- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
canım hayırlısı olsun izinden dön bir dr git artık sende bu bebe işi için tedaviyi ciddiye al derim. zaman hızla geçiyor aşılama ise aşılama yumurtlama takibi ise yumurtlama takibi olağan akışla yol alınmıyorsa bakılmalı süreç ne gerekiyorsa o yapılmalıSelam canlarr memlekete geldik köyde internet çok kötü. Bağlantı kuramıyorum. Aklım sizlerde Ben de bu ay maalesef gelişme yok.adet oldum bitti.bu hafta da yumurtlama haftası .burda çalışmak zor olacak.aaynaa ve A anneveoglusu sizin geri sayım başladı sanırım inş güzel haberler alırım sizden Birdilimkek kontrole gittin mi bebiş nasıl ? @INCIK BONCUK canım seninde bu hafta çalışma haftam sanırım .tatilden döndün mü evde rahat rahat çalışırdınız hepinizi çokl öptüm yürekten sevgiler
Amin canim Allah razı olsun inşallah:)) sen napiyosun son bir hafta kaldı test yapmanaaayyy oğluşmu geliyor canım yaa gözün aydın sağlıkla ve hayırlısı ile gelsin paşam
hadi ya oğluşun mu geliyor ALLAH analı babalı büyütsün hayırlarla sağlıcakla caım çok sevindimEvet kimseden ses cikmiyor sahra geri dön bu kızlar sensiz çok suskun :)) bu arada oğluşum geliyor nasipse teyzeler şimdi bize bir gelin lazim elinizi cabuk tutun
benim de canım 2 hafta var bu hafta sonu yumurtlama zamanı bakalım değerlendiririz heralde kendimi de çok germiyorum canım eşime hadi şimdi yumurtlama zamanı deyip onu da stres yapmıyorum canım sen neler yapıyorsun bayramdan sonr a canım hacettepeye gideceğiz nasipseSelam canlarr memlekete geldik köyde internet çok kötü. Bağlantı kuramıyorum. Aklım sizlerde Ben de bu ay maalesef gelişme yok.adet oldum bitti.bu hafta da yumurtlama haftası .burda çalışmak zor olacak.aaynaa ve A anneveoglusu sizin geri sayım başladı sanırım inş güzel haberler alırım sizden Birdilimkek kontrole gittin mi bebiş nasıl ? @INCIK BONCUK canım seninde bu hafta çalışma haftam sanırım .tatilden döndün mü evde rahat rahat çalışırdınız hepinizi çokl öptüm yürekten sevgiler
Sagolasin canim Rabbim tez zamanda sizlere de nasip eylesin inşallah :))hadi ya oğluşun mu geliyor ALLAH analı babalı büyütsün hayırlarla sağlıcakla caım çok sevindim
artık eylülde hacettepeye gideceğiz canım aşılama için dualarınızı eksik etmeyinSagolasin canim Rabbim tez zamanda sizlere de nasip eylesin inşallah :))
klima çarptı beni hapşuruk halsizlik ve yorgunluk varAmin canim Allah razı olsun inşallah:)) sen napiyosun son bir hafta kaldı test yapmana
rabbim hayırlısını nasip etsin gönlünden geçeni nasip etsin rabbimartık eylülde hacettepeye gideceğiz canım aşılama için dualarınızı eksik etmeyin
ALLAH RAZI OLSUN CANIM cümlemiz için inşallah aminrabbim hayırlısını nasip etsin gönlünden geçeni nasip etsin rabbim
Hic belli olmaz canim ben de hamile oldugumu bilmeden önce ben de cok fena nezle olmustum. Sakın ümitsiz olma :))klima çarptı beni hapşuruk halsizlik ve yorgunluk var
bu vücudla bebek olmaz enkaz olur ruh halim öyle şuan
yok yok ALLAH'IN izniyle hiç bir şey olmaz bebeğin nasip olmuşsa zaten canımklima çarptı beni hapşuruk halsizlik ve yorgunluk var
bu vücudla bebek olmaz enkaz olur ruh halim öyle şuan
Doğru yere mi geldim :)canım hayırlısı olsun izinden dön bir dr git artık sende bu bebe işi için tedaviyi ciddiye al derim. zaman hızla geçiyor aşılama ise aşılama yumurtlama takibi ise yumurtlama takibi olağan akışla yol alınmıyorsa bakılmalı süreç ne gerekiyorsa o yapılmalı
hoşgeldin canımDoğru yere mi geldim :)
Hosbuldum:)hoşgeldin canım
sen ne kadardır anne olmak istiyorsun canım ilk sayfadaki listemize ekleyeyim mi seni deHosbuldum:)
Ekleyinsen ne kadardır anne olmak istiyorsun canım ilk sayfadaki listemize ekleyeyim mi seni de
ekledim canımEkleyin
Ben 3 sene bitti evliyim
Hiç korunmadık ama olmadı
Eşimin morfolojisi
Düşük ve ileri soerm hareketi az
Hadi ya aynı durumdayız deseneekledim canım
tedavi gördünüz mü hiç? benim de 3 seneyi geçti olmuyor..
inşallah bu sene geçmeden hayırlarla sağlıcakla seviniriz canım ..
sen hangi ildesin ?
ben ankara burası çok iyi oluyor arkadaşlarla kader birliği yaptık sevinen çok arkadaşlarımız da var bizlere de dua ediyorlar sğaolsunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?