canım inşallah ya ama bu testlere güvenmiyorum pek yarın kan vereyım belli olur . bat 29 agustos . baska bi topikte 1 hafta önceden öğrenenler olunca gaza geldim test yapayım dedım .inşallah vardır ya.bat ne zamandı?
yok yok bence inşallah bebeğin seninle yarın kan ver hemen beklemecanım inşallah ya ama bu testlere güvenmiyorum pek yarın kan vereyım belli olur . bat 29 agustos . baska bi topikte 1 hafta önceden öğrenenler olunca gaza geldim test yapayım dedım .inşallah vardır ya.
ayy canımın ıcı agzından bal damlıyor. eğer hamileysem allahım sana peşimsıra bebiş versin canımyok yok bence inşallah bebeğin seninle yarın kan ver hemen bekleme
Arkadaşlar 1 seneye yakındır uğraşıyorum,bu ay çok şükür çift çizgiyi gördüm.yazılan çizilen herşeyi denedim.Ne zamanki Allah bilir dedim,o zaman hamile kaldım.Bir yakınımın tavsiyesi ile 4444 tefriciye okuduk.Yüce Rabbim kabul etti.Hayırlısıyla elime alırım inşallah.Tefriciyenin mucizesine inanın.Allah isteyen herkese nasip etsin.Allah razi olsun sizden ne guzel moral verdiniz öyle. Dogru soyluyorsun Allah tan umit kesilmez dualarimin kabul oldugunuda hissediyorum ama demekki benim icin olmasi gereken hayirli vakit gelmedi.Ama bu bekleyiş cok zor cok sabir gerektiriyor. Insallah senin ve buradaki tüm bebek bekleyen arkadaslarinda tüpe tedaviye gerek kalmadan en kisa zamanda hamile haberlerini duyariz. Sizleri takipte olacagim. Yarin sabah kontrolum var adetimin 5. Günü. Insallah 2 3 tane yumurta olusmusturda tutma ihtimali biraz olsun yukselir.
ALLAH RAZI OLSUN kuzum dualarını eksik etme inşallah hamişsin canım bence öyleayy canımın ıcı agzından bal damlıyor. eğer hamileysem allahım sana peşimsıra bebiş versin canım
ben de çok niyetledim ama nasip olmadı okumakArkadaşlar 1 seneye yakındır uğraşıyorum,bu ay çok şükür çift çizgiyi gördüm.yazılan çizilen herşeyi denedim.Ne zamanki Allah bilir dedim,o zaman hamile kaldım.Bir yakınımın tavsiyesi ile 4444 tefriciye okuduk.Yüce Rabbim kabul etti.Hayırlısıyla elime alırım inşallah.Tefriciyenin mucizesine inanın.Allah isteyen herkese nasip etsin.
Canım ne silik çizgisi. Baya belirgin birde beş dk içinde çıkmışsa sevin bence inşallah kan testinde de pozitifi görürsünyükleyememişim testi pardon işte geliyorEki Görüntüle 2037332 Eki Görüntüle 2037332
Benimki bir de ta üç beş saat sonra çıktı seninki best dk da olması gereken de öyle canım bence hamilesin kuzum bebeğin seninle inşallah bu ay özel bir şey yapmismiydin canımcanım aynanınki de bu şekilde silikti ya o nedenle öyle düşündüm. ama ayna benim testlerim eskiydi bozuk dedi. biraz umutlandım acıkcası yarın kan vercem inşallh cıkar birseyler.
Canım gecen ay eşimi doktora götürmüştk spermiyogram yaptırmıştık ve morfoloji sorunu vardı bahsetmiştim hani.o nedenle saracoglunun bazı önerileri vardı lulcikde söylemişti prooxed,çinko hapı,e vitamini, balık yagı birde argimac kullandı eşim bunlarınnyanı sıra keçiboynuzu ceviz badem kuru üzm bunlarla besledim sevgiliyi sonra olduu :) ben sana hep diyorum eşin bi spermiyogram versin bu değişken birşry üç sene öncekiyle bir olmaz canımBenimki bir de ta üç beş saat sonra çıktı seninki best dk da olması gereken de öyle canım bence hamilesin kuzum bebeğin seninle inşallah bu ay özel bir şey yapmismiydin canım
Anım hayırlı haberlerini bekliyoruz bence pozitif sonucuncanım aynanınki de bu şekilde silikti ya o nedenle öyle düşündüm. ama ayna benim testlerim eskiydi bozuk dedi. biraz umutlandım acıkcası yarın kan vercem inşallh cıkar birseyler.
yükleyememişim testi pardon işte geliyorEki Görüntüle 2037332 Eki Görüntüle 2037332
çok sağol kuuzcuğum meğer hamileysem inşallah ardımsıra hepiniz gelirsiniz hiççç beklemeden insalah amin aminnnAnım hayırlı haberlerini bekliyoruz bence pozitif sonucun
incikim boncukum acayip ümitlendim herkes senin gibi konusunca. kan sonucu cıkar bı saate dediler cıkar cıkmaz paylasıcam inşallah hamileyimdir ve peşimden patlamıs mısır ibi gelirsiniz inşallahAmann Allahimmm bi girim dedim neler olmus neler. Sahraaaa cok belirgin 2. Cizgi kuzummm. Ay ne hoş bir goruntu. Bence hamilesin hadi insallah canim yaa sonucun cikar cikmaz haber ver bizede. Arkandan bizlerde geliriz insallah
incikim boncukum acayip ümitlendim herkes senin gibi konusunca. kan sonucu cıkar bı saate dediler cıkar cıkmaz paylasıcam inşallah hamileyimdir ve peşimden patlamıs mısır ibi gelirsiniz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?