2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

kizim var benim ondaki gibi degilim onda cok kusmustum -2 kez kustum.
saglikli olsunda kiz erkek farketmez ama insaniz iste gonul olmayana kayar illlaki. Rabbimin verdigine raziyim ama gonlumden erkek geciyor:)

Aynen öyle canım insan bitane olunca ikinciye diğerine gidiyor gönlü. Allah gönlüne göre hayırlısını sağlıklısını versin canım.
 
Canımm limon tansiyon düşürür limonla beraber sekerli yada tuzlu bişeyde ye ki düşmesin tansiyon
 
Abla dualarım seninle Allahım yardımcın olsun
Çok sagol kuzum ayy yarın eşin geliyo şimdiden gözün aydın. Şimdi alısık değilsiniz ayrı kalmaya zır gelmiştir. Neyseki kısa sürdü.
Yaaaaa çokk sevindim canım hayırlı ugurlu olsun , sağlıkla devam etsin
 
su kayinvalideleri anlayamiyorum. benimkide pek.merakli. cevabi aldi oturdu
 
yaa 2019 sene. millet donasyon deniyor. neyin kavgasi bu anlamadm.
cahil işte para gidecek diye ödü koğuyor onların yüzünden senelerdir borç öde sonra da yardım edeyim deme oğlumun parası gidecek düşüncesinde ya sinirden panik atağımı azdırıyorlar haftaya bırakacağım evine bunaldım iyice
 

E Eren61 canım sımck hacet namazı kılcam . dinliyorum senı yani :)) muck sağol canım

Çok sağol canım, darısı inşallah senin ve diğerlerinin başına. Rabbim hepinizin dualarını kabul etsin hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.

Hacet namazı çok iyi fikir bende her ay başlarken kılıyorum. Bu ay testi yapmadan önce de kıldım sabah testi yaptım. Gerçekten de en güzeli en doğrusu Allah'a sığınmak ondan istemek ondan beklemek. Rabbim hayırlı zamanı gelince elbet verecektir. Sınav işte bazıları çabuk ve kolay kavuşuyor bazılarına biraz zaman alıyor. Ama en önemlisi sağlıklı ve hayırlı evlat olmaları. Sende yap canım. İnşallah Rabbim sana da bu ay nasip etmiştir.
 
E Eren61 canım sımck hacet namazı kılcam . dinliyorum senı yani :)) muck sağol canım
bende tam onu sorucaktim sana aklima geldi. hacet namazini kil internetten büyük HACET duasini oku. sonra duani et. sonra 3 kulfu 1 elham oku butun olmuslerimize hediye et. tam yap dogru yap . cekebilirsen o Esmalardan cek. birde bugun doktordan geldikten sonra kendini iyi hissettigin zaman yine kil bir kez daha mutlaka Allah im inisAllah tutmus olsun Rabbim Sen istersen hersey olur yoksa yaprak kipirdamaz Allah im hayirlisini ver bana . bu sekilde dua et
 
bunalma canim
kulagini tika buyuk o oda oyle gormus oyle ogretilmis hosgor herkesin dogrusu farkli olabiliyo kulagini tika duyma desin desin bosver.
niye hep konu bebekki yani baska konu konusun bu kaynanayla teketek konusulur dertlesirsin erkek kardesin varkende bebek konusu ..
canim sende he anne haklisin de sen daha iyi bilirsin de bildigini oku:)))
 
sende Hacet namazi kildin ya super... Allah im sen nelere kadirsin.
DIGER KIZLAR DUYUN DEDIGIMI YAPIN HACET NAMAZI KILIN PESINE BUYUK HACET DUASINI OKUYUN. SABREDIN RABBIM KABUL EDER. O ESMALARIDA CEKIN NEOLUR RABBIM DUALARINIZI KABUL ETSIN
 
Canımm limon tansiyon düşürür limonla beraber sekerli yada tuzlu bişeyde ye ki düşmesin tansiyon
tamam oretmenimmm
bugun ıyiyim ya sukur
dun berbattim :))
yine doktora gittim bugun hersey normal :))
bidaha artik cinsiyetini ogrenmeye giderim yeter da doktor gormekten biktim Allah onlara guc kuvvet versin Allah arattirmasin dusurmesinde:)
 
esin evladi. kayinvalide acimadiysa kendi canindan kanindan ogluna senin aciyacaginimi dusunuo
 
sende Hacet namazi kildin ya super... Allah im sen nelere kadirsin.
DIGER KIZLAR DUYUN DEDIGIMI YAPIN HACET NAMAZI KILIN PESINE BUYUK HACET DUASINI OKUYUN. SABREDIN RABBIM KABUL EDER. O ESMALARIDA CEKIN NEOLUR RABBIM DUALARINIZI KABUL ETSIN

Aynen canım bende kıldım ağustosta ki denememden önce de kılmıştım ama o zaman nasip olmadı. Şimdi yine yaptım inşallah Rabbim bu sefer tamamına erdirir sağlıcakla kavuşurum. Ben duaya çok inanıyorum kalpten tüm samimiyetle Allah'a teslim olduktan sonra Rabbim vakti zamanı gelince nasip edecektir.
 
Canım çıktım iyiyim şükür yarına allah kerim çok meraktayım

Hadi bakalım canım. Allah yardımcın olsun inşallah. Dualarımız senle ve tüm canı gönülden isteyenlerle. İnşallah o tek yumurtadan Rabbim sana mucizeni bu sefer nasip edecek.

Ben süreci bilmiyorum canım yarın nasıl bir süreç olacak.
 
Yarın arıycam döllenip döllenmediğini, şayet döllendiyse transfer gününü söyleyecekler
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…