- 12 Eylül 2015
- 4.951
- 6.142
- 158
Kuzuuuummm sagollllMerhaba arkadaslar,
Istanbul disindaydim bu hafta iş basi yaptim pek gelemedim buralara.
A anneveoglusu hayirli olsun bugün asilaman olacakti sanirim. Insallah emeklerinizin karşiligini dualarinizin karsiligini verir Rabbim.
@sahra41 BAT in ne? Bir gelisme varmi. Benim 6 Agustos. BAT larimiz birbirimize yakindi diye hatirliyorum.
aaynaa canim dersler rejimler nasil gidiyor. Insallah yakin zamanda hayirli haberlerini aliriz
VeeeBirdilimkek arkadasim. Sen nasilsin iyimisin. Aman cok dikkat et kendine. Hergün Yasin suresi oku bebegine cok faydasi olur Rabbim hayirli bir sekilde dogmasinida nasip etsin. Hamile olan birini gordukce sarilip icime sokasim geliyor. Cok hosuma gidiyorlar. Her kadina hamilelik cok yakisiyor eminim sanada cok yakismistir
Canim benim.. Her olumsuzluğun başı stres malesefBen dün gece çok kötü oldum ağlama krizi geçirdim hiç böyle olmamistim eşim kilo verme obezite videoları izliyordu bende izlemek zorunda kaldım yani önceden izlediğimiz videolar
Nasıl bunalmis sıkılmış isem kendime zor geldim bunaldim yani dedim kpss kilo bebek hepsini tak tak annemin hastalığı düşünce sorumluluk yani evlendigimden beri şu kiloları kendime guvenimin gelmediginden veremedim eskiden böyle değildi
Çok yiprandim ya bakalım hayırlısı sağlıcakla bayramdan sonra aşılama için gideceğiz ben normal yolla olacağını düşünmüyorum bizim için tedavi şart oldu
CANIM GÜZEL GEÇTİ İYİYİM ŞÜKÜR CANIM SEN NASILSINA anneveoglusu . Canimmmm nasıl geçti aşılamannn
var canım park yürüyüş yapıyorum evin içinde otururken bile terliyor insan canım benim ama evet bu sorunların üzerine gitmedikçe kafam rahat bundan sonra olmayan bir şey için ağlıyorum canım olmuyor böyle şeyler ...Canim benim.. Her olumsuzluğun başı stres malesefsen hep bir gün bebeğin olacagina inan hep böyle teselli et kendini üzüldüğün zamanlarda. Ben hep derdim. Biliyorum Rabbim bana bir evlat mutlaka verecek. Ama ne zaman verecegini bilmiyorum sadece.... İnşallah her şey yoluna girecek kuzum kilonu dert ettikce veremezsin etrafinda yok mu belediye parklarinda cok güzel spor aletleri var sabah 7 de kalk git hem yürüyüş yap hem de düzenli spor yap. Gerçi senin akla ihtiyacin yok yanlis anlamani da istemem kuzum ama aglayip kendini dunyaya kapatma bu sorunlar üstüne gitmedikce bitmez..
umudumuzu hiç kaybetmeden rabbimden hep dilemeliyiz hayırlısını rabbim mükafatını gösterecek inşallah hayırlısı ile... az daha sabır ben inanıyorum güzel şeyler göreceksin allahın izniylevar canım park yürüyüş yapıyorum evin içinde otururken bile terliyor insan canım benim ama evet bu sorunların üzerine gitmedikçe kafam rahat bundan sonra olmayan bir şey için ağlıyorum canım olmuyor böyle şeyler ...
yok canım siz bana güç veriyorsunuz sağolun hepiniz
hayırlısıyla sağlıcakla nasip etsin evlatlarımızı bizlere canım salih ve saliha evlatlar olurlar inşallah hayırlarla sağlıcakla bir avazda doğum yapar hayırlarla sağlıcakla analı babalı büyütürüz inşallah amin evlatlarımıza ALLAH kader güzelliği de verir inşallah umudumu kaybetmiyorum canım bakalım nasip kısmetumudumuzu hiç kaybetmeden rabbimden hep dilemeliyiz hayırlısını rabbim mükafatını gösterecek inşallah hayırlısı ile... az daha sabır ben inanıyorum güzel şeyler göreceksin allahın izniyle
Cok sukur canim insallah 14 gün sonra emeklerinin karşılığını alirsin. Ben de iyiyim çok şükür en son 20 agustosta gormustum bebegimi haftaya sali gidecez inşallah iyidirCANIM GÜZEL GEÇTİ İYİYİM ŞÜKÜR CANIM SEN NASILSIN
Ben dün gece çok kötü oldum ağlama krizi geçirdim hiç böyle olmamistim eşim kilo verme obezite videoları izliyordu bende izlemek zorunda kaldım yani önceden izlediğimiz videolar
Nasıl bunalmis sıkılmış isem kendime zor geldim bunaldim yani dedim kpss kilo bebek hepsini tak tak annemin hastalığı düşünce sorumluluk yani evlendigimden beri şu kiloları kendime guvenimin gelmediginden veremedim eskiden böyle değildi
Çok yiprandim ya bakalım hayırlısı sağlıcakla bayramdan sonra aşılama için gideceğiz ben normal yolla olacağını düşünmüyorum bizim için tedavi şart oldu
canım yanıyor buralar çok sıcak ankarayı özledim.@darkgirl1906 neler yapıyorsun canım
AMİN CANIM. RABBİM HAYIRLISI VE SAĞLIKLA SALİH EVLADLAR NASİP ETSİNCok sukur canim insallah 14 gün sonra emeklerinin karşılığını alirsin. Ben de iyiyim çok şükür en son 20 agustosta gormustum bebegimi haftaya sali gidecez inşallah iyidir
CANIM YAA HER AY O ADETİ GÖRMEK ZOR GELİYOR HAKLISINBu sabah adet oldum bu ayda yine olmadı.
İnşallah canim:)AMİN CANIM. RABBİM HAYIRLISI VE SAĞLIKLA SALİH EVLADLAR NASİP ETSİN
MAŞALLAH ARTIK GİTTİĞİNDE CİNSİYET ÖĞRENİRSİN CANIM. GÜZEL HABERLERİNİ BEKLİYORUZ
evet canım bu sıralar burası sessiz 40. hamişimizi bekliyoruz bakalımSelam kizlar napiyosunuz bakiim çok sessiz buralar
Uzaklardan biri olmasin şu sevdigim 3-5 arkadasimdan biri olsun insallah hatta A anneveoglusu olabilir çünkü onun geri sayımı basladi :))evet canım bu sıralar burası sessiz 40. hamişimizi bekliyoruz bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?