ameliyatla alinanlar canim tekrar bisey alinmadi yani. sadece kontrole vs cagrildik..Ne tetkikler yapılacak eşin hastaneye cagrildi mi örnek aldılar mi
İyiyim sagolasın bu ay olmadı adet oldum. Bir dahaki aya insallah. Biraz deneyeceğiz 6 ay kadar olmazsa tüp bebek olacak. Hayırlısıyla dogal yoldan olur insallahhÇok sağol canım sen nasılsın
yok gulum haber yok gec cikar dediler okadar
ayın 16sında gideceğim canım doktora bakalım ne diyecek sen ne yaptın
Yok gulum degilimZehreNur canım nasılsın profile iki çiçeğim yazmşsın hamile misin
rapor cıkardım ama bu adete yetişmedi. iaclarımı yazdırcam sımdı bir dahaki adetle baslarız sanırımayın 16sında gideceğim canım doktora bakalım ne diyecek sen ne yaptın
Rabbim vesile kilsin insAllahrapor cıkardım ama bu adete yetişmedi. iaclarımı yazdırcam sımdı bir dahaki adetle baslarız sanırım
tedavi falan var mı canım?Yok gulum degilim
hadi inşallah canım hayırlısı ben de ayın 16sında ilk defa gideceğim ondokuz mayıs unv hastanesine işte bakalım ne diyecek doktor ?rapor cıkardım ama bu adete yetişmedi. iaclarımı yazdırcam sımdı bir dahaki adetle baslarız sanırım
Gözünaydın canım çok sevindim herşeyin yolunda olmasınaHerkese merhaba nasılsınız iyimisiniz arkadaşlar,ablalar pek giremiyorum siteye.
Benim sonuçlarım çıkmış bütün elimize ulaştı eşimde de ben de de herhangi bir kromozomsal sıkıntıya rastlanmamış.
Teşekkür ederim canım birimde içimiz rahatladı sen nasılsın kuzular iyidir inşallah hala dinleniyormusunGözünaydın canım çok sevindim herşeyin yolunda olmasına
Çok şükür canım 30 haftayı gördük. Kontrolde bebekler iyi dr 5 hafta daha sabret yat diyor bende dediğini yapıyorum hayırlısı inşallahTeşekkür ederim canım birimde içimiz rahatladı sen nasılsın kuzular iyidir inşallah hala dinleniyormusun
çok sevındım iyi cıkmasına. artık gönül rahatlıgıyla denersiniz kuzum. tasınma hazırlıkları tamam mı?Herkese merhaba nasılsınız iyimisiniz arkadaşlar,ablalar pek giremiyorum siteye.
Benim sonuçlarım çıkmış bütün elimize ulaştı eşimde de ben de de herhangi bir kromozomsal sıkıntıya rastlanmamış.
çokk şükür canım az kaldı allahın ıznıyle. sürekli yatıyor musun? yoksa wc banyoya kalkabılıyor musun?Çok şükür canım 30 haftayı gördük. Kontrolde bebekler iyi dr 5 hafta daha sabret yat diyor bende dediğini yapıyorum hayırlısı inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?