- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
Sağlıkla büyüsün inşallah büyür Allah'ın izniylebasladım canım yıne 4 folikül gördü doktor bakalım büyüyecekler mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağlıkla büyüsün inşallah büyür Allah'ın izniylebasladım canım yıne 4 folikül gördü doktor bakalım büyüyecekler mi?
Hadi bakalım paşam ne zaman isterse o zaman doğum olacak.insallah desene sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbim aminkiz ne 32 si onden gidiyomusum ben az kaldiiiiiii 34 musum .
39 haftaya kadar normal icin bekliycez dedi dr . suanlik hersey yolunda 10 gun sonra tekrar gidicem yarinda kan vericem.
Allah im isteyen herkese nasip etsin hayirlisiyla
Allah razı olsun canım inşallah hayırlısıyla gelirler. Sana da geçmiş olsun canım inşallah çabucak atlatırsın.Artık günleri saatleri sayarsin çok şükür mutlu sona az kaldı Rabbime binlerce şükür sağlıkla hayırlısı ile kavuşun pasalarina bende boğaz ağrısı var yutkunmakta zorlanıyorum yarin Dr gideceğim ilaç almak istemiyorum ama kulaklarima vuruyor şimdi ağrısı
cok gecmis olsun sabah okudum yazamadim. ancak vaktim oldu yaz gunu yedin buzlari soguk sulari ondan mi oldun ya hayirdirArtık günleri saatleri sayarsin çok şükür mutlu sona az kaldı Rabbime binlerce şükür sağlıkla hayırlısı ile kavuşun pasalarina bende boğaz ağrısı var yutkunmakta zorlanıyorum yarin Dr gideceğim ilaç almak istemiyorum ama kulaklarima vuruyor şimdi ağrısı
Allah im dualarini kabul etsin insAllah saglikla buyurler sana tutunurlar Allah im Amin Amin Aminbasladım canım yıne 4 folikül gördü doktor bakalım büyüyecekler mi?
dun hastaneye gittim ikizleree hamis anne vardi 34 hafta doguma alacaklardi .. sen 37 sin ...Allah razı olsun canım inşallah hayırlısıyla gelirler. Sana da geçmiş olsun canım inşallah çabucak atlatırsın.
Allah razı olsun canım. Hazırlandım artık geç olsada şimdi bebekleri bekliyorum nasiptse inşallahdun hastaneye gittim ikizleree hamis anne vardi 34 hafta doguma alacaklardi .. sen 37 sin ...
hazir olmak lazim artik Allah im bi avazda kurtarsin.
Allah im anali babali büyütsün
kuzum sen boyle boyle 39 haftayı doldurcan. maşallah allahıım saglıkla nasip etsın. acısız agrısız dgum olsun ınsallahkuzum.Allah razı olsun canım. Hazırlandım artık geç olsada şimdi bebekleri bekliyorum nasiptse inşallah
kuzucum yazamadım ama takıpteydım okudum :) esının tahlıllerı ıyı cıkmıs cok cok sevındım. sen nasılsın. beslenmene dıkkat edıyormusun. kendını unutmaaaaa. cunu sen tek degılsın.Allah im dualarini kabul etsin insAllah saglikla buyurler sana tutunurlar Allah im Amin Amin Amin
sağol bı tanem agustostan önce transfer olmayacak. memlekete filan gıdıcemlimoncicegi41 canım inşallah dördü de sağlıklı embriyolar olur. Rabbim yardımcın olsun
farenjit mi oldun acabaaa? cok soguk yada cok sıcak ıcme kuzummmArtık günleri saatleri sayarsin çok şükür mutlu sona az kaldı Rabbime binlerce şükür sağlıkla hayırlısı ile kavuşun pasalarina bende boğaz ağrısı var yutkunmakta zorlanıyorum yarin Dr gideceğim ilaç almak istemiyorum ama kulaklarima vuruyor şimdi ağrısı
Canım maalesef gebelik şekerinden dolayı o kadar bekleyemiyoruz. Drum Perşembe tekrar bakacak duruma göre karar verecek. İnşallah şu günlerde kendiliğinden gelirler dedi en son ya nasip bakalımkuzum sen boyle boyle 39 haftayı doldurcan. maşallah allahıım saglıkla nasip etsın. acısız agrısız dgum olsun ınsallahkuzum.
anladım canım. hayırlısıyla kurtul ınsallah canım. kac kılo aldın?Canım maalesef gebelik şekerinden dolayı o kadar bekleyemiyoruz. Drum Perşembe tekrar bakacak duruma göre karar verecek. İnşallah şu günlerde kendiliğinden gelirler dedi en son ya nasip bakalım
İnşallah canım aminn bebeklerde bende sağlıklı olalım da yeter. Canım aldığım 6 kilo. şeker diyeti yapınca almadım pek. Şu son iki haftada üç kilo almış görünüyorum tartıda ama göbeğimde dahil alt taraf komple ödem oldu iki haftadır ondan sanırımanladım canım. hayırlısıyla kurtul ınsallah canım. kac kılo aldın?
aaa 6 kilo cok azzz.iki can tasıyorsun kolay değil ödem yapıyor halıyle.ah canım benım . rabbım kolaylık versınnİnşallah canım aminn bebeklerde bende sağlıklı olalım da yeter. Canım aldığım 6 kilo. şeker diyeti yapınca almadım pek. Şu son iki haftada üç kilo almış görünüyorum tartıda ama göbeğimde dahil alt taraf komple ödem oldu iki haftadır ondan sanırım
Sağol canım Allah razı olsun ödem iki haftadır zorladı inşallah rabbim hayırla sağlıkla kavuşmak nasip etsin benim gibi bekleyen herkese ve bana. Sizlerden de güzel haberler almak nasip etsin.aaa 6 kilo cok azzz.iki can tasıyorsun kolay değil ödem yapıyor halıyle.ah canım benım . rabbım kolaylık versınn
gez limon ohhh kafa dagit iyidir iyidir:))sağol bı tanem agustostan önce transfer olmayacak. memlekete filan gıdıcem
elimden geldigince diyim ne hamilelikten bisey anladim ne iki canliliktan nediyim bunada Sukurler olsun Rabbimin vardir bildigikuzucum yazamadım ama takıpteydım okudum :) esının tahlıllerı ıyı cıkmıs cok cok sevındım. sen nasılsın. beslenmene dıkkat edıyormusun. kendını unutmaaaaa. cunu sen tek degılsın.
cok gecmis olsun sabah okudum yazamadim. ancak vaktim oldu yaz gunu yedin buzlari soguk sulari ondan mi oldun ya hayirdir
Maalesef dondurma yedim ondan oldum iki üç gün çektim şimdi daha iyiyim sen nasılsın tedavi nasıl gidiyorfarenjit mi oldun acabaaa? cok soguk yada cok sıcak ıcme kuzummm