busefer olucak ben cok inaniyorum Allahim dualarini kabul etsin. canim senin yatman gerek yaziyo internette dr a sordunmucanım bugün adet oldum . temizleneyım okuyacam ınsallah. hacet duasını okudum ama namaz kılmadım henuz.
Bende iyiyim canım bir kaç gündür kusma yok şükür ama bulantılar devam ediyor hele dün akşam iyice coştu. İkili test yapılmıyor ikiz gebeliklerde canım geçen hafta ense kalınlığı burnu falan bakıldı iyiler çok şükür. Cinsiyet için 12. Haftada bakan dr bit kız bir erkek gibi dedi ama kesin değil inşallah sağlıkla gelsinler rabbimden tek istediğim.hayırlısı olsun inşallah. sen nasılsın kuzum. bulantıların gectı mı? yakında cınsıyetı bellı olur senınkılerın ayy cok heyecanlı.kontrolun ne zaman. ikili test vaktıde geldı sanırım
Amin inisAllah saglikla gelsinler inisAllahBende iyiyim canım bir kaç gündür kusma yok şükür ama bulantılar devam ediyor hele dün akşam iyice coştu. İkili test yapılmıyor ikiz gebeliklerde canım geçen hafta ense kalınlığı burnu falan bakıldı iyiler çok şükür. Cinsiyet için 12. Haftada bakan dr bit kız bir erkek gibi dedi ama kesin değil inşallah sağlıkla gelsinler rabbimden tek istediğim.
Amin inşallah hepimizin bebekleri sağlıkla gelsinAmin inisAllah saglikla gelsinler inisAllah
aa yo ilk defa duyuyorum bakayım bi nasıl bırsey.limoncicegi41 prp diye bir yöntem çıkmış yunurta gençleştirme duydun mu?
Bülent tıraş uygulamaya başlamış ama 4ay sürüyormuş
:)))) kız ben tersten basladım desene tamam adet bıtsın dedıgın gıbı yapıcam canım benım ya sagol öpüyorum :) senıde yegenlerımıde :)kiz namazi kiliyosun 4 rekat ondan sonra secdedeyken büyük hacet duasini ac google yaz cikiyo onu onu kalkmadan namazdan sonrada duani et . sonra da 3 kulhu 1 elham oku Rabbim butun olmuslerimize basta Peygamberimize hadiye eyledim haberdar et Ya Rabbim.
Allahim esimi baba yapmama beni vesile et falan da de dua ederken ben oyle dua ettim artik gerisinide icinden geldigi gibi yanlis yapma kuzum once namazini kil kilmadan once bastan yaziyorum bak
adetin bitti temizledin illa hemen yapican diye bisey yok bikaç gun sonra da olur .
abdest al namaz abdesti estağfirullah Affet Allah im de niyet et hacet namazina kil seccadeden kalkmadan buyuk hacet duasini ac oku hemen pesine sonra duani et Allahim kabul eylesin Amin pesine 3 kulfu 1 elham oku hediye eyle tamammiii
kız o asamaya gelmedım kı sorayım. sorsam dıycek sankı hamıle kaldında yatacan. :))busefer olucak ben cok inaniyorum Allahim dualarini kabul etsin. canim senin yatman gerek yaziyo internette dr a sordunmu
tam 15 tatile denk geliyo ay inisAllah Allahim
e ona gore sen hamile kaliyosun canim sor ki ona gore hareket edersin devami gelsin diye istekız o asamaya gelmedım kı sorayım. sorsam dıycek sankı hamıle kaldında yatacan. :))
Kendi kanından kök hücre alınıyor yumurtaliga enjekte ediliyor biri yaptırmış bakalım sonucu ne olacak ama süreç 4 ay imiş tedavideaa yo ilk defa duyuyorum bakayım bi nasıl bırsey.
Vay be olsun beklenir 4ayKendi kanından kök hücre alınıyor yumurtaliga enjekte ediliyor biri yaptırmış bakalım sonucu ne olacak ama süreç 4 ay imiş tedavide
Sen asılamayı ne zaman yaptıracaksınKendi kanından kök hücre alınıyor yumurtaliga enjekte ediliyor biri yaptırmış bakalım sonucu ne olacak ama süreç 4 ay imiş tedavide
Garanti ise beklenir tabi.Sen asılamayı ne zaman yaptıracaksın
canim bak yanlis yapiyosun garantisi mi var bu isin. zaten garanti veren doktorada gitme vercek olan Allah yanlis dusunuyosun canim o dusunceyi sil aklindan Allah im vesile kil deGaranti ise beklenir tabi.
Yaptirmayacam canım biraz eşimle sıkıntılarım var kalsın şimdi
Hastanede daha canım taburcu olamadık maalesefA anneveoglusu canim nasilsin bebisin nasil oldu
ah canım benım sende daha tam duzelemeden ev hastane mekık dokuyorsundur. inşallah kısa zamanda oglunu alıp bu günlerin yorgunlugunu atacaksın. allah guc kuvvet versın canım benımHastanede daha canım taburcu olamadık maalesef
Kilo kaybı oldu onun için tutuyor Dr şimdide dr
Geçmiş olsun mevlam şifa versin inşallahHastanede daha canım taburcu olamadık maalesef
onu Yaradana kurban. Rabbim sifa versin . sende uzulme bi toparlansin cikar Allah in izniyle zaten ilk dogunca kilo kaybi oluyo biliyosun bide ustune su yutmasi falan eklenince . seninki fazla yutmus demekki bosver hastanede olmasi daha iyi . atlatana kadar daha iyi bosaltirlar hep suyu. kusuyodurda o garibim dimi?? .. durdumu kusmasi inisAllah..Hastanede daha canım taburcu olamadık maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?