- 12 Eylül 2015
- 4.951
- 6.142
- 158
Canim hemen panik olma ben de 6+5 de sadece minnacik yanip sönen bir ışık görmüştüm kalp atışını belli eden o kadar. Gözle seçilemeyecek kadar küçüktü. Henüz çok küçük 8 Haftaya kadar gorunmemesi normal. Uzme kendini kuzum minik yavrun henüz nokta şeklinde ve görunmeyebilirkızlar doktordan geliyorum. moralim çok bozuk 6+4 günlük hamileyim bugun kalp atısını dinlemeye gittik. bırak kalp atısını bebek görünmedi. alttan bakmasınada ben izin vermedim. bir hafta sonra görülmezse boş gebeliktir dedi.((. bu bir hafta nasıl geçer bilmiyorum
kızlar doktordan geliyorum. moralim çok bozuk 6+4 günlük hamileyim bugun kalp atısını dinlemeye gittik. bırak kalp atısını bebek görünmedi. alttan bakmasınada ben izin vermedim. bir hafta sonra görülmezse boş gebeliktir dedi.((. bu bir hafta nasıl geçer bilmiyorum
canımsın ya çok sagol. keseyi gördük evet 10 gun sorada kalp atısı için gittim işte. bebegı goremedı. şimdi eşim gelince baska bır doktora gıdecegm. duramıycam valla bu stresle.Sahraciiim mesajini okurken icim titredi mesajin sonunu getirmeye korktum. Allah korusun canim kotu dusunme insallah aksi bir durum olmaz. Keske baska bir doktora daha gorunseydin. Ama sen hamile oldugunu ogrendikten sonra doktora gittiginde kese gormustun diye hatirliyorum sanki. Ilk defami gorecektiniz keseyi. Dualarim seninle canim Rabbim bebegini korusun sana tutundursun. Insallah doktorun hatasidir da o gorememistir.
canım alttan baktırsa idin canım bazen 8. haftayı buluyor kalp atışı gönlünü ferah tutkızlar doktordan geliyorum. moralim çok bozuk 6+4 günlük hamileyim bugun kalp atısını dinlemeye gittik. bırak kalp atısını bebek görünmedi. alttan bakmasınada ben izin vermedim. bir hafta sonra görülmezse boş gebeliktir dedi.((. bu bir hafta nasıl geçer bilmiyorum
ay inşallah canım benım ya doktr pat pat pat söylüyr hıc yarattıgı etkıyı dusunmuyor.Canim hemen panik olma ben de 6+5 de sadece minnacik yanip sönen bir ışık görmüştüm kalp atışını belli eden o kadar. Gözle seçilemeyecek kadar küçüktü. Henüz çok küçük 8 Haftaya kadar gorunmemesi normal. Uzme kendini kuzum minik yavrun henüz nokta şeklinde ve görunmeyebilir
inşallah canım ya çekindim ne bileyim.canım alttan baktırsa idin canım bazen 8. haftayı buluyor kalp atışı gönlünü ferah tut
Tamam işte degistir sen o doktoru canim :ay inşallah canım benım ya doktr pat pat pat söylüyr hıc yarattıgı etkıyı dusunmuyor.
güzel haberlerini bekliyoruz bir tanemrandevu bulamadım yarın gidicem sizleri merakta bırakmayayım.
canım ben bilmem ama sen başka doktora da git baktır ben de olsam duramam yani alttan baktırmak tehlikeli mi de keseeyi görmüşseniz kalp atışı da duyulmalıydı diye düşünüyorumcanımsın ya çok sagol. keseyi gördük evet 10 gun sorada kalp atısı için gittim işte. bebegı goremedı. şimdi eşim gelince baska bır doktora gıdecegm. duramıycam valla bu stresle.
Aminnn canım inşallah hepimizden güzel haberler gelir. Senin tedavin hangi aşamada şu ancanım benim sen benden bir tık önde gidiyorsun hayırlısı ile bebeğine alır ve bir ömür boyu sağlıkla güzel ömür geçirirsiniz inşallah
Canım alttan baktırsaydın karından görünmeyebilir bu dönemde üzülme inşallah herşey yolunda gider Allah büyük. Yatın başka drla görüş inşallah güzel haberlerini bekliyoruzkızlar doktordan geliyorum. moralim çok bozuk 6+4 günlük hamileyim bugun kalp atısını dinlemeye gittik. bırak kalp atısını bebek görünmedi. alttan bakmasınada ben izin vermedim. bir hafta sonra görülmezse boş gebeliktir dedi.((. bu bir hafta nasıl geçer bilmiyorum
inşallah canım benimm.Aminnn canım inşallah hepimizden güzel haberler gelir. Senin tedavin hangi aşamada şu an
Canım alttan baktırsaydın karından görünmeyebilir bu dönemde üzülme inşallah herşey yolunda gider Allah büyük. Yatın başka drla görüş inşallah güzel haberlerini bekliyoruz
Ben 6+3 de vajinal görmüştüm kalp atışını canım duymadım bile düşün sadece ekranda görebildim, inşallah senin minikte yarın sana kendini gösterir. Korkularımızın bir faydası Yok biliyorsun Allah bilir herşey ondan . Dua edelim inşallah herşey hayırlı ve güzel olsuninşallah canım benimm.
allaha emanet diyip teselli buluyorym. ammin hepimiz için herseyın hayırlısı olsunBen 6+3 de vajinal görmüştüm kalp atışını canım duymadım bile düşün sadece ekranda görebildim, inşallah senin minikte yarın sana kendini gösterir. Korkularımızın bir faydası Yok biliyorsun Allah bilir herşey ondan . Dua edelim inşallah herşey hayırlı ve güzel olsun
allah büyüktür,sen yüreğini ferah tut canım..sadece dua et de ki;rabbim benim elimden bişey gelmiyor verende koruyacak olanda sensin,ben sana bırakıyorum sen koru..diye dua et göreceksin bi sorun çıkmayacakallaha emanet diyip teselli buluyorym. ammin hepimiz için herseyın hayırlısı olsun
Alttan muayene bebis kendini gösterir kalp atislarini da gülümallaha emanet diyip teselli buluyorym. ammin hepimiz için herseyın hayırlısı olsun
yarın özele gidicem gerekirse alttan muayne olucamAlttan muayene bebis kendini gösterir kalp atislarini da gülüm
Zaten rahimde diyor benim arkadaş gobekten gozukmez diyor çok zor diyir
allah razı olsun canım ne güzel bir duaymıs. hislerim aynen böyleeallah büyüktür,sen yüreğini ferah tut canım..sadece dua et de ki;rabbim benim elimden bişey gelmiyor verende koruyacak olanda sensin,ben sana bırakıyorum sen koru..diye dua et göreceksin bi sorun çıkmayacak
Allah bebeginizi hayirla sağlıcakla korusun senin için esin için inşallah aminyarın özele gidicem gerekirse alttan muayne olucam
Aminn canım benim inşallahAllah bebeginizi hayirla sağlıcakla korusun senin için esin için inşallah amin
Hayirlisi ile kalp atışını du yu nca gonlun çok rahat olur kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?