o halde. ben ıyıyım bugun kontrol vardı. en büyüğü11.5,sonrakıler 9.5ve 9 mm buyuklugunde 3 yumurta gordu. gecenkıne gorwe daha ıyı gelısıyorlar gibi görünüyor.
gçmişler olsun o halde. ben ıyıyım bugun kontrol vardı. en büyüğü11.5,sonrakıler 9.5ve 9 mm buyuklugunde 3 yumurta gordu. gecenkıne gorwe daha ıyı gelısıyorlar gibi görünüyor.
Canım nasılsın doğum tarihi belli oldu muİnşallah canım aminn bebeklerde bende sağlıklı olalım da yeter. Canım aldığım 6 kilo. şeker diyeti yapınca almadım pek. Şu son iki haftada üç kilo almış görünüyorum tartıda ama göbeğimde dahil alt taraf komple ödem oldu iki haftadır ondan sanırım
Canım yıka artık iki hafta önden gidiyor maşallah paşam birde ilerde daha da agirlasacan yapamazsın ben iyiki 32. Haftada yaptım sonra erken dogum riski nedeniyle 34. Haftadan itibaren yattımbenim bikac gundur halim yok biseye sicaktanmi ne . daha bebegin kiyafetlerini bile yikamadim artik isleri bitirmek lazim
Canım daha kontrol öğleden sonra bakalım ne diyecek. Hoşaf şimdi içemiyorum kuzum şekerden dolayı. Hastaneye getiririz olmazsa. Üç pijama koydum yeter mi acaba. Bir gün yatıracak zaten Allah nasip ederseCanım nasılsın doğum tarihi belli oldu mu
canim hastanede sütün hemen gelmesi için şimdiden hosaf iç yanında da götür birde çok atlet ve üst götür çok terliyorsun ben Aralık ayında yandım şimdi daha çok sıcak olur
hallettimde bugun bi yagmur yagdi kurutmasi kaldi yarin hava guzel olurda kururlar insAllah .Canım yıka artık iki hafta önden gidiyor maşallah paşam birde ilerde daha da agirlasacan yapamazsın ben iyiki 32. Haftada yaptım sonra erken dogum riski nedeniyle 34. Haftadan itibaren yattım
normalse 1 gun dimiCanım daha kontrol öğleden sonra bakalım ne diyecek. Hoşaf şimdi içemiyorum kuzum şekerden dolayı. Hastaneye getiririz olmazsa. Üç pijama koydum yeter mi acaba. Bir gün yatıracak zaten Allah nasip ederse
sanki alt lazim olur bende oyle koycam da az mi gelir 3 acabaCanım daha kontrol öğleden sonra bakalım ne diyecek. Hoşaf şimdi içemiyorum kuzum şekerden dolayı. Hastaneye getiririz olmazsa. Üç pijama koydum yeter mi acaba. Bir gün yatıracak zaten Allah nasip ederse
masAllah Allah gulucuklerini eksik etmesin gul yuzundenCanım yıka artık iki hafta önden gidiyor maşallah paşam birde ilerde daha da agirlasacan yapamazsın ben iyiki 32. Haftada yaptım sonra erken dogum riski nedeniyle 34. Haftadan itibaren yattım
canım sen yine de atlet ve yarım kollu tişört koy birkaç tane Ben bir gecede 3 pijama üstünü değiştirdiğimi biliyorumCanım daha kontrol öğleden sonra bakalım ne diyecek. Hoşaf şimdi içemiyorum kuzum şekerden dolayı. Hastaneye getiririz olmazsa. Üç pijama koydum yeter mi acaba. Bir gün yatıracak zaten Allah nasip ederse
limon simdi neolcak ne yapacak doktor bilmedigimden soruyom merak ettimg
eçmişler olsun o halde. ben ıyıyım bugun kontrol vardı. en büyüğü11.5,sonrakıler 9.5ve 9 mm buyuklugunde 3 yumurta gordu. gecenkıne gorwe daha ıyı gelısıyorlar gibi görünüyor.
bende kac sene gecti unuttum inan ben alt lazim olur demistim ama faazla almali ozamancanım sen yine de atlet ve yarım kollu tişört koy birkaç tane Ben bir gecede 3 pijama üstünü değiştirdiğimi biliyorum
Canım normalde de sezeryanda da bir gün yatırıyorlar bir komplikasyon olmazsanormalse 1 gun dimi
Tamam canım çok sağol koyayım tecrübeleriniz önemli. Evin hastaneye 2 km gerçi gelip gitmemiz de problem olmaz çok yakıncanım sen yine de atlet ve yarım kollu tişört koy birkaç tane Ben bir gecede 3 pijama üstünü değiştirdiğimi biliyorum
Ben Aralık'ta bir gecede üç dört atlet ve üst değiştirdim kanama çok olmadı bende iki sezeyanda da alt batmadibende kac sene gecti unuttum inan ben alt lazim olur demistim ama faazla almali ozaman
kimbilirrr? sürprizlerle dolu bır doktorlimon simdi neolcak ne yapacak doktor bilmedigimden soruyom merak ettim
Allah im vesile kilsin Aminnkimbilirrr? sürprizlerle dolu bır doktorDD canım bunlarda toplanınca ben memlekete gıdıcemç dönünce adetle gelirsin dedi rahimi hazırlayacakmıs. tekrar histeroskopi yapabilirmiş.
Seninki daha zor olmuştur vallahiTaşınma oyyy geçen sene 5 aylık hamile iken taşındım kabus gibiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?