- 26 Temmuz 2016
- 5.004
- 5.841
- 198
Ayy aynen teli olsa arıycam sonunda ya çok şükür kan sonucunu söylesebi daha rahatlıycam nadirende olsa test yanıltıyor yabende çok merak ettim sabahtan giremedim teli olsa arayacağım vallahi sormak için
allahım sana şükürler olsun aşılama yaptıracaktı mucizesi geliyor kendiliğinden
EĞER KİMYASAL DEĞİLSE KORKMAYALIM BEN İNANIYORUM BU SEFER RABBİM ONA MUCİZESİNİ GÖNDERDİ İNŞALLAH AŞILAMA İÇİN ÇOK ENDİŞELENİYORDU İNŞALLAH GÜZEL HABERLERİNİ ALIRIZ BAT NE ZAMANDI ONUN YA DUR İLK SAYFADA VARMI BAKAYIMAyy aynen teli olsa arıycam sonunda ya çok şükür kan sonucunu söylesebi daha rahatlıycam nadirende olsa test yanıltıyor ya
Canım ben eylül adetiyle başlayacağım inşallah bugün adet oldum. Histereskopiden dolayı bu ay ara vermem gerekiyorduSİZİN TÜP BEBEK TRANFERİ NE ZAMAN OLACAK ARKADAŞIM
BİR AYMI ARA VERİYORLAR BU İŞLEMDEN SONRA BENDE DE OLACAKMI ACABA YARIN İLK DEFA TÜP BEBEK MERKEZİ İLE GÖRÜŞMEYE GİDİYORUM ÇOK MERAK EDİYORUM NE DİYECEKCanım ben eylül adetiyle başlayacağım inşallah bugün adet oldum. Histereskopiden dolayı bu ay ara vermem gerekiyordu
canım inşallahBİR AYMI ARA VERİYORLAR BU İŞLEMDEN SONRA BENDE DE OLACAKMI ACABA YARIN İLK DEFA TÜP BEBEK MERKEZİ İLE GÖRÜŞMEYE GİDİYORUM ÇOK MERAK EDİYORUM NE DİYECEK
HAYIRLI HABERLERİNİ ALIRIZ İNŞALLAH ARKADAŞIM
ay canım kan vermeye gittim negatif malesef ya bu testlere artık güvenim kalmadı evde kalanları da çöpe atacağım kuzum bebek yokaaynaa kız hadi öldük meraktan totem yaptık hep birden dua ediyoruz kuzumm
kan verdim canım bebiş yok ne yazık ki ya artık bizim umutlar aşılamaya inşallahaaynaa canım inşallah vardır çizgi var sen kan ver emin ol Allah yüzünü güldürsün
yeniğ olsa da kuzum kanda çıkmadı yok yani adetimin gelmesini bekleyeceğim balalım@aaynaa 27 ağustos YAZIYOR O ZAMAN 3 GÜN ÖNCE YAPMIŞ OLUYOR BU TESTİ O ÇİZGİ NORMAL DAHA YENİ DEMEK
allah allah yaaaa ben anlamıyorum sonuc kactı tam olarak belki yeni artmaya baslamıstır@didone
ay canım kan vermeye gittim negatif malesef ya bu testlere artık güvenim kalmadı evde kalanları da çöpe atacağım kuzum bebek yok
BENDE ARA ARA BAKIYORUM BENDE MERAK İÇİNDEYİM YAAAaaynaa kız hadi öldük meraktan totem yaptık hep birden dua ediyoruz kuzumm
KANDA ÇIKMADI MIyeniğ olsa da kuzum kanda çıkmadı yok yani adetimin gelmesini bekleyeceğim balalım
sonuç sıfır diyor canımallah allah yaaaa ben anlamıyorum sonuc kactı tam olarak belki yeni artmaya baslamıstır
kııızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz çatlatma da artıkkkKızlar sabah yine yaptım yine çıktı ama üç saat sonra falan erken gebelik Testi değil bunlar
nasip kuzum,dua edelim de aşılaman tutsun....allah mucizeni nereden verecek kimse bilmez ki.sonuç sıfır diyor canım
yok yazdım kan testi negatif canım yok yani yine testlerin hatasıkııızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz çatlatma da artıkkkaaynaa
öyle canım hayırlısınasip kuzum,dua edelim de aşılaman tutsun....allah mucizeni nereden verecek kimse bilmez ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?