ekledim canım inşallah hamilesindir..Ekle cnm olmadm daha regli brklyrm bende bir kac gun dnra test yapmayi dusnyrm yne
ekledim canım inşallah hamilesindir..[/QUOTsagol cnm ins vardr
Cnm beni de ekler misin bat 2 ekimekledim canım inşallah hamilesindir..
hoşgeldin canım aramıza hemen ekliyorumCnm beni de ekler misin bat 2 ekim
senin bat ne zaman canımBen de varımmmm
Benim 3gün geçti hamileyim canımsenin bat ne zaman canım
ay ALLAH hayırlı uğurlu etsin canım sizin adınıza çok sevindim bizlere de dua edin inşallahBenim 3gün geçti hamileyim canım
Teşekkür ederim canım Allah razı olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahay ALLAH hayırlı uğurlu etsin canım sizin adınıza çok sevindim bizlere de dua edin inşallah
amin hayırlarla sağlıcakla inşallah sohbetlerimizde her zaman bulunun soracaklarınız olur soracaklarımız da inşallah git gide çoğalır hamilelerimizTeşekkür ederim canım Allah razı olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
canım bizde spermlerde morfoloji sorunu vardı normal sperm sayısı azdı. vitamin destei ile bir ayda çözdük çok şükür.allah isteyen herkese hiç bekletmeden versin inşallah.Rabbim bebeğinizi sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin insallah.sizde ki sorun neydi canım
Cnm benimde idrar testinde pozitif gorunuyor ama henuz kan testi vermedim.bu hafta belli olur hayirlisiyla insallah.hoşgeldin canım aramıza hemen ekliyorum
pazartesi 5. gün dimi canım ay hadi kuzum hayırlısıyla ınşallah sağlıklı bir sekılde ulasırlar.Canım 8 taneden 3u dondurulmuş bugün 5 tanesi 5 gün için gözlem altında
Sen nasılsın
Heyecan ile pazartesi günunu bekliyorum
canım benım biliyorum o hayalkırıklıklarını. banada öyle olmuştu. ben hayal kırıklıgı yasarken cevremde o hamıle bu hamile. onlar adına elbette sevınıyrodum ama hıc benım olmayacak gibiydi. ama gün doğmadan neler doağar. allah çokkk büyük canım benim. vakti gelecek azıcık daha sabır.Kizlar bu ayda olmadi benim. Halbuki en umutlu ayimdi. Sizde biliyosunuz elimden gelen herseyi yapmistim kürler yiyip icmeler duzenli iliski. 3 gun var adete erken gebelik testi negatif ciktibugun 2 hamilelik haberi daha aldim. Cevremde bi tek ben kaldim
haberdar et bizi canımCnm benimde idrar testinde pozitif gorunuyor ama henuz kan testi vermedim.bu hafta belli olur hayirlisiyla insallah.
yalnız değilsin canım bende sendenim . Daha yeni benle beraber evlenen teyzemin 1 kızı var 2.5byaşında.Şimdide düşük dahil 3.gebeliğini öğrendim. Hamilelik haberleri geliyor. 3.yılımıza girdik ağustosta. Bu ayda olmadı femara yumurta takibi çatlatma iğnesi kulanmıştım.Gebelik testi 8.günde silik,11.günde negatif çıktı.yarın dr kontrolüm var. Bu ay da olmassa kasıma aşılama yaptırcaz inşallah. Allah büyük canım bol bol dua et nefsine yenik düşme inancını kaybetme Hayırlısıyla sağlıcakla gelecek bebişlerimiz. :)Kizlar bu ayda olmadi benim. Halbuki en umutlu ayimdi. Sizde biliyosunuz elimden gelen herseyi yapmistim kürler yiyip icmeler duzenli iliski. 3 gun var adete erken gebelik testi negatif ciktibugun 2 hamilelik haberi daha aldim. Cevremde bi tek ben kaldim
pazartesi 5. gün dimi canım ay hadi kuzum hayırlısıyla ınşallah sağlıklı bir sekılde ulasırlar.
pazartesi 5. gün dimi canım ay hadi kuzum hayırlısıyla ınşallah sağlıklı bir sekılde ulasırlar.
allah büyüktür,sen yüreğini ferah tut canım..sadece dua et de ki;rabbim benim elimden bişey gelmiyor verende koruyacak olanda sensin,ben sana bırakıyorum sen koru..diye dua et göreceksin bi sorun çıkmayacak
bir sorun çıkmadı dimi canım...rabbim o bebeği nasıl yoktan var etmişse öyle de korur,duanın gücüne inan...benim içinde ismen dua eder misin?ismim Emine,,,eşimin amelşyatının üzerinden 10 ay geçti dua et tez vakitte normal yolla hamile kalayım inşallah...dua istiyorum hepinizden...4yıllık evliyim...allah razı olsun canım ne güzel bir duaymıs. hislerim aynen böylee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?