seni de listemize ekleyyeim mi canım bat ne zaman ilk sayfada listemizBenden bir yıl önce evlenen arkadaşımda da yok üç kuzenim evlendi hiç birinde yok halbuki hepimiz o kadar çok istiyoruz ki ..
ekliyorum canım batını inşallah bizler de sevinirizMerhaba canım Bayadır girmiyorum siteye kusura bakma yeni gördüm..bat 10 ekim..ben biraz bosver mis durumdayım. Önümüzde ki ay doktora gidicem nasipse..sende durumlar nasıl? @sahra41 seni de tebrik ederim canim
Ekleyebilirsiniz şu anda reglin 5. Günü klomen verdi doktor bugün başladım...seni de listemize ekleyyeim mi canım bat ne zaman ilk sayfada listemiz
Bende de pco var korkma inşallah hayırlısıyla olacak.Amin bende pko var ondan olmuyor ama arkadaşımın ve kuzenlerimin hiç bir problemi yok
Anladım cnm genemi özele gitceksin. Benim iki tüp bebek denemem olumsuz son hakkım kaldı sonra özel gitcek imkanmda yoközele gitmiştik canım maddi nedenlerden işin içinden çıkamadık o zaman ondan yarım kaldı
üniversite hastanesine gideceğiz tüp bebek ne kadara mal oldu canım devlet 3 hak mı veriyor tüp bebeğeAnladım cnm genemi özele gitceksin. Benim iki tüp bebek denemem olumsuz son hakkım kaldı sonra özel gitcek imkanmda yok
İnşaallahBende de pco var korkma inşallah hayırlısıyla olacak.
Anladım cnm genemi özele gitceksin. Benim iki tüp bebek denemem olumsuz son hakkım kaldı sonra özel gitcek imkanmda yok[/QUOTE
Devlette ne kadar yaptırdın top fiyat cnm üniversite hastanesinde 850 TL dedi ler + ilaç para
3 aşılama 3 tüp bebek hakkı var cnm benm ilk denemem 1.300 civarı tutmuştu ikinci 800 flndi cnmüniversite hastanesine gideceğiz tüp bebek ne kadara mal oldu canım devlet 3 hak mı veriyor tüp bebeğe
Bunlar tüp bebek fiyatları mi canım3 aşılama 3 tüp bebek hakkı var cnm benm ilk denemem 1.300 civarı tutmuştu ikinci 800 flndi cnm
Evet cnmBunlar tüp bebek fiyatları mi canım
ben daha fazla olur diye düşünüyordum ama çok da pahalıya gelmiyormuş inşallah sen de bu 3. de nasip eder ALLAH canım üniversite hastanesindeki fiyat bu demiEvet cnm
Ilk denemem 1300 flndi sanırım ikinci 800 civarı cnm
Evet cnm ilaçlara göre fiyat değişir tabi. Uludağ üniversitesindeki fiyat yaklaşık okadar tutmuştu . Amin cnm inşallah ya denemeye korkyrm son hakkım bide hazır değilim dha beklicem.ben daha fazla olur diye düşünüyordum ama çok da pahalıya gelmiyormuş inşallah sen de bu 3. de nasip eder ALLAH canım üniversite hastanesindeki fiyat bu demi
Ben 3 diye duymuştum cnm ben hiç aşılama yaptırmadım doktorlar tutmaz diye direk tüp yapmışlardı gene sor sen bnce eğer 3 se yaptr cnmCnm benim 2 . Aşılama olucak sonra tüp bebek yaptiricam ( insllh gerek kalmaz) ama istersem 3. Aşılama yaptira bilir miyim ben 2 aşılama diye biliyordum da
ben sorduğumda falan hep daha fazla diyorlardı daha uygunmuş ya inşallah bebeğin süpriz bir şekilde gelir kuzumEvet cnm ilaçlara göre fiyat değişir tabi. Uludağ üniversitesindeki fiyat yaklaşık okadar tutmuştu . Amin cnm inşallah ya denemeye korkyrm son hakkım bide hazır değilim dha beklicem.
Ben iki sene önce yaptrmistim ilk denememi cnm inşall h artmamıştır. Inşallah cnm mucize bekliyrm Rabbimdenben sorduğumda falan hep daha fazla diyorlardı daha uygunmuş ya inşallah bebeğin süpriz bir şekilde gelir kuzum
aynen hepimiz bekliyoruz inşallah sevineceğiz kuzucuğımBen iki sene önce yaptrmistim ilk denememi cnm inşall h artmamıştır. Inşallah cnm mucize bekliyrm Rabbimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?