hadi hayırlısı inşallah gülüm dualarını eksik etmeInsallah kuzum sagolasin yok gecen gittigimizde 12 haftasina yeni girmisti ve 12. Haftada cinsiyeti olusmaya basliyor dedi doktor yani gorunmedi. Bakalim 8 agustosta insallah belli olur
Bence birkaç gün daha bekle canım hayal kırıklığı yaşamamak içinkızlar adetim geçti günüm ama test yaptım negatif bir gün geçti bilemedim acaba kan tahlili mi yaptırsam
haklısın canım benim dua et kuzum bakalım bu haftasonu geçsin belki de adetim gelirBence birkaç gün daha bekle canım hayal kırıklığı yaşamamak için
Acele etme kuzum yarin ilk idrarla test yap beklemeye devam et. Çünkü landa negatif cikinca insan daha çok yıkılıyor. Insallah varsa zaten günler gececek adet olmayacaksin. O yüzden sabırlı ol çünkü sen bu durumu cok yasadin yani cok defa gecikti adetinkızlar adetim geçti günüm ama test yaptım negatif bir gün geçti bilemedim acaba kan tahlili mi yaptırsam
Canimm nasilsin kacinci haftandasin ben daha 13 deyim cok merak ediyorum cinsiyetini kız olacak gibi hissediyorum ama hep erkek ruyasi görüyorum. Sen ne hissederdin öğrenmeden önce. Bir de bebeğinin 10-13. Haftalarinda ultrason fotosu var mi benimkiyle karsilastirip nib teori tahmini yapsam :))) ayyy nelerle ugrasiyorum yaaaBence birkaç gün daha bekle canım hayal kırıklığı yaşamamak için
Oyy canım benim ya kıyamamm :)) ben hep rüyamda kız bebek görüyordum böyle sapsarı saçlı maviş gözlü falanCanimm nasilsin kacinci haftandasin ben daha 13 deyim cok merak ediyorum cinsiyetini kız olacak gibi hissediyorum ama hep erkek ruyasi görüyorum. Sen ne hissederdin öğrenmeden önce. Bir de bebeğinin 10-13. Haftalarinda ultrason fotosu var mi benimkiyle karsilastirip nib teori tahmini yapsam :))) ayyy nelerle ugrasiyorum yaaa
Ediyorum sürekli kuzummhaklısın canım benim dua et kuzum bakalım bu haftasonu geçsin belki de adetim gelir
canım inşallah mucizen geliyordur yarın ilk idrarla tekrar yapkızlar adetim geçti günüm ama test yaptım negatif bir gün geçti bilemedim acaba kan tahlili mi yaptırsam
Canim tabiki ben de saglikli hayirli olsu diye dua ediyorim2 hep. Alisveris yapmak istiyorum o yuzden cinsiyetini öğrenmeyi cok istiyorum. Hareketlerini cok erken hissetmissin insallah ben de erken hissederim. Tabi 9 gündür görmüyorum endiselebiyorum bazen inşallah her şey yolundadir.Oyy canım benim ya kıyamamm :)) ben hep rüyamda kız bebek görüyordum böyle sapsarı saçlı maviş gözlü falanama meğer oğlanmış bizim sıpa hiiçç önemsemiyorsun zaten cinsiyetini kuzum yeter ki sağlıklı gelişsin başka bir şey aklına bile gelmiyor ben sürekli düşünüyordum acaba içimde napıyor iyi mi bebeğim diye. Hareketlerini hissetmeye başladıktan sonra çok rahatladım 16.haftada böyle kelebek kanat çırpıyormuş gibi hissediyordum gittikçe güçlendi :)) şuan evde değilim ama eve gidince atayım ultrason resmini canım benim dr 12.haftada söylemişti büyük ihtimalle erkek diye
evet canım yarın olmadı ilk idrarla tekrarlarım yine evet canım adetlerim hep gecikti alıştım bu sefer üzülmedim bilmiyorum bir belirti de yaşamadım artık şu belirti bu belirti demiyorum canım bakalım hayurlısıAcele etme kuzum yarin ilk idrarla test yap beklemeye devam et. Çünkü landa negatif cikinca insan daha çok yıkılıyor. Insallah varsa zaten günler gececek adet olmayacaksin. O yüzden sabırlı ol çünkü sen bu durumu cok yasadin yani cok defa gecikti adetin
hayırlısı canım ya bakalım yarın yeniden yapacağım ilk idrarlacanım inşallah mucizen geliyordur yarın ilk idrarla tekrar yap
hayırlısı demek buymuş geç gelince umutlanıyoruz erken gelince biraz acaba dedirtmiyor diye kızıyoruz vallahi bizim ayarımız kalmadı artıkkızlar lavaboya gittim adetim geliyor
Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin canım inşallah :)) biz daha başlamadık alışverişeCanim tabiki ben de saglikli hayirli olsu diye dua ediyorim2 hep. Alisveris yapmak istiyorum o yuzden cinsiyetini öğrenmeyi cok istiyorum. Hareketlerini cok erken hissetmissin insallah ben de erken hissederim. Tabi 9 gündür görmüyorum endiselebiyorum bazen inşallah her şey yolundadir.
Ya ben hep kız dedigim için rüyamda dogum yapmışım hemşireler diyor ki hep kız diyordun al sana oglunun pipisielime koyuyorlar resmen minnak bişey cok komikti :)) sonra kiz bebek görüyorum kucagimda erkege dönüşüyor. Mavi renkli objeler görüyorum cok fazla hepsi de vok güzel rüyalar.. Ama ben yine de kuvvetle kız hissediyorum minişimi
aynen canım ayar mayar kalmadı bilemiyorum bakalım hayırlısı yahayırlısı demek buymuş geç gelince umutlanıyoruz erken gelince biraz acaba dedirtmiyor diye kızıyoruz vallahi bizim ayarımız kalmadı artık
Benim bebegin yatak odasi mobilyasini kayinpeder üstlendi. Arabasini falan da almak istiyor. Korkutuyot beni valla karsiliginda bebegime haciz mi koyacak acabaAllah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin canım inşallah :)) biz daha başlamadık alışverişeannemler sağolsun çoğunu halletmişler bir de çok erken almak istemedim sonlara bıraktım Rabbim hayırlısını versin
Herseyde vardir bir hayir oln canim allah herkesin yardimcisi olsunaynen canım ayar mayar kalmadı bilemiyorum bakalım hayırlısı ya
hayırlarla sağlıcakla canım kucağına alırsın inşallah bebeğini alsınlar yapsınlar boşver seni çok üzdüler önemli olan sağlığınız mutluluğunuz huzurunuz canım bebeğinizle birlikte inşallah aminBenim bebegin yatak odasi mobilyasini kayinpeder üstlendi. Arabasini falan da almak istiyor. Korkutuyot beni valla karsiliginda bebegime haciz mi koyacak acabaşaka bi yana valla alsin tamam bisey demiyorum da devamli cocugu gormek isteyecek eminim kocam calisirken bile biz gidip bebekle onlarda kalacagiz 2.5 saatlik yol az da degil. Eşim şimdiden heveslendi dogum parasi her ay kenara bir miktar para koyuyor bana da ufak tefek şeyler almak düşüyor. Insallah hayirli saglikli olsun da eşyası az olsa nolur çok olsa nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?