- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
diş ağrısı zor canım yaa bayram öncesi git dr derim sıkıntı olmasın bayramdabilmiyorum canım kasığımda bazen ağrı var onun haricinde hiç belirti falan yok ama yine dişim ağrımaya başladı ya off
İlk sıradayım bakalım nasipte var mı :) benim bat kesin olmamakla birlikte 25 Ağustos'ta canım pko olunca belli olmuyor2 SENE İÇİNDE YAKLAŞIK 100 HAMİŞ HABERİ VEREN TOPİK BİZİM TOPİK :)
ŞİMDİ 2018 İÇİN YENİ LİSTE
1.@svd_a
2.@darkgirl1906
3.@arkadasimes
4.@sahra41
5.@anneveoglusu
6.@aysefeytum
7.@aaynaa
8.@
benim de pko var ama adetlerim düzenli bakalım senin adet benden önceİlk sıradayım bakalım nasipte var mı :) benim bat kesin olmamakla birlikte 25 Ağustos'ta canım pko olunca belli olmuyor
Ben ilaç kullanmasam olmuyor bile canımbenim de pko var ama adetlerim düzenli bakalım senin adet benden önce
tüp bebek ne kadara mal oluyor canımBen ilaç kullanmasam olmuyor bile canımbakalım ilaç dün bitti artık o zamana kadar olmam lazım. Bu ay histereskopi de oldum ya Umudum diğer aya. Oda olmadı eylül sonu dondurulmuşlarla tekrar tüp bebek deneyeceğiz
Canım ben raporlu ilaçlara 700 verdim tüp bebek için de 2400 verdim. Sekiz embriyo dondurduk dondurma ücreti de 500 lira ama bunu devlet karşılamıyortüp bebek ne kadara mal oluyor canım
sen üniversite hastanesinde mi yaptırdın canım düşündüğümden uygunmuş canım tüpCanım ben raporlu ilaçlara 700 verdim tüp bebek için de 2400 verdim. Sekiz embriyo dondurduk dondurma ücreti de 500 lira ama bunu devlet karşılamıyor
ARKADAŞIM HİSTERESKOPİ NE AMAÇLA YAPILIYOR NASIL OLUYOR BENDE TÜP BEBEK TEDAVİSİNE BAŞLAYACAĞIM. NERDE TEDAVİ GÖRÜYORSUNUZBen ilaç kullanmasam olmuyor bile canımbakalım ilaç dün bitti artık o zamana kadar olmam lazım. Bu ay histereskopi de oldum ya Umudum diğer aya. Oda olmadı eylül sonu dondurulmuşlarla tekrar tüp bebek deneyeceğiz
Canım özelde yaptırdım ben raporu üniversite hastanesinden aldımsen üniversite hastanesinde mi yaptırdın canım düşündüğümden uygunmuş canım tüp
hım hadi bakalım 1. sıra sana uğur getirsin 2 senedir kendimi 1 e yazıyordum bu sene değişiklik iyidir dedim :)Canım özelde yaptırdım ben raporu üniversite hastanesinden aldım
Ben iki dış gebelik bir kimyasal gebelik yaşadım. İlk dış gebelikten sonra rahim filmi çekildi ama sorun yok denmişti. Daha sonra tüp bebekle ilk denemede hamile kaldım iki ay önce üç aylıkken kalp atışı durduğu için kürtaj oldum arkadaşım. Histereskopi de rahimde be tüplerde problem var mı diye bakılıyor polip sıvı vs. Benim sol tüp tamamen kapalıymış. Konya medicanada tedavi oluyorum. Histereskopiyi Ankara başkent üniversitesinde göğşen önalan yaptıARKADAŞIM HİSTERESKOPİ NE AMAÇLA YAPILIYOR NASIL OLUYOR BENDE TÜP BEBEK TEDAVİSİNE BAŞLAYACAĞIM. NERDE TEDAVİ GÖRÜYORSUNUZ
Amin canım inşallah elimden geldiğince dua ediyorum canım. Ben beş yıllık evliyim dört gebelik yaşadım biliyorsun sonu hüsran. Rabbim hayırlısını versinhım hadi bakalım 1. sıra sana uğur getirsin 2 senedir kendimi 1 e yazıyordum bu sene değişiklik iyidir dedim :)
26 eylül de randevum var o zamana kadar böyle yani sizin çok kafanızı şişiririm dua edin diye 2 senedir yaklaşık 100 e kadar hamişlik haberi verdik sonra yeni liste yapılınca da hamile olanlar var ooo hayırlısı çok mutluluk yaşandı darısı hayırlarla sağlıcakla bizlere de inşallah amin
benimde bir oğlum var canım ikinci gebeliği 5 yıldır deniyorum bir kere gebelik oldu oda dış gebelikle sonuçlandı. benimde rahim filmi çekildi sorun yok dendi. aşılama oldu geçen ay tutmadı benim miyon var bakalım ne diyecekler tüp bebek merkezindeBen iki dış gebelik bir kimyasal gebelik yaşadım. İlk dış gebelikten sonra rahim filmi çekildi ama sorun yok denmişti. Daha sonra tüp bebekle ilk denemede hamile kaldım iki ay önce üç aylıkken kalp atışı durduğu için kürtaj oldum arkadaşım. Histereskopi de rahimde be tüplerde problem var mı diye bakılıyor polip sıvı vs. Benim sol tüp tamamen kapalıymış. Konya medicanada tedavi oluyorum. Histereskopiyi Ankara başkent üniversitesinde göğşen önalan yaptı
hayırlarla sağlıcakla inşallah sevineceğiz canım ben inanıyorumAmin canım inşallah elimden geldiğince dua ediyorum canım. Ben beş yıllık evliyim dört gebelik yaşadım biliyorsun sonu hüsran. Rabbim hayırlısını versin
buradayım artık :)hayırlarla sağlıcakla inşallah sevineceğiz canım ben inanıyorum
hoşgeldin canım ilk sayfada liste senide eklemek istiyorum sen de istersen ve bat tarihini de yazarsanburadayım artık :)
tabi isterim...4 eylül bat tarihim,4 yıldır deniyoruzhoşgeldin canım ilk sayfada liste senide eklemek istiyorum sen de istersen ve bat tarihini de yazarsan
ekledim ilk sayfada canım sen de 12. sıradasıntabi isterim...4 eylül bat tarihim,4 yıldır deniyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?