Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
A anneveoglusu canım yarın opu olcam yine 3-4 civarı yumurta var umarım kalitelidir. Transfer agustos veya eylülde inşallah
fazla duracaga benzemiyor sorma ya cok fazla tekmeliyor.A anneveoglusu canım yarın opu olcam yine 3-4 civarı yumurta var umarım kalitelidir. Transfer agustos veya eylülde inşallah
@ Eren61 Yavrum geçmiş olsun soyle yegenime uslu dursun vakti gelince cıkar. Ben memlekete gideceğim hazırlık yapıyorum pazar yolda olacağım. Yarın opu var. Transfer olmayacak zaten. Döndüğümde bakacağız o işe.
Eşin nasıl? Doktor ne diyor? İkinci amelizat için zaman söyledi mi?
dualarim seninle Rabbim hayirlisini nasip etsin insAllah vesile kilsin canim ya ama bu sefer olacak gibi ya hadi insAllah Amin Amin AminA anneveoglusu canım yarın opu olcam yine 3-4 civarı yumurta var umarım kalitelidir. Transfer agustos veya eylülde inşallah
@ Eren61 Yavrum geçmiş olsun soyle yegenime uslu dursun vakti gelince cıkar. Ben memlekete gideceğim hazırlık yapıyorum pazar yolda olacağım. Yarın opu var. Transfer olmayacak zaten. Döndüğümde bakacağız o işe.
canım kafamı dagıtabılecegımıpek sanmıyorumm ama burda olmaktan daha ıyı olacagı kesındualarim seninle Rabbim hayirlisini nasip etsin insAllah vesile kilsin canim ya ama bu sefer olacak gibi ya hadi insAllah Amin Amin Amin
limonun bolbol yumurtasi olsun Allah im Aminnn:))))))
Allah im yardimcin olsun memlekete gitte az kafani dagit transfer oncesi
Öyle canım rabbim onlara sağlık versin yeter yorgunluk gelip geçicibiri aglar biri susar Allah kolaylik versin. tatli yorgunluklar
sorma ya korktum bende eerken sonucta
bundan sonra tetikte olmaliyim galiba:)
inşallah canım benım sağolasınlimoncicegi41 canım inşallah sağlıklı embriyolar olup sana sıkıca tutunsun rabbim vesile kılsın tedavini
Rabbim saglıkla sıhatle tamamına erdirip kavustursun kucagını doldursun insallahinşallah canım benım sağolasın
az kaldi bugun geliyodu:))))))
Gönlü güzel arkadaşım inşallah yumoslar sağlıkla döllenir sana sıkı sıkı tutunurA anneveoglusu canım yarın opu olcam yine 3-4 civarı yumurta var umarım kalitelidir. Transfer agustos veya eylülde inşallah
Sağol canım sen nasılsın?Rabbim saglıkla sıhatle tamamına erdirip kavustursun kucagını doldursun insallah
Canım ya o sürpriz yumurta belki senin kucağına alacağın yavrun rabbim güzel haberlerini daim kılsın hep güzel haberlerini alacağız inşallahCanlqr 5 yumurta toplanmış. Arada sürpriz yumurta var sanırım .:))
Canım sen nasılsın kuzular nasil yanında kim varlimoncicegi41 canım inşallah sağlıklı embriyolar olup sana sıkıca tutunsun rabbim vesile kılsın tedavini
Canım ben iyiyim çok şükür normal doğum olduğu in çabuk toparladım şükür. Bebeklerde iyi sürekli emzirmekle geçiyor gece gündüz. Hafif sarılıkları var o kontrol ediliyor. Çeneleri çok kuvvetli değil henüz kiloları düşük olunca emzirirken çabuk yoruluyorlar. Annem var yanımda da sağolsunCanım sen nasılsın kuzular nasil yanında kim var
Emmeye alışır kuzular zamanla sütün bol olsun inşallah annelerimizi Allah başımızdan eksik etmesin birbirlerine benziyorlar miCanım ben iyiyim çok şükür normal doğum olduğu in çabuk toparladım şükür. Bebeklerde iyi sürekli emzirmekle geçiyor gece gündüz. Hafif sarılıkları var o kontrol ediliyor. Çeneleri çok kuvvetli değil henüz kiloları düşük olunca emzirirken çabuk yoruluyorlar. Annem var yanımda da sağolsun
Kimbilirr canım belkide odur dediğin gibi inşallah rn sağlıklısı harçyırlısı akıllısı yavrum olur .Canım ya o sürpriz yumurta belki senin kucağına alacağın yavrun rabbim güzel haberlerini daim kılsın hep güzel haberlerini alacağız inşallah
İnşallah canım annem olmasa ne yapardım Allah başımızdan eksik etmesin hamilelikte bile onun bakımına muhtaçtım. Birbirilerine benzemiyorlar kuzum biri bana biri eşime benziyorEmmeye alışır kuzular zamanla sütün bol olsun inşallah annelerimizi Allah başımızdan eksik etmesin birbirlerine benziyorlar mi
aynen sancim oluyo ara ara
AA ne oldu sancı mi çıktı canım
Benim paşa gibi oda erken gelmeye çalışıyor demek