şuan belli olmaz canım ya daha erken bence moralini bozma hemen..inşallah canım tez vakit verirsin kavuşuruz evlatlarımıza bazen yorulduğumu hissediyorum. Test yaptım bat 19una ama negatif gene
hayırlısı canım inşallah öyledir sabredip görcezşuan belli olmaz canım ya daha erken bence moralini bozma hemen..
güzel haberler alacaksın inşallah. dr çıkınca gelişmeleri yaz buraya oldumuHayirli haftalar kuzum mide problemlerim dışında iyi sayılırım. Bu perşembe kontrolüm var biraz stres yapiyorum insallah her sey yolundadır. Sen nasilsin canim
Hadi bakalim canim inşallah gerek kalmaz yazarim doktordan gelince kuzumgüzel haberler alacaksın inşallah. dr çıkınca gelişmeleri yaz buraya oldumu
bende 21 temmuzu bekliyorum bu ayda iyi çalıştık bakalım sağlıkla nasip olacakmı olmazsa temmuz adeti ile aşılama olacak benimde canım
ben üşüttüm burnum akıyor boğazım şişti bu sıcakta ya spor yaparken terledim üşüttüm kaptım şifayıgüzel bir hafta diliyorum herkeseBirdilimkek , limoncicegi41 , INCIK BONCUK ve aaynaa nasılsınız
çok geçmiş olsun canım yaa yazında hastalık ayrı bir zorben üşüttüm burnum akıyor boğazım şişti bu sıcakta ya spor yaparken terledim üşüttüm kaptım şifayı
cansınnn :) inşallah güzel bir hafta olur . sen nasılsın canım. tayin belli oldu mu?güzel bir hafta diliyorum herkeseBirdilimkek , limoncicegi41 , INCIK BONCUK ve aaynaa nasılsınız
he canım ya sormaçok geçmiş olsun canım yaa yazında hastalık ayrı bir zor
yok canım yaaa kangrene döndü her cuma bu sefer açıklanacak diyoruz yok açıklanmıyor ne kaldığımızı biliyoruz nede tayinimiz çıkıyormu onucansınnn :) inşallah güzel bir hafta olur . sen nasılsın canım. tayin belli oldu mu?
canım inşallah aşılamaya gerek kalmaz da bebeğin kendiliğinden gelir :) az kaldı 5 gün içinde öğreniriz bebişin gelip gelmediğini.yok canım yaaa kangrene döndü her cuma bu sefer açıklanacak diyoruz yok açıklanmıyor ne kaldığımızı biliyoruz nede tayinimiz çıkıyormu onu
şükür iyiyim canım adeti bekliyorum aşılama için forumda aşılama sayfalaına bakıyorum
hadi bakalım inşallah güzel haber alırız senden. rejim nasıl gidiyor. kac kilo verdin.benim de adetime kaldı bir hafta
güzel bir hafta diliyorum herkeseBirdilimkek , limoncicegi41 , INCIK BONCUK ve aaynaa nasılsınız
Canım incikboncukla aynı gidiyorum. Tahminen bat 11 AğustosINCIK BONCUK inşallah senden güzel haberler alıız canım.
aaynaa inşallah meleğin sana süpriz yapar bu ay
limoncicegi41 canım senin bat ne zaman
ay canım bilmiyorum bu ay bayağı bir hareket yaptım ya acaba vücut biraz nefes alıp da bebek gelirse çok şaşıracağım o zamanINCIK BONCUK inşallah senden güzel haberler alıız canım.
aaynaa inşallah meleğin sana süpriz yapar bu ay
limoncicegi41 canım senin bat ne zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?