- 12 Eylül 2015
- 4.951
- 6.142
- 158
Selam canim benim çok şükür yavrumu cumartesi günü kucagima aldim.. Bütün cektigim hasreti bir anda unuttum. Siz de öyle olacaksiniz insallah Rabbim hepinizin kucagini tez zamanda yavrularinizla doldursun inşallah.. Doğumda isim olarak bilmesem de hepiniz aklima geldiniz tek tek taniyormusum gibi dua ettim sizlere canlarimBirdilimkek hayirli haberler varmi canim. Nasilsin dogum yaptinmi melegini kucagina almissindir insallah
saglikla büyüt canim Allah ayirmasin cok sevindim senin icin.Selam canim benim çok şükür yavrumu cumartesi günü kucagima aldim.. Bütün cektigim hasreti bir anda unuttum. Siz de öyle olacaksiniz insallah Rabbim hepinizin kucagini tez zamanda yavrularinizla doldursun inşallah.. Doğumda isim olarak bilmesem de hepiniz aklima geldiniz tek tek taniyormusum gibi dua ettim sizlere canlarim
ALLAmin kuzum Allah razi olsun insallah bakalim hakkimizda hayirlisi
Selam canim benim çok şükür yavrumu cumartesi günü kucagima aldim.. Bütün cektigim hasreti bir anda unuttum. Siz de öyle olacaksiniz insallah Rabbim hepinizin kucagini tez zamanda yavrularinizla doldursun inşallah.. Doğumda isim olarak bilmesem de hepiniz aklima geldiniz tek tek taniyormusum gibi dua ettim sizlere canlarim
Ay Allah anali babali buyutsun
Allah saglikli hayirli omurler versin bebegine
Kiz mi erkek mi
Selam canim benim çok şükür yavrumu cumartesi günü kucagima aldim.. Bütün cektigim hasreti bir anda unuttum. Siz de öyle olacaksiniz insallah Rabbim hepinizin kucagini tez zamanda yavrularinizla doldursun inşallah.. Doğumda isim olarak bilmesem de hepiniz aklima geldiniz tek tek taniyormusum gibi dua ettim sizlere canlarim
Allah razi olsun olsun canim benim darisi başına insallah erkek evaldimAy Allah anali babali buyutsun
Allah saglikli hayirli omurler versin bebegine
Kiz mi erkek mi
Allah razi olsun canim benim amin amin inşallah.. Rabbim hepimizin evini evlat şenlikleriyle doldursun insallah.. En yakin zamanda sizlerin de evleri şenlenecek insallah :))Birdilimkek bebeğinin bahtı açık, ömrü uzunolsun. sağlıklı ve çok mutlu bir insan olsun . Evinizde neşeyi huzuru arttırsın .aminnn
Amin kuzum Allah razı olsun.. Dualarimdasiniz inşallah Rabbim beklediginize degecek bir avlat nasip eyleyecek evinize :))saglikla büyüt canim Allah ayirmasin cok sevindim senin icin.
aminnn canim insallah Allah razi olsun dualarinaAmin kuzum Allah razı olsun.. Dualarimdasiniz inşallah Rabbim beklediginize degecek bir avlat nasip eyleyecek evinize :))
Allah razi olsun canim benim amin amin inşallah.. Rabbim hepimizin evini evlat şenlikleriyle doldursun insallah.. En yakin zamanda sizlerin de evleri şenlenecek insallah :))
Allah razı olsun inşallah çok guzel haberler veririm sen nasılsınCok gecmis olsun cnm Rabbim babana tez zamanda şifa versin güc kuvvet sabirlar versin. Rabbim yardimciniz olsun. Insallah transferin olumlu olurda size bir moral olur
A anneveoglusu canım naptın gördün mü babanı? Durumu nasıl?sen nasılsın? @INCIK BONCUK canım sen nasılsın adete ne kadar var?güzel bir haber duymak hepimize iyi gelecek
Rabbim babaniza sifa versin..
Allah yardimciniz olsun
Oyyy Paşa'miz gelmiş allah analı ve babalı büyütsün inşallah ailesine vatanına dinine hayırlı bir evlat olsun inşallahSelam canim benim çok şükür yavrumu cumartesi günü kucagima aldim.. Bütün cektigim hasreti bir anda unuttum. Siz de öyle olacaksiniz insallah Rabbim hepinizin kucagini tez zamanda yavrularinizla doldursun inşallah.. Doğumda isim olarak bilmesem de hepiniz aklima geldiniz tek tek taniyormusum gibi dua ettim sizlere canlarim
Oyy olmaz mı canım nasıl mutlu olmustur seni görünce allah şifa versin canım babanın hayır duasıyla inşallah güzel haber alırsınız bu ayGördüm hastanedeyim babamın yanında
Moral oldu onada banada
kpss ile uğraşıyoum canım vakit daraldı ben de bayağı daraldım ve de stresliyim konular yetişmeli siteye girmiyorum merak etmeyin şu sınav geçene kadar böyle olacak bakalım senin tedavi ne durumda canım çok kafam dağınık dersler rüyama bile giriyor yani sınavla cebelleşiyorumaaynaa Saye- ve @INCIK BONCUK nasılsınız
ALLAH ŞİFA VERSİN babana canım inşallah sağlığına kavuşur ALLAH SİZLERE BAĞIŞLASIN AMİN..Ben iyi sayılırim bu güne şükür babam ameliyat oldu dün kolon kanseri yeniledi kalın bağırsak tamamı alındı yarın Mersin'e gidiyorum
Aylardır hazırlandığım tüp bebek transferine iyi hazirlanamiyorum inan ilaçları hatırlatıcı olmasa o kadar kafa dağınık unutacagim
Hiç böyle planlamiyordum babam iyi olacak insallah rabbim şifa versin tum hastalara
19 da transfer tarihi alabilirim inşallah
Sen nasılsın regl oldunmu
hayırlı olsun canım senin için çok sevindim çok çokSelam canim benim çok şükür yavrumu cumartesi günü kucagima aldim.. Bütün cektigim hasreti bir anda unuttum. Siz de öyle olacaksiniz insallah Rabbim hepinizin kucagini tez zamanda yavrularinizla doldursun inşallah.. Doğumda isim olarak bilmesem de hepiniz aklima geldiniz tek tek taniyormusum gibi dua ettim sizlere canlarim
Allah zihin açıklığı versinkpss ile uğraşıyoum canım vakit daraldı ben de bayağı daraldım ve de stresliyim konular yetişmeli siteye girmiyorum merak etmeyin şu sınav geçene kadar böyle olacak bakalım senin tedavi ne durumda canım çok kafam dağınık dersler rüyama bile giriyor yani sınavla cebelleşiyorum
canım eksikliğin cok hissediliyor. sınav ne zamandı? rabbim emeklerinın karsılıgını versin inşallah. sınav bıtsın de o zaman daha rahat olursun kuzum allah yardımcın olsun.kpss ile uğraşıyoum canım vakit daraldı ben de bayağı daraldım ve de stresliyim konular yetişmeli siteye girmiyorum merak etmeyin şu sınav geçene kadar böyle olacak bakalım senin tedavi ne durumda canım çok kafam dağınık dersler rüyama bile giriyor yani sınavla cebelleşiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?