canımmm hayır olsunkızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
yok canım bir şey yok :) ay kimsecikler yok bugün buralarda herkes sıcaktan mayıştı heralde :)canımmm hayır olsun
bende erken gebelik testi ile müjde vereceksin sandım allah seni :))yok canım bir şey yok :) ay kimsecikler yok bugün buralarda herkes sıcaktan mayıştı heralde :)
ay ben de öyle sandığını anladım gülüm ay bilmiyorum o günler yakın mı değil mi bilemedim canım ya seviniriz inşalllah bakalım kısmetse zaten kurban bayramından sonra aşılama düşünüyoruzbende erken gebelik testi ile müjde vereceksin sandım allah seni :))
nasılsın burda fena yağıyor saatte 67 kg yağmur yağışormuş
hadi inşallah o zamana kadar senden güzel haberler alırız inşallahay ben de öyle sandığını anladım gülüm ay bilmiyorum o günler yakın mı değil mi bilemedim canım ya seviniriz inşalllah bakalım kısmetse zaten kurban bayramından sonra aşılama düşünüyoruz
bilmiyorum canım eğer nasip olursa kilo vermemden diyeceğim gerçekten dehadi inşallah o zamana kadar senden güzel haberler alırız inşallah
2.5 kilo gitti canım görmedim canım ya yoksa cevap vermez miyim ?aaynaa canım kac kilo evrdiğini sordum. görmedin sanırım :) sen şimdi yine hamişler bulursun ordan burdan 41 bende ha ona göre
2.5 kilo gitti canım görmedim canım ya yoksa cevap vermez miyim ?
baktım tek tek de bulamadım bakalım bir haftaya birkaç hamiş daha bılurum aha sana 4 kaldı desene
evet canım bir 10 kilo daha atmam lazım gülüm ya bakalım kurbana kadar en azından 6-7 kilo daha giderse çok iyi olur gebeliğe de yardımcı olur hem aşılamada daha rahat olurumDD az kaldı bana . süpersin güzel vermişsin kısa sürede . allah kolaylık versin canım benim
canım adetim yeni bitti sayılır bata daha var ya. simdi eşimle memleketlere gideceğiz çok yolumuz varevet canım bir 10 kilo daha atmam lazım gülüm ya bakalım kurbana kadar en azından 6-7 kilo daha giderse çok iyi olur gebeliğe de yardımcı olur hem aşılamada daha rahat olurum
sana kaç gün kaldı birkaç aya sevineceğiz inşallah ya
hadi bakalım inşallah bu tatil size bebeğinizi getirir gülümcanım adetim yeni bitti sayılır bata daha var ya. simdi eşimle memleketlere gideceğiz çok yolumuz var2-3 hafta memlekette kalcaz bakalım.
ay evet belirsizlikten iyidir. hakkınızda hayırlısı olsun canım. en azından aşılaman yada gerekirse tüp bebek tanıdıgın bildiğin doktorda olacak.Kızlar tayin açıklandı bu yıl yerimizde kaldık belli olması rahatlattı artık aşılama ve tüp bebek kendi drda olacak encok sevindim
çok teşekkür ederim. evet tanıdığımız dr ile yola devamay evet belirsizlikten iyidir. hakkınızda hayırlısı olsun canım. en azından aşılaman yada gerekirse tüp bebek tanıdıgın bildiğin doktorda olacak.
Kızlar tayin açıklandı bu yıl yerimizde kaldık belli olması rahatlattı artık aşılama ve tüp bebek kendi drda olacak encok sevindim
canım tekirdağdayım benHayirlisi olsun canim. Hangi şehirdeydiniz buarada. Galiba 1 tane cocugunuz var o kendiligindenmi olmustu tedavi ilemi. Allah uzuun hayirli ömür versin evladiniza. Insallah tedaviye gerek kalmadan tez vakitte bebegine kavusabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?