- 26 Temmuz 2016
- 5.004
- 5.841
- 198
haayııırrr herseye hazırlıklı oll üzülmek yok çıkarsa ne ala cıkmazsa yola devam :)ay etmem mi çıkar mı ya?
bir tuhafım ama bunun arkasından yine bol ağlamaklı bir gün olursa çok üzülürüm ya![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
haayııırrr herseye hazırlıklı oll üzülmek yok çıkarsa ne ala cıkmazsa yola devam :)ay etmem mi çıkar mı ya?
bir tuhafım ama bunun arkasından yine bol ağlamaklı bir gün olursa çok üzülürüm ya![]()
öyle haklısın zaten randevumu aldım tedaviye başlayacağız inşallah aşılama içinhaayııırrr herseye hazırlıklı oll üzülmek yok çıkarsa ne ala cıkmazsa yola devam :)
ALLAH RAZI OLSUN canım sıkma canını inşallah hayırlarla sağlıcakla sevineceğiz inanıyorum canıgönülden...İnşallah hayatım inşallah bu gece senin için dua edeceğim inşallah seninle yavrun 4 sene sonunda alacaksın güzel haberi inşallah canım benim![]()
2018 için canım yeni liste
ay inşallah benim şuan yarım hatimim var hayırlı sağlıklı evlat için niyet ettim yarım şuan hemen tamamlamaya çalışacağım ..Tamam canım denerim ama inşallah 2 miz içinde gerek kalmadan alırız haberleri sonra şükretmek için okuruz![]()
Canım inşallah yarın sabah o silik çizgi belirginleşmiş olur dualarımız seninledodine hamile olduğunu öğrenerek listemize girdi ama ilk listeden hamiş olduğunu öğrenen ben mi olacağım acaba ya şimdi sabah yeniden bir test yapayım diyorum
ay canım yarın 3 gün kalmış olacak ay var mı acaba gerçekten de bebeğim benimle midir ya ay bilmiyorum eşim soğukkanlı duruyor ben de kendimi sakin tutmaya çalışıyormCanım inşallah yarın sabah o silik çizgi belirginleşmiş olur dualarımız seninle
belki bir mucize vardir canim belli olmaz. test yaptin mi tekraray canım yarın 3 gün kalmış olacak ay var mı acaba gerçekten de bebeğim benimle midir ya ay bilmiyorum eşim soğukkanlı duruyor ben de kendimi sakin tutmaya çalışıyorm
Ayyy kuzummçizgiyi gördüm bu sabah mı yaptın bunu? Kan ver canım netlessinnn ayyy cokkk heyecanlandımKızlar sabah yine yaptım yine çıktı ama üç saat sonra falan erken gebelik Testi değil bunlar
oooooooooooooooooooooooooooooooo
Benide eklermisiniz listenize bat 3 eylül...Rabbim isteyen herkese tez vakitte hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah...Kızlar sabah yine yaptım yine çıktı ama üç saat sonra falan erken gebelik Testi değil bunlar
bende çok merak ettim sabahtan giremedim teli olsa arayacağım vallahi sormak içinAyyy kuzummçizgiyi gördüm bu sabah mı yaptın bunu? Kan ver canım netlessinnn ayyy cokkk heyecanlandım