- 26 Ekim 2016
- 554
- 216
- 23
- 34
Ben 3 diye duymuştum cnm ben hiç aşılama yaptırmadım doktorlar tutmaz diye direk tüp yapmışlardı gene sor sen bnce eğer 3 se yaptr cnm
Amin cnm son hakkım var ztn onuda hemen yaptirmicam herşeyi üst üste yaşadım hazır değilim dha seninde inşallah aşılaman tutarda hiç ugrasmazsinTmm cnm çok saol 3 hakkım varsa yaptırırım sonra tüp bebek dusunuyum rabbim inşallah sanada nasip eder bu son denemem olur
aynen hepimiz bekliyoruz inşallah sevineceğiz kuzucuğım
ben de çay içiyorum kuzu yarına yatılı misafirim var temizlik yapacağım ütüm var yapılacak elim kolum kalkmıyor bir hafta sonra ben de aşılama için gideceğim doktora işte heyecnlıyım çok ..Herkese selam nasılsınız. Ben adeti bekliyorum kızlar dondurulmuş transferi için. İnşallah herşey gönlünümüzce olur
Afiyet olsun canım. Benim evde misafir var ama ben nöbetteyim eşim çalışıyor. Yarın sabah gideceğim eve. Misafirde teyzemle kızı gerçi yabancı değil. İnşallah o günlerde gelir canımben de çay içiyorum kuzu yarına yatılı misafirim var temizlik yapacağım ütüm var yapılacak elim kolum kalkmıyor bir hafta sonra ben de aşılama için gideceğim doktora işte heyecnlıyım çok ..
sen de inşallah hayırlarla sağlıcakla sevinirsin kuzum amin..
ay hamiş olup bebeğimizin hazırlıklarını da burada paylaştığımız günler gelir mi acaba
gel beraber olsun canım çaysız günleri düşünemiyorumAfiyet olsun canım. Benim evde misafir var ama ben nöbetteyim eşim çalışıyor. Yarın sabah gideceğim eve. Misafirde teyzemle kızı gerçi yabancı değil. İnşallah o günlerde gelir canım
Sağol canım yakın olsak gelirdim:) benim çayla aram pek Yok ama eşlik ederdim sanagel beraber olsun canım çaysız günleri düşünemiyorum
benim de dert ortağım sıkıntı gidericim çaySağol canım yakın olsak gelirdim:) benim çayla aram pek Yok ama eşlik ederdim sana
canım benim sen benden bir tık önde gidiyorsun hayırlısı ile bebeğine alır ve bir ömür boyu sağlıkla güzel ömür geçirirsiniz inşallahHerkese selam nasılsınız. Ben adeti bekliyorum kızlar dondurulmuş transferi için. İnşallah herşey gönlünümüzce olur
o günlerde gelecek inşallah o günleride göreceğizben de çay içiyorum kuzu yarına yatılı misafirim var temizlik yapacağım ütüm var yapılacak elim kolum kalkmıyor bir hafta sonra ben de aşılama için gideceğim doktora işte heyecnlıyım çok ..
sen de inşallah hayırlarla sağlıcakla sevinirsin kuzum amin..
ay hamiş olup bebeğimizin hazırlıklarını da burada paylaştığımız günler gelir mi acaba
ay inşallah hayırlarla sağlıcakla canım benim ay aldığımız takımlar ilk ayakkabısı falan ah ahho günlerde gelecek inşallah o günleride göreceğiz
canım ya alttan neden baktırmadın benim bir arkadaşım hep alttan bakıttı canım kalp atışını da öyle duydular özele mi gidiyorsun ALLAH'IN izniyle boş gebelik değildir bencekızlar doktordan geliyorum. moralim çok bozuk 6+4 günlük hamileyim bugun kalp atısını dinlemeye gittik. bırak kalp atısını bebek görünmedi. alttan bakmasınada ben izin vermedim. bir hafta sonra görülmezse boş gebeliktir dedi.((. bu bir hafta nasıl geçer bilmiyorum
canım bilmiyorum bi düşük olunca korkuyorum sanki ordan bakınca düşecekmiş gibi aslında ilgisi yok biliyorum . çekindim yacanım ya alttan neden baktırmadın benim bir arkadaşım hep alttan bakıttı canım kalp atışını da öyle duydular özele mi gidiyorsun ALLAH'IN izniyle boş gebelik değildir bence
genellikle alttan baktırıyorlar ya anca duyuluyor öyle dediklerinden diyrum ama diğer hamile arkadaşlara da sormak lazım...canım bilmiyorum bi düşük olunca korkuyorum sanki ordan bakınca düşecekmiş gibi aslında ilgisi yok biliyorum . çekindim ya
haftaya karından gorunmezse mecbur alttan bakacak.genellikle alttan baktırıyorlar ya anca duyuluyor öyle dediklerinden diyrum ama diğer hamile arkadaşlara da sormak lazım...
Birdilimkek sen alttan mı bakıtmıştın kalp atışını duymak için
benim de bir arkadaşım hamile ilki düşüğü vardı canım hep alttan muayene oluyorkızlar doktordan geliyorum. moralim çok bozuk 6+4 günlük hamileyim bugun kalp atısını dinlemeye gittik. bırak kalp atısını bebek görünmedi. alttan bakmasınada ben izin vermedim. bir hafta sonra görülmezse boş gebeliktir dedi.((. bu bir hafta nasıl geçer bilmiyorum
Ben 5 aylık oldum canim hic alttan bakilmadi. Bazilari riskli diyor bazilari riski yok diyor ama ben çok kasildigim için altyan bakilmayi sevmiyorum. Acele etmeye gerek yok 6-8 hafta arasinda göbekten duyulur kalp atisigenellikle alttan baktırıyorlar ya anca duyuluyor öyle dediklerinden diyrum ama diğer hamile arkadaşlara da sormak lazım...
Birdilimkek sen alttan mı bakıtmıştın kalp atışını duymak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?