- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
bende yarın baslayacagım sanırım. yanı doktor bı aksılık yoksa yarın baslatacak.
Canım havuzun ikinci yumurta oluşturma dönemi mi başlıyor hadi rast gele güzel haberlerini takip ediyorum rabbim yüzünü güldürsün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende yarın baslayacagım sanırım. yanı doktor bı aksılık yoksa yarın baslatacak.
Kağıda yazıp not alacağım canım aynen İnşallah rabbim kabul eder duaları sizlerinde güzel haberlerini tez zamanda alırızay canım kağıda yaz isimlerimizi de lütfen isimlerimizi an canım ALLAHIM RAZI OLSUN
Sağol canım. İki gündür yürüyoruz alışveriş yaptım galan. Ne zamandır dışarı çıkmayınca ayaklarım tutulmuşHay maşallah artık ne zaman gelmek isterlerse paşalar o moddasiniz sağlıkla gelsinler canım gelişmeleri haber et oldu mu
esinle yemeğe gidin sinemaya gidin yürüyüş yapın bir süre bunları yapamayacaksiniz
Kağıda yazıp not alacağım canım aynen ☺ İnşallah rabbim kabul eder duaları sizlerinde güzel haberlerini tez zamanda alırız
Sağol canım. İki gündür yürüyoruz alışveriş yaptım galan. Ne zamandır dışarı çıkmayınca ayaklarım tutulmuş
Evet canım hamlamışım resmenCanım ya kıyamam devamlı yatıyordun normal
Evet zormuş bana laylay lom geliyodu şimdi diyorum sakın taşınmayınev taşımak çok zor canım ben de taşındım ya ankaradan samsuna ay düzeni kurmak çok zor ya ..
misafirler benim de gelecek bu ay sonunda insan ne yapacağını bilemiyr
amin canım amin inşallahİNŞALLAH CANIM SEN DE BİR AĞRIDA KURTULURSUN BU AMELYATTAN SONRA PEŞ PEŞE SEVİNİRİZ HAYRLAR İLE SAĞLICAKLA İNŞALLAH AMİN
Evet zormuş bana laylay lom geliyodu şimdi diyorum sakın taşınmayın
kanTedaviye başladin mi limoncicegi41
Saye- canım nasılsın doğum oldu mu
E Eren61 nasilsin canım eşin nasıl kan verecekti
sen nasilsinTedaviye başladin mi limoncicegi41
1 cay kasigindan fazla yemek iyi degil diye biliyorum gunde. bebek icin degilde astim icin yeniyor diye biliyom benkızlar bilgisi olan var mı ?
kan
sonuclari iyi cikti Sukurler olsun
sen nasilsin
Allah yardimcin olsun ::)))))Çok sevindim kırk bir kere maşallah eşine güzel haberlerini alalim hep inşallah
Bende iyiyim uykusuz prensle uğraşıyorum
Maşallah 32 haftalık oldun az kaldı paşaya kavusmayaAllah yardimcin olsun ::)))))
Canım henüz olmadı. Bekliyorum bakalım hayırlısıyla.sen nasılsınTedaviye başladin mi limoncicegi41
kiz ne 32 si onden gidiyomusum ben az kaldiiiiiii 34 musum .Maşallah 32 haftalık oldun az kaldı paşaya kavusmaya
basladım canım yıne 4 folikül gördü doktor bakalım büyüyecekler mi?Tedaviye başladin mi limoncicegi41
Canım henüz olmadı. Bekliyorum bakalım hayırlısıyla.sen nasılsın