- 26 Temmuz 2016
- 5.004
- 5.841
- 198
kiz yok depresyonda degilim 20li yaslarin basinda bi gecirdim ama. iciyorum canim aldim .canım depresyonun ondan emın ol. gebelıkte d vıtamını onemlı mutlaka kullan. kapalıysan o gunes hayatta yetmez. takvıye ıle halletcen canım:))) kuzum calısamam ıgnelere basladım. doktor korun korunma bı sey demedı ama ben korunmayı dusunuyorum.
canım sorsam korunma derse gene koruncam cunku yumurta toplancak. su asamada dogal yolla gebe kalmak ıstemıyorum..haftaya sanırım toplanır evet. arı sutu bal polen , ıncır oooo ne yapmıyorum ki :)))kiz yok depresyonda degilim 20li yaslarin basinda bi gecirdim ama. iciyorum canim aldim . ya sen o igneleri vuruluyonda dr a sormadinmi Allah im Yarabbim kiz sorsana onu en onemli seyi unutmussun aha ah dr a gidecekken aklina gelen sorulari 1 hafta onceden 1 kagida not et ac oku ona ben oyle yaptim:)))
İyiyim abla teşekkür ederim evet gitti hayırlısıyla ayın 18 inde dönecek sen nasılsın napıyosun son durumlar ne?A anneveoglusu canım nasılsın. oglusunu cıkardılar mı? hayırlısıyla döneydınız eve rahat edecem bende :)
I am mad canım nasılsın ? esın gıttı mı askere?
Eşimi bekliyorum valla :)I am mad sen neyaptin
Yok canım artık son günlerde yakında çıkarız inşallah ben yorgunum. Eve çıkarsak daha iyi olacağımA anneveoglusu canım nasılsın. oglusunu cıkardılar mı? hayırlısıyla döneydınız eve rahat edecem bende :)
I am mad canım nasılsın ? esın gıttı mı askere?
Allah kavustursunİyiyim abla teşekkür ederim evet gitti hayırlısıyla ayın 18 inde dönecek sen nasılsın napıyosun son durumlar ne?
kiz Allah seni 18 inde geliyomus az var Allah tan bedelli yapiyo:))) gelir gelir inisAllah pek ayri kalmadin galiba dusunursen vakit gecmez akisina birakEşimi bekliyorum valla :)
Sizlerin güzel haberlerini takipteyim hep :)
Amin burdaki herkesin Rabbim dualarini kabul etsin. isteyen herkese cok aratmadan kendiliginden versin Allah im.
oh oh ye ye bol bol yumurtalarin olsun inisAllah ayaginida karninida sicak tut oyle derler yacanım sorsam korunma derse gene koruncam cunku yumurta toplancak. su asamada dogal yolla gebe kalmak ıstemıyorum..haftaya sanırım toplanır evet. arı sutu bal polen , ıncır oooo ne yapmıyorum ki :)))
Yok abla hiç ayrı kalmamıştıkkiz Allah seni 18 inde geliyomus az var Allah tan bedelli yapiyo:))) gelir gelir inisAllah pek ayri kalmadin galiba dusunursen vakit gecmez akisina birak
iyiyim canım sen naslsınSchonerDuft sen nasilsin
Aminn canım benim allah razı olsun. Az kalmış şükür sağlıkla olsunda insan geeisine katlanıyor canımYok canım artık son günlerde yakında çıkarız inşallah ben yorgunum. Eve çıkarsak daha iyi olacağım
Sen nasılsın tedavi başlamış rabbim yüzünü güldürsün canım bol bol sağlıklı embriyoların olur inşallah
Ooo azıcık kalmış canım allah kavustursun. Ben iyiyim ikinci tedaviye basladık hayırlısı allahtanİyiyim abla teşekkür ederim evet gitti hayırlısıyla ayın 18 inde dönecek sen nasılsın napıyosun son durumlar ne?
Allah razı olsun canım. Az kalmış sizin için de rabbim bebeğini sağlıkla evine götürmek nasip etsin, hastaneye gittim evdeyim şimdi canım iyiyim şükür
Sağol abla :)Ooo azıcık kalmış canım allah kavustursun. Ben iyiyim ikinci tedaviye basladık hayırlısı allahtan
tatil yaptiniz:)))Yok abla hiç ayrı kalmamıştık
Buna şükür yine de ben de biraz kafamı toparladım zaten o da dinlenmiş oldu işten uzaklaşıp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?