canim benim belki adetin degildir az oluyosa baska biseyde olabilir bekle biraz artarsa da canimiz sagolsun tatlim bende sabah test yaptim negatif biz kizlar doymuyoruz su negatifleri gormeye bir türlüKizlar benim cok hafif bir kanAmam oldu adet oluyirum sanirim
Hayirlisi canim yapcak birsey yok rabbim ol dedikten sonra elbet olur bizim icin dogru zaman degil demekkicanim benim belki adetin degildir az oluyosa baska biseyde olabilir bekle biraz artarsa da canimiz sagolsun tatlim bende sabah test yaptim negatif biz kizlar doymuyoruz su negatifleri gormeye bir türlü
Canim benim adete iki uc gun kala cikmisti tabi beta 55le basladim sonra yukseldi sukur.ama bazilarinn gec cikabiliyooff 3 gün kaldı adete kanda çıkarmı acaba ya bekleyemiyorum
Canim devletin acilindedi cikiyo ben orda yaptirmistim.1 saatte veriyolar.normaldede 1 saatte cikiyo devlette.tuncelide yaptrmstim belki yogunluk az oldugu icin sonuclar erken cikiyodur gerciYarin ozele gideyim o zaman da yaptirayim o zaman
Ayna benide ekletmisin hamis listesine*****************2016 ANNE ADAYLARI *********************
1.aaynaa=========>31 aralık
2.pinkneoneffect===>29 ocak
3.mavimart
4.darkgirl1906=====>28-29 ocak
5.arkadasimes=====>1 ocak
6.Hulya90=========>1 ocak
7.Madam_coco=====>8 ocak
8.beyazmelik=======>10 ocak
9.nisamelek========>26 ocak
10.krkr
11.smay
12.miray30
13.mavimli
14.kremalicorek
15.hijabiqueen
16.1234emremelek
17.avucdolusudua
18.yagmur559
19.umut-90
20.askininaskisi
21.echomare
22.sema-aaa========>3 ocak
23.YASMINAAA
24.Mezura
25.sinsirella
26.zeynep lia
27.emelocco
28.nlgn2616
29.hayatimin_rengi =====>5 0cak
30.Ters Lale ==========>19 ocak
31.Bet_can
32.ruziyye ===========>12 ocak
33.elay1993
34.YAGMURTOPRAKK
35.sempatico1 =========>9 ocak
36.sevdaerdgn=========>10 ocak
37.XXYYXXYY ========>18 ocak
38.esessevo ==========>9 ocak
39.duyguyusuf
40.hiranur3419
41.su perim
42.lale_cik
43.yusuf un annesi
44.
Bundan istiyoruuummmm satiliyomu acaba :)
Ilk testin kac cikmisti canim betakızlar napıyorsunuz ?bende yarın yine gidicem dr.beta hcg değeri için ....normalde sigara kullanıyorum şuanda kasıyorum kendimi içmek istemiyorum kesinlikle ama hiç aklımda çıkmıyor yaa...
Kuzuuummm seni cok iyi anlıyorum. Aynı bende öyleyim.strese girmenin gereği yok 2_3 tane icebilirsin dedi doktorum.ve maalesef iciyorum.vicdan yaparak ama cok sinirli oluyorum elimde deil.çok savaştım.kızlar napıyorsunuz ?bende yarın yine gidicem dr.beta hcg değeri için ....normalde sigara kullanıyorum şuanda kasıyorum kendimi içmek istemiyorum kesinlikle ama hiç aklımda çıkmıyor yaa...
dualarım seninle canım inş hayırlı haberlerle gelKızlar iki gün önce HCG 39 çıktı.bugün tekrar kan vercem ama cookk korkuyom ya yukselmemişse diye gidemiyorum.dua edin nolur.
hoşgeldin aramıza canımKızlar beni de listenize alırsanız sevinirim. Bir buçuk yıl önce bir düşük sonrası hamıle kalamadım. Bu ay aşılama oldu oda maalesef negatif.İnşallah Rabbım daha çok bekletmeden bu yıl hepimiz hamıle kalırız :)
hoşgeldin canım aramıza hemen moral bozma kırmızılar görenedek hep beraber birbirimize destek olacağızKızlar beni de alın aranızaa :) 7 aydır istiyoruz olmuyo bizim de hic bir sorun da gorunmuyor..bu ay ilk kez klomen denedik bat 6 ocak bugun olmadım henuz ama progestan vermisti doktor o geciktirir dedi..iki gun once test yaptım kocaman negatiff..beklemedeyim merakla.....
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN HAYIRLARLA İNŞOyyy yesinlerrr bunlarii ne kadarr guzellerr rabbim bizlere nasip etsin inss
eklerim tabii canımAyna benide ekletmisin hamis listesine
bilmiyorum canım nette bebeek elbiselerine bakarken ekledim hepsiniBundan istiyoruuummmm satiliyomu acaba :)