- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
Maşallah 30 haftalık oldunuz sağlıkla zamanında geksinle paşalarCanım iyiyiz şükür aynı gün geçirmeye çalışıyorum. Hayırlı olsun sünnet zor oldu mu bende erken dönemde olsunlar istiyorum nasipse
Öncelikle hayırlı olsun canım inşallah güzel haberlerini alırızmeraba kızlar nasılsnz. ben yrn aşılama olcm dua edın bana da. önerileriniz varsa alabilirim. aşılamadan sonra da ilaç kullncm mı acaba. t
Çok şükür canım inşallah Ramazan’ı da hayırlısıyla bitiririz. Ne kadarlıkken yaptırmış oldunuz sünneti canımMaşallah 30 haftalık oldunuz sağlıkla zamanında geksinle paşalar
Canım hiç zor olmadi büyük oğlanı 7 yaşında yaptirmistim kiyasliyorum gerçekten küçük iken yapilmali sünnet benimki dönmeye başlamadan olsun istedim sırt üstü yatarken rahat oldu
saol cnm tşk ederm. inş fzl haberler alırızÖncelikle hayırlı olsun canım inşallah güzel haberlerini alırız
günydın nasılsın canım .hayır olsun ne sonucu bekliyorsunerkek oldu desene masAllah en guzelini yapmissin kucukken daha iyi agri ilisigi dusuk olur kucukken
sonuclari cikmadi baska tetkikler gerekliymis oyuzden gec cikacakmis
4 aylık iken yaptırdım canımÇok şükür canım inşallah Ramazan’ı da hayırlısıyla bitiririz. Ne kadarlıkken yaptırmış oldunuz sünneti canım
sagol canim esim rahatsizgünydın nasılsın canım .hayır olsun ne sonucu bekliyorsun
erkek oldu desene masAllah en guzelini yapmissin kucukken daha iyi agri ilisigi dusuk olur kucukken
sonuclari cikmadi baska tetkikler gerekliymis oyuzden gec cikacakmis
Çok sağol canım sen nasılsınHayırlı olsun Allah damatlığını göstersin insallah
Biz iyiyiz canım bahar gelsin diyordum şükür geldigünaydın kızlar nasılsınız . pek uğramıyorum aklımdan fikrimden çıkarmak istiyorum artık tedavileri bebek olaylarını çünkü hayatımın merkezi olmuş durumda .
Amin sagolasinE Eren61 kac günde cıkar dediler canım? Hayırlı haberler gelsin yeterki
A anneveoglusu canım hayırlı olsun masallah kuzuya erkenden yağtırman bencede cok iyi olmus