- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
ben işyerindeyim size bakayım dedimhayırlı cumalar canım oturuyorum öyle sen
yarın tedavi başlıyor benim heyacan var içimde
inşallah seninde güzel haberlerini alırız bir tanem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben işyerindeyim size bakayım dedimhayırlı cumalar canım oturuyorum öyle sen
benim de 10 gün kaldı heyecanlıyım çokben işyerindeyim size bakayım dedim
inşallah hayırlarla sağlıcakla seviniriz canım insan heyecan olmaz mı ben de biraz telaş yapıyorumben işyerindeyim size bakayım dedim
amin hayırlarla sağlıcakla inşallah canım bakalımCanlar inşallah kısa zamanda güzel haberlerinizi alacağız. A anneveoglusuaaynaa ikiniz adına çok umutlu be heyecanlıyım.inşallah rabbim isteyen herkese versin bebiş güldürsün yüzünü
Gene ne dediler sana .canım sabır hepsine kulak tıkaa.allah büyükamin hayırlarla sağlıcakla inşallah canım bakalım
memlekette yine çok üzüldüm bebek konusunda
inşallah sabrımızın sonu selamettir
tek benim bebeğim yok ya gelinler içinde egolarını başka şeyden tatmin edemiyorlar ya ALLAH'A havale ediyorum zatenGene ne dediler sana .canım sabır hepsine kulak tıkaa.allah büyük
Anladım cnm dha önceki niye yarim kalmıştı hatırlayamadım kusura bakmaYok canim aşılama isteyecegiz hiç aşılama olmadı bizde önceki yarım kalmıştı
özele gitmiştik canım maddi nedenlerden işin içinden çıkamadık o zaman ondan yarım kaldıAnladım cnm dha önceki niye yarim kalmıştı hatırlayamadım kusura bakma
kaç gelin var canım nolur üzme kendini aynen allaha havale ettek benim bebeğim yok ya gelinler içinde egolarını başka şeyden tatmin edemiyorlar ya ALLAH'A havale ediyorum zaten
eşimin kuzen falan 5 yeni evli bizim yaşlarımızda biri zaten 3 aylık gelin diperlerinin çocukları var bir benim yokkaç gelin var canım nolur üzme kendini aynen allaha havale et
Canlar inşallah kısa zamanda güzel haberlerinizi alacağız. A anneveoglusuaaynaa ikiniz adına çok umutlu be heyecanlıyım.inşallah rabbim isteyen herkese versin bebiş güldürsün yüzünü
tedavin hayirli olsun insallah canimben işyerindeyim size bakayım dedim
canım tekrar gitmedim doktora pazartesi gideceğim kısmetse.çok erken öğrendim ya vakit gecmiyo birtürlü. acab kalbı atıyor mu saglıklı mı vs. cok düşünüyorum. allahtan okul basladı arada kafamı dagıtıyorum. nadiren midem bulanıyo gecıyor hemen. inşallah bulanmadan gecer hamileliğim.çok teşekkür ederim hamişim inşallah güzel haberler vermeyi rabbim nasip eder
sen ne yaptın kalp atışını duydunuz mu
Merhaba canım Bayadır girmiyorum siteye kusura bakma yeni gördüm..bat 10 ekim..ben biraz bosver mis durumdayım. Önümüzde ki ay doktora gidicem nasipse..sende durumlar nasıl?limoncicegi41 nerelerdesin yeni liste oluşturdummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm gördün mü ?
aysefeytum sen de çok sessizsin yeni liste oluşturdum bak canım
batlarınızı da yazın hanımlar
teşekkür ederim canım. inşallah doktroa gıtmeden bebiş gelip sürpriz yapar canım :)Merhaba canım Bayadır girmiyorum siteye kusura bakma yeni gördüm..bat 10 ekim..ben biraz bosver mis durumdayım. Önümüzde ki ay doktora gidicem nasipse..sende durumlar nasıl?limoncicegi41 seni de tebrik ederim canim
aminn insallah Allah hayirlisini versinMerhabalar bende 2018 yılına girmeden yada 2018 de hamile kalmak istiyorum iki yıldır uğraşıyoruz olmadı.Rabbim kimsenin kucağını boş koymasin
Amin bende pko var ondan olmuyor ama arkadaşımın ve kuzenlerimin hiç bir problemi yokaminn insallah Allah hayirlisini versin